QUOTE(Mytee @ 2010 12 21, 11:46)
as jau uzsisakiau knyga apie EA ka su kuo derint, nes bijau irgi primakaluot
o sakykit ar neuztikau niekur ar pro akis praslydo, gal esat dariusios kvepalus (aliejinius, purskiamus ar pan.) ? ar siaip zinot kur galima butu ieskot receptuku ?
o sakykit ar neuztikau niekur ar pro akis praslydo, gal esat dariusios kvepalus (aliejinius, purskiamus ar pan.) ? ar siaip zinot kur galima butu ieskot receptuku ?
Kvepalų gaminimas tai atskiras mokslas, labai jau traukiantis ir mane, tik baisu pradėt, nes kiek girdėjau, labai jau pinigėlius traukiantis iš piniginės Visos priemonės, substancijos, absoliutai brangūs gyvatės Yra organizuojami spec. kursai jų gamybai. Aš pirma nuo jų pradėčiau. Esu uosčius natūralius kvepalus. Nėra gal ką lygint su sintetika. Yra keli žmonės, kurie gali tau kvepalus sukurti. Ten ilgas procesas vyksta. Išsiklausinėja pirma tavo horoskopus, pomėgius, po to duoda uostyt eterinius, atrenka kas tau patinka, po to kuria ir tuos kvepalus dar kažkiek laiko turi brandinti. Gerai nepamenu, bet metus tai tikrai ir tik tada atsiskleidžia tas tikrasis jų kvapas.
Nu bet čia jau tie tikrieji kvepalai, bet galima pasidaryti tokius ale kvepaliukus. Paimt buteliuką mažą su rutuliuku, sumaišyti eterinius ir bazę (skystą aliejų) pusę ant pusės, sumaišai ir kvepaliukai