nezinau ka blogai pasidariau kreme, bet man traukia oda, nors kremas riebus Nepatinka visai veidas man. Vakare pasitepu, lyg dega, traukia, nors ryte jis grazus ir svelnutis. Cia taip veikia ar kazko truksta ?
Jau kuris laikas pasitepu rankas su pasigamintais aliejukais ir kremukais dar ne viska gavau bet dariau is to ka turiu, pies tepant jau vel buvo pradeja trukineti rankos, o dabar jau tvarkosi oda netokia jau plona ir neskauda, jau tvarkosi mano vargses rankeles ir paciai jau lengviau.
Aciu visom uz gerus patarimus ir atsiprasau dar karta kad sunervinau
Aciu visom uz gerus patarimus ir atsiprasau dar karta kad sunervinau
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 22, 00:35)
nezinau ka blogai pasidariau kreme, bet man traukia oda, nors kremas riebus Nepatinka visai veidas man. Vakare pasitepu, lyg dega, traukia, nors ryte jis grazus ir svelnutis. Cia taip veikia ar kazko truksta ?
gali priminti kiek ir ko dejai? tada bus aiskiau
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 21, 22:35)
gal kazkas alergizuoja
Papildyta:
QUOTE(Mytee @ 2010 12 21, 10:12)
ta prasme 50% bazinio aliejaus ir 50% EA ?
dazniausiai i aliejinius deda 10-20%
as esu dejus daugiau, bet ten kiek kitokia specifika buvo (ne vien eteriniai, bet ir dervos)
QUOTE(Palomina @ 2010 12 22, 00:43)
gali priminti kiek ir ko dejai? tada bus aiskiau
Labas rytas
Neturiu svarstyklių, taigi dėjau nežiūrėdama gramų ir proporcijų. Lavandų hidrolatas, mango sviestas, avokado aliejus, medetkų fitolis ( jo kelis lašus tik), hyaluronas ( 2-3 lašai), glicerino irgi keli lašai, emulsinis vaškas.
Šiaip riebus, bet jaučiu kažko odai trūksta. Ryte tai švelnus veidukas, bet pasitepus lyg tempimo pojūtis, na nėra to gero jausmo, kai užsitepi tinkančio kremuko. Lyg viduje odos kažko trūksta.
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 21, 23:04)
nei jis man patinka nei ka
kartais kai susimaišo eteriniai aliejai su specifiniu sviestų ar aliejų kvapu, tai patikėk, kokių siurprizų nosiai galima išgauti
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 21, 23:37)
dabar jau tvarkosi oda netokia jau plona ir neskauda, jau tvarkosi mano vargses rankeles ir paciai jau lengviau.
niekas ant tavęs nepyksta, smagu, kad sveiksta rankos
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 22, 07:56)
Lavandų hidrolatas, mango sviestas, avokado aliejus, medetkų fitolis ( jo kelis lašus tik), hyaluronas ( 2-3 lašai), glicerino irgi keli lašai, emulsinis vaškas.
nežinau, kaip kitoms atrodys, bet būčiau linkusi į kremus dėti daugiau lengvų skystų aliejų bei hialurono
Pasidariau savo pirma kremuka is abrikosu kauliuku aliejaus,levandu hidrolato,q10,vit e ir emulsinio vasko bei metu ir levandu eterinis aliejus.Labai nieko kremukas,gerai gavosi,jokiu burbuliuku,jau 5 dienos,nesikeicia nei spalva nei kvapas.Odai patinka Tikrai toliau bandysiu,sekantis produktas bus kuno kremas,darysiu siek tiek riebesni.
mergaitės, ką jūsų naudojate žiemą? mano oda žiemą baisiai išsausėja, nebežinau ko griebtis.. Labiausiai norėčiau kad patartumėte ne kremą gamintis (jie man ne visada gaunasi, o į sudėtį įdedu brangių komponentų), o kazkoki mišinį aliejukų/hidrolatų. būčiau baisiai dėkinga..
kaip nepadaugint hialurono gaminant kremuką? pas mane jis toks kaip geliukas, klampus, bespalvis. Pabandžiau su pipete, tai iš jos neišbėga niekaip ir net išplaut sunku buvo
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 22, 08:56)
Labas rytas
Neturiu svarstyklių, taigi dėjau nežiūrėdama gramų ir proporcijų. Lavandų hidrolatas, mango sviestas, avokado aliejus, medetkų fitolis ( jo kelis lašus tik), hyaluronas ( 2-3 lašai), glicerino irgi keli lašai, emulsinis vaškas.
Šiaip riebus, bet jaučiu kažko odai trūksta. Ryte tai švelnus veidukas, bet pasitepus lyg tempimo pojūtis, na nėra to gero jausmo, kai užsitepi tinkančio kremuko. Lyg viduje odos kažko trūksta.
na be proporciju tai sunku ka spresti.. nesvarbu, kad aliejai riebus, bet jei ju santykis su vandeninde dalimi bus mazas, tai kremas nebus riebus.. dar tau riebumo ispudi gali sudaryti kremo konsistencija.. pvz., jei idejai daug emulsinio, gausis tirstas kremas ir atrodys, kad jis riebus, nors is tiesu gali buti jis visai neriebus..
O be to, padauginus glicerino, gali sausinti oda.. taip kad is akies geriau nedaryti kremu..
QUOTE(saulute85 @ 2010 12 22, 12:07)
mergaitės, ką jūsų naudojate žiemą? mano oda žiemą baisiai išsausėja, nebežinau ko griebtis.. Labiausiai norėčiau kad patartumėte ne kremą gamintis (jie man ne visada gaunasi, o į sudėtį įdedu brangių komponentų), o kazkoki mišinį aliejukų/hidrolatų. būčiau baisiai dėkinga..
jau ne karta buvo rasyta, kad ziema naudojant vien aliejus galima labai issisausinti oda, taip, kad kremas kaip ir butinas.. galima pakaitom naudot pvz., diena aliejai, vakare drekinantis kremas.. arba kas kelias dienas keisti.. cia jau pagal odos norus ziuret reikia ir laiku uztepti to ko jai reikia..
Sveikuyės
Kiek reikia dėti glicerino ar haliurono rūgšties į 30 ml.kremą
Kiek reikia dėti glicerino ar haliurono rūgšties į 30 ml.kremą
QUOTE(saulute85 @ 2010 12 22, 12:07)
Sausai odai tinka morkų sėklų, levandų, liepų hidrolatai, bet kaip ir Palomina minėjo, vien aliejai gali išsausinti odą