Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Deissy @ 2010 12 19, 19:02)
merginos gal kuri zinote ar klaipedoje ar vilniuje butu galima isigyti muilo riesutu? Kur tiksliai?  smile.gif

Vilniuj Rasakiloj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu Dominyka su pirmu kremu wink.gif dabar prasides kremlige biggrin.gif
Na, o aš per savo išsiblaškymą šiandien apturėjau nerealią veido kaukę - prieš kelias dienas dariau geliuką su keliais hirolatais, aloe, ananasu milteliais, trupuciu kofeino, maza dalim aliejaus ir rozmarinu, apelsinu bei pelargoniju ea. Nu ir tiek man jo turbut reikejo, kad ji padariusi palikau uzdengusi tokiam mini dubenėlyje ir pamirsau.. siandien randu biggrin.gif ***** ant veido jau bijau tepti, nors ir buvo ekokonservanto deta, viskas gerai jam atrode, bet kad tik popieriniu ranksluostuku pridengtas buvo, o ir tirstas labai gavosi. tik tas kiekis mazas - koks 15 ml. Tai ka, as šnai balto molio ir kauke susitepiau - po 15 min graziai atsiplove - veidas jokiom demem nenuejo kaip buna po moliu, vientisos spalvos, poros švarios ir niekuo nė nereikėjo tepti biggrin.gif Turbūt ksantanas neleido pridžiūti prie veido,o plaunat toks slidus slidus buvo.
Atsakyti
Mano kremukas gavosi tirstas, galejo but skystesnis. Kai pirma karta, tai neisivaizdavau kaip ir kada stingsta su emulsiniu vasku. Dariau be sistemos, nes svarstykliu neturiu. Riebokas, nakciai bus kaip tik, nes mano oda sausa.
Negaliu ikelt nuotraukos, stringa kazko ta programa, per kur keliu verysad.gif Gal veliau leis. Grozio tai nera blush2.gif Bet pirmas mano kremukas bigsmile.gif
Atsakyti
bandziau pasidaryti kremuka su vandeniu ir vasku dar ne visus aliejus gavau bet dariau pabandymui is tu kur turejau, tai gavosi liuks vanduo neatsiskyre nors temperaturu visai nematavau, dejau 3 lasiukus arbatmedzio ea tai kvapas gavosi kaip batu tepalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 19, 23:44)
bandziau pasidaryti kremuka su vandeniu ir vasku dar ne visus aliejus gavau bet dariau pabandymui is tu kur turejau, tai gavosi liuks vanduo neatsiskyre nors temperaturu visai nematavau, dejau 3 lasiukus arbatmedzio ea tai kvapas gavosi kaip batu tepalo  doh.gif

paprasto arbatmedzio nereiketu deti i veido kremus,tik arbatmedi citrinkvapi galima deti.
Atsakyti
o ka deti is alieju, sviestu, kad kremas nebutu riebus. Mielas mano kremukas, labai net, bet nakciai. Diena tikrai butu per riebus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaAiste @ 2010 12 19, 23:44)
paprasto arbatmedzio nereiketu deti i  veido kremus,tik arbatmedi citrinkvapi galima deti.

o kodel paprasto arbatmedzio negalima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 19, 23:51)
o ka deti is alieju, sviestu, kad kremas nebutu riebus. Mielas mano kremukas, labai net, bet nakciai. Diena tikrai butu per riebus.  ax.gif

as dejau abrikosu kauliuku alieju, ir maza gabaliuka kakavos sviesto del kvapo, tai susigeria labai gerai, nera riebus 4u.gif
Papildyta:
uzsisakiau is AN, Ylang Ylang ir Pelargoniju hidrolatus ir EA, bandysiu daryti kuno krema is ju (prisiskaiciau cia tongue.gif ), gal esat kuri bandziusi ?
Atsakyti
QUOTE(MamaAiste @ 2010 12 19, 23:44)
paprasto arbatmedzio nereiketu deti i  veido kremus,tik arbatmedi citrinkvapi galima deti.

as rankom dariau krema man reik drekinancio dermatito pazeistom rankom
Atsakyti
sveikos,

gal kuri turit isbandziusios gera priesraukslini kremuka paakiu odelei ?
gal noretusi kokio riebesnio.?
siaip gal planuosiu is galvos koki, mazdaug is to ka turiu ir ka ketinu isigyti: biciu v., avokadu al., argano, moringu, mangu sv., + kokio hidrolato, plius vit E, pseudo kalogeno, silko, silikono. ka cia dar ? ... g.gif ai, dar jazminu vasko turiu.
ka dar patartumete ?
problema tame, kad mano kremukas man per lengvas, ypac paakiu zonai: nes kai itrinu mineraline, tai esancios paakiu rauksleles dar labiau paryskeja schmoll.gif
ka patartumete ? aisku, gal mineraline siek tiek pasausina, bet siaip man ji patinka, tai belieka ka nors riebaus ir rauksleles minkstinancio paakiuose patepti.

aciu! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mane irgi domina ką galima pasidaryt paakiams. Kremuką veidui vakar vakare tepiausi, ryte veidukas super super, bet va ką daryt su paakiais g.gif .
Po vakar gamybos jaučiu, kad užsikabinau ir liga gali pradėt tik stiprėt doh.gif biggrin.gif
Taip visko norisi blush2.gif ax.gif
Laukiu dar kalno visokių priemonių, pirkau tik paskaičiusi pagal savo odą, jaučiu su laiku norai didės, gamyba aktyvės ir toks noras pačiai eksperimentuot, toks noras daryt neįdedant savęs į normas, į kažkokius rėmus biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau pasisakyti apie veido odos priežiūrą žiemos metu. Jei oda nėra labai riebi, tai reiktų šiuo metu turėti 2 kremukus, dieninį ir naktinį. Dieninį reiktų daryti naudojant kietus aliejus ar sviestus, pvz. sviestmedį, mango, avokado, kupuaku sviiestus. Kremai gaunasi kietesni ir riebesni. Drėkiklius (hialurono r., glicerinus) reiktų dėti tik į naktinį kremą. Drėkikliai turi tokią savybę, iš aplinkos gaudyti ir pritraukti drėgmę, o išėjus į lauką, tai nėra gerai. Gali nušalti oda.
Pasitepus kremu dar reiktų naudoti ir birią pudrą, kuri yra kaip paltukas odai. Mūsų lietuvių oda yra plona, kapiliarai arti paviršiaus. Ne taip kaip šiltuose kraštuose gyvenančių tamsiaodžių, kur odos kaip begemotų biggrin.gif Kapiliarai silpni ir jie dar labiau silpnėja nuo tokių temperatūrų pokyčių. Kai lauke -20, o įėjus i patalpą +20. Pamąstykit koks šokas odai. Kapiliarai tai pliačiasi tai traukiasi. Neatlaikę trūksta. Gaunasi visai neišvaizdžios rausvos dėmės aplink nosį, ant žandu, kurias panaikinti gali tik lazeris. ir tai kainuoja tūkstančius. Einant tokiu laiku į lauką, biri pudra yra būtina, ir kuo storiau tuo geriau biggrin.gif ryškiau akis pasidažykit ir nesimatys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 20 gruodžio 2010 - 16:47