Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Palomina @ 2010 12 21, 14:50)
taip, uzsikabinus tai galima ir Kvapu namuose apsigyventi  lotuliukas.gif

tikiu biggrin.gif

QUOTE(varnikė @ 2010 12 21, 15:16)
Sunkiai bet išgyvensim ir be to  ax.gif

o kai prasivaikysi bent kiek šito meno realiai ragavusius žmones, tai tikrai nebus geriau wink.gif
Atsakyti
[quote=Palomina,2010 12 21, 15:50]
Jau matau, kad i mano darza metomi akmenukai biggrin.gif Kita karta ir didziausiu nusisnekejimu netaisysiu/nekomentuosiu, nes po to cia prasideda nepagristi priekaistai visokie..
smile.gif nesusireiksminkit taip,ka,juk pati rasete,kad esate megeja,o atrodo,kad kvepalu eksperte didziausia butumete cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 21, 13:37)
Palomina nepuolė, kaip tik parašė diplomatišką, argumentuotą postą - nereikia taip jautriai reaguoti  mirksiukas.gif

Satura - tokių užgrūdintų kaip mes čia mažuma - visos kitos turbūt nėščios doh.gif , nes jautrumas visų neišpasakytas, menkiausią sakinį paverčia visuotinio įžeidimo akcija. pameni miltus lotuliukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 12 21, 13:51)
nėra už ką, niekur nesumelavau gi  blush2.gif
pati užsimaniau į kvepalų seminarą  doh.gif  biggrin.gif

eisim kartu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2010 12 21, 15:45)
smile.gif nesusireiksminkit taip,ka,juk pati rasete,kad esate megeja,o atrodo,kad kvepalu eksperte didziausia butumete cool.gif

bet už tave 1000 kartų daugiau žino doh.gif -tai ko čia dabar išsidirbinėjate. kad bent ką pačios vertingo parašytumėte -tai tik nurodinėti ir kabinėtis mokate - nu kas per nedėkingi padarai čia renkasi blink.gif iš kur gali būti noras dalintis paskui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 12 21, 15:45)
juk pati rasete,kad esate megeja,o atrodo,kad kvepalu eksperte didziausia butumete cool.gif

gal tu profesionaliau už ją gebi komentuoti apie kvepalus? Pirmyn, nustebink mus visas bigsmile.gif

Palominos kvepalų jau galima ir nusipirkti, ir ji naują partiją jau kartoja, o taviškiai kur? rolleyes.gif Jei žmogus kuklus, tai nereiškia, kad gali jam ant galvos lipti. O tu jei garsiau rėki, tai nereiškia, kad esi protingesnė cool.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 21, 15:48)
eisim kartu  biggrin.gif

kad bent ką pačios vertingo parašytumėte

pamenu drinks_cheers.gif

o, kaip super thumbup.gif

taigi laukiam profesionalių liepos27 komentarų rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 21, 16:49)
gal tu profesionaliau už ją gebi komentuoti apie kvepalus? Pirmyn, nustebink mus visas  bigsmile.gif

Palominos kvepalų jau galima ir nusipirkti, ir ji naują partiją jau kartoja, o taviškiai kur?  rolleyes.gif Jei žmogus kuklus, tai nereiškia, kad gali jam ant galvos lipti. O tu jei garsiau rėki, tai nereiškia, kad esi protingesnė  cool.gif

4u.gif prie ko cia as ir kvepalai,as net nesiruosiu ju gamint,tiesiog erzina jusu nedraugiskumas kitu,vadinkim naujoku,jusu forume,atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 12 21, 12:39)
4u.gif siulyciau nueiti i Biokosmetikos akademijos organizuojama kremo gaminimo pamokele.man labai patiko,pamokele nekainuoja,susimoki tik uz medziagas,is kurio gamini kremuka.ju puslapyje ir receptu maciau yra.

ačiūū, kaip tik skaitinėju 4u.gif

QUOTE(bugyte @ 2010 12 21, 13:00)
Buvau Biokosmetikoj, bet geriau siūlyčiau į Kvapų namų pamokėlę nueiti  4u.gif

gaila kad Kvapų namai tik vilniuje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 12 21, 15:52)
4u.gif prie ko cia as ir kvepalai,as net nesiruosiu ju gamint,tiesiog erzina jusu nedraugiskumas kitu,vadinkim naujoku,jusu forume,atzvilgiu.

skaitinėju šią temą ne pirma diena, džiaugiuos merginomis, kurios geranoriškai dalinasi informacija ir esu joms labai dėkinga wub.gif. Ir nematau nė jokio nedraugiškumo, o jeigu Jūs tokį įžiūrite ir jis Jus erzina, juk galima temoje ir nesilankyti ir nekelti čia bangų.
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2010 12 21, 16:54)
ačiūū, kaip tik skaitinėju  4u.gif
gaila kad Kvapų namai tik vilniuje  unsure.gif

4u.gif nera uz ka,radau internete ir toki skelbima mirksiukas.gif
http://www.reikijoga.lt/?news/82
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 12 21, 15:52)
tiesiog erzina jusu nedraugiskumas kitu,vadinkim naujoku,jusu forume,atzvilgiu.

kaip tik prisiminiau apie ignorą kitoje temoje skundėsi viena moteris. Ji iš Kikos nusipirko kažkokį mažą gyvūnėlį, atėjo į jų auginimo temą SM pasisemti patirties. Nesusišnekėjo su tenykštėmis dalyvėmis ir skundėsi kodėl: aš atėjau paprasta moteris, ne komercininkė, o jos visos greičiausiai veisimui žvėrelius augina, nes laiko po du, pasibaisėjo, kad pirkau iš Kikos ir esminis klausimas - ar čia visos tokios nedraugiškos?

aiškina kita pusė. Atėjo į temą kaip iš dangaus nukritusi. Mes pabandėm pasakyti, kad tie žvėreliai po vieną negyvena, kad nusipirktų kitą (jos laiko dėl draugijos tos pačios lyties po du, ne veisimui). Kikoj žvėreliai prasčiau prižiūrimi, gali sirgti, todėl bandėm ją perspėti, kad išsitirtų ir susižiūrėtų.

gera istorija, ką? Jūsų pačių elgesio neprimena?

akivaizdžiai pati išmanai nepalyginamai mažiau, bet vien iš susierzinimo puldinėdama žmones, kurie domisi, mokosi, klauso paskaitas, dalyvauja seminaruose, įvairiuose projektuose, nepasistiebsi, deja.

aiškinimas, kad Palomina tik mėgėja, irgi keistas - nėra Lietuvoje apskritai jokių parfumerių pažymėjimų, sertifikatų.

be to, Palomina kukliai vertina savo galimybes, nors jos sugebėjimai tikrai dideli - tai inteligentiškų, visą gyvenimą besimokančių žmonių bruožas. Jie ir po 105 savo sėkmingo kvepalų buteliuko pasakys - nieko dar nemoku, galiu ir geriau, dar mokysiuosi blush2.gif

dabar dėl tos koncentracijos. Ar skaitėt nuorodas, kurias įdėjau? Suvokiat gal, kad procentinė bazės ir kvapiųjų medžiagų išraiška nelabai ką duos? Palominai mums visoms reiktų skaityti paskaitą kokio stiprumo būna skirtingos kvepalų rūšys, kiek ir kokių turi būti kvapų fiksatorių, atsižvelgiant į pasirinktus kvapus, kas galima, ko ne, kokios yra subtilybės...

po tokių paklodžių rašymo tikrai pasijuntu kaip vaikų darželyje. Kai kam tikrai reiktų daugiau košės suvalgyti, o tik paskui priekaištus žarstyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 21 gruodžio 2010 - 16:17
QUOTE(kavasucitrina @ 2010 12 21, 16:59)
skaitinėju šią temą ne pirma diena, džiaugiuos merginomis, kurios geranoriškai dalinasi informacija ir esu joms labai dėkinga wub.gif. Ir nematau nė jokio nedraugiškumo, o jeigu Jūs tokį įžiūrite ir jis Jus erzina, juk galima temoje ir nesilankyti ir nekelti čia bangų.

Na smagu kad jums niekas neužkliūva. O man kliūva, ne vieną kartą yra sudirbti mano postai, išimami žodžiai iš konteksto iki galo nedaskaito ir "komentuoja". Temoj lankysiuos ir toliau, tik gal nerašysiu geriau nieko...
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2010 12 21, 16:16)
Na smagu kad jums niekas neužkliūva. O man kliūva, ne vieną kartą yra sudirbti mano postai, išimami žodžiai iš konteksto iki galo nedaskaito ir "komentuoja". Temoj lankysiuos ir toliau, tik gal nerašysiu geriau nieko...

Pati rašėt, kad "rašau tik nuogirdas" - ateina žmogus su patirtim, pataiso Jūsų nuogirdų klaidas, patikslina. Kurioj vietoj sudirbo? bigsmile.gif Ir labai savo nuogirdų tikslumu esate tikra? Puiku, užsimerkiam, užsikemšam ausis - ir varom savo ABC doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2010 12 21, 16:16)
Temoj lankysiuos ir toliau, tik gal nerašysiu geriau nieko...

nebe pirmą kartą matau šį teiginį. Jei norit tobulėti, geriau rašykit visos, nes nusiskriausit ne ką kitą, o tik pačios save smile.gif
Atsakyti