Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

Sveikos,
aciu labai, kunigunda, uz atsakymus 4u.gif jei pasirode mano postai irzlus-sorry..tikrai kazkaip esu ...nezinau...matyt biski jau nebesugebu nieko...tik vaika priziuret... doh.gif niu bet praeis tikiuos greit smile.gif
Akomos kokosu sviesta turiu ir jis man patinka, aciu D kad ner labai astrus tas kvapas..jis svelniai taip kvepia kokosu smile.gif
kunigunda, dar turiu klausimuka...o tai kokie indeliai geri? as matai planuoju draugei i UK kaledoms siusti kremuko...tai kaip tik del to pasipirkau plasmasiniu...niu del svorio.. g.gif
as turbut noreciau is akomos ko nors... smile.gif
Papildyta:
del termometro, pirkau senukuose, maistini (iki 100laipsniu rodo) kaina apie 22Lt..
Atsakyti
Etamai irgi didelis aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2010 12 10, 13:12)
kunigunda, dar turiu klausimuka...o tai kokie indeliai geri? as matai planuoju draugei i UK kaledoms siusti kremuko...tai kaip tik del to pasipirkau plasmasiniu...niu del svorio.. g.gif
as turbut noreciau is akomos ko nors... smile.gif
Papildyta:
del termometro, pirkau senukuose, maistini (iki 100laipsniu rodo) kaina apie 22Lt..

negaliu komentuoti akomos indelių -jų niekada nesu turėjusi.
kaip jau minėjau, jei plastikiniai -tai man tie iš maximos superiukai. Gal dar ir AZ yra gerų, bet nieks taip greitai užsakymo jau nebedarys, o ir neatkeliaus laiku
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2010 12 10, 11:09)
O šitoj įmonėj parduoda po vieną indą?

kiek nori, tiek ir imi - svarbu, kad darbo laikas ir parduotuvės vieta tiktų wink.gif

QUOTE(Mytee @ 2010 12 10, 11:44)
Kur ieskoti termometru, gal kazkur ir ne spec parduotuvese ju buna ?  4u.gif

Senukuose merginos minėjo, aš pati Prismoje pirkau gal už 13 litų (prie indų buvo padėtas) wink.gif

QUOTE(kristinkag @ 2010 12 10, 12:30)
Satura atleiskit jei supykdziau, nes jau nebezinojau ka daryti su tom rankom, gal puse metu jau kankinuosi

aš vienaskaita wink.gif Jėga biggrin.gif Džiaugiuosi, kad daug geriau, toks ir buvo tikslas 4u.gif

QUOTE(Gladiola @ 2010 12 10, 12:41)
noriu paklaust: ar gali alergizuot riesutu aliejai, jei esu alergiska riesutams? g.gif

gali smile.gif Kam esi alergiška? Aš renkuosi tiesiog manęs nealergizuojančius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 10, 13:42)
gali smile.gif Kam esi alergiška? Aš renkuosi tiesiog manęs nealergizuojančius smile.gif

visiems riesutams alergiska g.gif gaila, kaip supratau, jie labai tinka riebiai/misriai odai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2010 12 10, 13:52)
visiems riesutams alergiska g.gif  gaila, kaip supratau, jie labai tinka riebiai/misriai odai unsure.gif

visiems, tai kuriems? Aš vengiu saulėgrąžų, lazdynų, migdolų, žemės riešutų schmoll.gif Visko, kas arba auga pas mus, arba vaikystėje valgyta, kaip pavyzdžiui žemės riešutai. Bet gerai toleruoju organizmui dar nematytus: marulų, moringų, kamelijų ir panašius smile.gif
Atsakyti
[quote=Satura,2010 12 10, 14:42]

aš vienaskaita wink.gif Jėga biggrin.gif Džiaugiuosi, kad daug geriau, toks ir buvo tikslas 4u.gif

sorry, tada atleisk
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 10, 09:48)
jei tie balti tai - blogis

Tai gerai, kad nedaug nusipirkau ax.gif

Bet kokia čia liga su tais makalavimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 10, 14:01)
visiems, tai kuriems? Aš vengiu saulėgrąžų, lazdynų, migdolų, žemės riešutų  schmoll.gif Visko, kas arba auga pas mus, arba vaikystėje valgyta, kaip pavyzdžiui žemės riešutai. Bet gerai toleruoju organizmui dar nematytus: marulų, moringų, kamelijų ir panašius smile.gif

lazdyno, migdolu, graikiski, zemes riesutai.
Supratau - rinksiuos tuos nematytus tada 4u.gif
Atsakyti
aš tai seilę varvinu vartydama Akoma puslapį.... doh.gif lotuliukas.gif jaučiu pirkčiau beveik viską ir dideliais kiekiais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tepliojuosi kelinta vakara mixu - mango sviestas, avokado aliejukas, medetku fitolis, siandien dar hialurono ilasinau 2 lasiukus. Tiesiog pasildau truputi ir tepliojuosi veiduka ir kojas, rankas. Savijauta super, odyte minksta, nebepleiskanoja kojos. Tik as viska darau bet kaip, ar viskas ok? Oda tai puiki, tik ar su savo proporcijom, tiksliau be ju visai, ar viskas bus gerai? ax.gif
Atsakyti
laba vakara...
bandziau darytis kremuka...nezinau...dejau alieju+sviestmedi, hidroliatai,glicerinas ir emulsinis vaskas..kol kas nedejau vit E ir AE...nezinau...kol uzkaitinau tas abi fazes iki65 laipsniu tai ohoho kiek reikejo pavargt..pirma kart sh gavos tai darkarta uzkaitinau..uzkaitus atrode, kad kaip putos kazkokios...vesinant-maisant pasidare kai guzeliai...numeciau salink kaip nevykusi bandyma...veliau paemiau salta ir pradejau maisyt ir jie issitryne ir mase pasidare matine smile.gif tai gal viskas gerai ir galiu det vit E ir AE? bigsmile.gif
Papildyta:
tiea, mase gal kiek skystoka, o gal ne... tokia kaip jogurtas...
Atsakyti