Sveikos,
aciu labai, kunigunda, uz atsakymus jei pasirode mano postai irzlus-sorry..tikrai kazkaip esu ...nezinau...matyt biski jau nebesugebu nieko...tik vaika priziuret... niu bet praeis tikiuos greit
Akomos kokosu sviesta turiu ir jis man patinka, aciu D kad ner labai astrus tas kvapas..jis svelniai taip kvepia kokosu
kunigunda, dar turiu klausimuka...o tai kokie indeliai geri? as matai planuoju draugei i UK kaledoms siusti kremuko...tai kaip tik del to pasipirkau plasmasiniu...niu del svorio..
as turbut noreciau is akomos ko nors...
Papildyta:
del termometro, pirkau senukuose, maistini (iki 100laipsniu rodo) kaina apie 22Lt..
Etamai irgi didelis aciu
QUOTE(Akviliuks @ 2010 12 10, 13:12)
kunigunda, dar turiu klausimuka...o tai kokie indeliai geri? as matai planuoju draugei i UK kaledoms siusti kremuko...tai kaip tik del to pasipirkau plasmasiniu...niu del svorio..
Papildyta:
del termometro, pirkau senukuose, maistini (iki 100laipsniu rodo) kaina apie 22Lt..
Papildyta:
negaliu komentuoti akomos indelių -jų niekada nesu turėjusi.
kaip jau minėjau, jei plastikiniai -tai man tie iš maximos superiukai. Gal dar ir AZ yra gerų, bet nieks taip greitai užsakymo jau nebedarys, o ir neatkeliaus laiku
QUOTE(Di72 @ 2010 12 10, 11:09)
O šitoj įmonėj parduoda po vieną indą?
kiek nori, tiek ir imi - svarbu, kad darbo laikas ir parduotuvės vieta tiktų
QUOTE(Mytee @ 2010 12 10, 11:44)
Kur ieskoti termometru, gal kazkur ir ne spec parduotuvese ju buna ?
Senukuose merginos minėjo, aš pati Prismoje pirkau gal už 13 litų (prie indų buvo padėtas)
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 10, 12:30)
Satura atleiskit jei supykdziau, nes jau nebezinojau ka daryti su tom rankom, gal puse metu jau kankinuosi
aš vienaskaita Jėga Džiaugiuosi, kad daug geriau, toks ir buvo tikslas
QUOTE(Gladiola @ 2010 12 10, 12:41)
noriu paklaust: ar gali alergizuot riesutu aliejai, jei esu alergiska riesutams?
gali Kam esi alergiška? Aš renkuosi tiesiog manęs nealergizuojančius
QUOTE(Satura @ 2010 12 10, 13:42)
gali Kam esi alergiška? Aš renkuosi tiesiog manęs nealergizuojančius
visiems riesutams alergiska gaila, kaip supratau, jie labai tinka riebiai/misriai odai
QUOTE(Gladiola @ 2010 12 10, 13:52)
visiems riesutams alergiska gaila, kaip supratau, jie labai tinka riebiai/misriai odai
visiems, tai kuriems? Aš vengiu saulėgrąžų, lazdynų, migdolų, žemės riešutų Visko, kas arba auga pas mus, arba vaikystėje valgyta, kaip pavyzdžiui žemės riešutai. Bet gerai toleruoju organizmui dar nematytus: marulų, moringų, kamelijų ir panašius
[quote=Satura,2010 12 10, 14:42]
sorry, tada atleisk
sorry, tada atleisk
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 10, 09:48)
jei tie balti tai - blogis
Tai gerai, kad nedaug nusipirkau
Bet kokia čia liga su tais makalavimais
QUOTE(Satura @ 2010 12 10, 14:01)
visiems, tai kuriems? Aš vengiu saulėgrąžų, lazdynų, migdolų, žemės riešutų Visko, kas arba auga pas mus, arba vaikystėje valgyta, kaip pavyzdžiui žemės riešutai. Bet gerai toleruoju organizmui dar nematytus: marulų, moringų, kamelijų ir panašius
lazdyno, migdolu, graikiski, zemes riesutai.
Supratau - rinksiuos tuos nematytus tada
Tepliojuosi kelinta vakara mixu - mango sviestas, avokado aliejukas, medetku fitolis, siandien dar hialurono ilasinau 2 lasiukus. Tiesiog pasildau truputi ir tepliojuosi veiduka ir kojas, rankas. Savijauta super, odyte minksta, nebepleiskanoja kojos. Tik as viska darau bet kaip, ar viskas ok? Oda tai puiki, tik ar su savo proporcijom, tiksliau be ju visai, ar viskas bus gerai?
laba vakara...
bandziau darytis kremuka...nezinau...dejau alieju+sviestmedi, hidroliatai,glicerinas ir emulsinis vaskas..kol kas nedejau vit E ir AE...nezinau...kol uzkaitinau tas abi fazes iki65 laipsniu tai ohoho kiek reikejo pavargt..pirma kart sh gavos tai darkarta uzkaitinau..uzkaitus atrode, kad kaip putos kazkokios...vesinant-maisant pasidare kai guzeliai...numeciau salink kaip nevykusi bandyma...veliau paemiau salta ir pradejau maisyt ir jie issitryne ir mase pasidare matine tai gal viskas gerai ir galiu det vit E ir AE?
Papildyta:
tiea, mase gal kiek skystoka, o gal ne... tokia kaip jogurtas...
bandziau darytis kremuka...nezinau...dejau alieju+sviestmedi, hidroliatai,glicerinas ir emulsinis vaskas..kol kas nedejau vit E ir AE...nezinau...kol uzkaitinau tas abi fazes iki65 laipsniu tai ohoho kiek reikejo pavargt..pirma kart sh gavos tai darkarta uzkaitinau..uzkaitus atrode, kad kaip putos kazkokios...vesinant-maisant pasidare kai guzeliai...numeciau salink kaip nevykusi bandyma...veliau paemiau salta ir pradejau maisyt ir jie issitryne ir mase pasidare matine tai gal viskas gerai ir galiu det vit E ir AE?
Papildyta:
tiea, mase gal kiek skystoka, o gal ne... tokia kaip jogurtas...