Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(kristinkag @ 2010 12 16, 15:00)
http://www.aromanatu...racea-acai.html dar nepirkau, bet radau cia tik kada deti i krema neparasyta o kiek deti tai apsiskaiciuosiu

kristinag, jei nori šitų miltelių kreme, tai tikriausiai juos pirmiausiai reiktų užpilti aliejumi, palaikyti kelias savaites, tada tą aliejinę ištrauką naudoti kremo gamybai. Pati juos turiu, jie nėra tirpūs. Tai kažkas panašaus į kavos tirščius. Pridėti jų grynų į kremą nesigaus niekaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 16, 16:08)
kristinag, jei nori šitų miltelių kreme, tai tikriausiai juos pirmiausiai reiktų užpilti aliejumi, palaikyti kelias savaites, tada tą aliejinę ištrauką naudoti kremo gamybai. Pati juos turiu, jie nėra tirpūs. Tai kažkas panašaus į kavos tirščius. Pridėti jų grynų į kremą nesigaus niekaip smile.gif

aciu uz atsakyma bandysiu taip daryti
Atsakyti
Gal yra bandziusiu A-Z konservanta naticida? pigesnis nei AN, idomu kaip su kokybe
Ir tuo paciu idomus atsiliepimai butu apie COSGARD konservanta (bet jis sintetinis kaip supratau, pliusas tik tame, kad viska konservuoja-ir gelius?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 16 gruodžio 2010 - 20:08
Kadangi visa A-Z perverciau, tai dar pridesiu kl.
Ar eteriniai aliejai geri, ar kaip kuris?
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

jungiuosi ir as i kosmetikos priemoniu gamintoju gretas ax.gif Iki siol tik naturalius sviestus/aliejus naudojau, o kiek imanoma naturalesnius kremukus veidui pirkdavau... Dabar nusprendziau pati pasigaminti ir vis tema paskaitineju - kaip sakant, kaupiuosi siam procesui biggrin.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 16, 14:21)
hmmm....tai kažkur LT reikia juvelyrinių ieškot g.gif Įdomu gal yra svarstyklių medicinos reikmenyse  g.gif Gal kas esate žiūrėję, kur Laisvės al. yra med.prekės ?
Tiek visko prisipirkau, dar laukiu iš AZ, negi dėl svarstyklių viską trenksiu gyliai į spintą  verysad.gif

svarstykliu cia gali rasti daaauuug ir ivairiu. Kazkada siunciausi is sio psl. - viskas ok, patikimas smile.gif
http://www.dealextre....digital scales
Atsakyti
HELP!

katik bandziau daryti kremuka, visai paprasta, abrikosu kauliuku aliejus, ramuneliu hidrolatas ir emulsinis vaskas, viska dejau pagal proporcijas, kaitinau atskirai aliejine su emulsiniu vasku ir hidrolata iki 65 laipsniu, tada hidrolata supyliau i alieju ir plakiau, nu nesijungia fazes nors tu ka, ka ne taip darau ? g.gif
ai dar i aliejine imeciau siek tiek kakavos sviesto del kvapo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 16, 15:07)
kunigunda, gal turi koki isbandyta, nebrangios iseigos duso zeles recepta? po truputi ruosiuosi pirkiniams is AZ, butu gerai po naujuju susimakaluoti kokia duske, sporte kad butu kuo praustis, nes muilo neprisinesiosiu, nepatogu smile.gif

niekada nesu dariusi, bet mačiau, kad jie turi kažkokį naują produktą -dušo gelių ir vonios putų gamybai

QUOTE(Etama @ 2010 12 16, 21:42)
Kadangi visa A-Z perverciau, tai dar pridesiu kl.
Ar eteriniai aliejai geri, ar kaip kuris?

Turbūt priklauso nuo rūšies, man tai citrusiniai tinka. uosčiau jų rožių otto ir kvapas geras labai, žiūrėm kaip kiti absoliutai
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 12 17, 00:51)

gavosi thumbup.gif pasirodo mazai hidrolato buvau ipylus, numatavau ne taip doh.gif bet pakaitinau kokius 5 kartus kol gavosi normaliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 17, 10:31)
niekada nesu dariusi, bet mačiau, kad jie turi kažkokį naują produktą -dušo gelių ir vonios putų gamybai
Turbūt priklauso nuo rūšies, man tai citrusiniai tinka. uosčiau jų rožių otto ir kvapas geras labai, žiūrėm kaip kiti absoliutai

Vakar varciau visa puslapi, sunku suprasti, kai nemoku pranc. k., bet jei gerai supratau, tai ten reikia ne vienos bazes, o dar ir priedu-putokliu ir pan. matyt nelabai tinkamas var. pigiai iseigai doh.gif
As siam kartui issirinkau tokiu EA:
Huile essentielle de CANNELIER FEUILLES de CEYLAN, Huile essentielle de Patchouli, Huile essentielle de YLANG-YLANG III ir Huile essentielle de Géranium type Bourbon.
Jauciu, kad bandysiu pirkti, tik idomu kaip kvapai bus, nes ten cinamono pvz. keliu rusiu radau ir ylangu buvo kelios rusys g.gif

Kas dar labai patiko, tai tara-nusiziurejau viena grazu, apvalu burbuliuka su veidrodeliu lupu balzamui, pigiai tubeliu smile.gif

Tiesa, ar naticido neteko bandyti is A-Z? GSE man rodos pradejo atskyrineti man alieju kremuose, noreciau pakeisti, gal su naticidu nebeliktu problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 17 gruodžio 2010 - 11:01
QUOTE(Etama @ 2010 12 17, 11:00)
Vakar varciau visa puslapi, sunku suprasti, kai nemoku pranc. k., bet jei gerai supratau, tai ten reikia ne vienos bazes, o dar ir priedu-putokliu ir pan. matyt nelabai tinkamas var. pigiai iseigai doh.gif
Tiesa, ar naticido neteko bandyti is A-Z? GSE man rodos pradejo atskyrineti man alieju kremuose, noreciau pakeisti, gal su naticidu nebeliktu problemos.

Tų EA nesu turėjusi -nežinau

Aš kalbėjau apie šį -manau su juo ir aliejum galima pasidaryti tokį a la prausimosi aliejų, kaip turi L'occitane. kainuoja tikrai nedaug -tad pasibandymui galima imti, o jei nepatiks, tai iš merginų nusipirkti ten tų mousų kokių nedaug ml.

man konservantai neatsiskiria schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 17, 11:12)
Tų EA nesu turėjusi -nežinau

Aš kalbėjau apie šį -manau su juo ir aliejum galima pasidaryti tokį a la prausimosi aliejų, kaip turi L'occitane. kainuoja tikrai nedaug -tad pasibandymui galima imti, o jei nepatiks, tai iš merginų nusipirkti ten tų mousų kokių nedaug ml.

man konservantai neatsiskiria  schmoll.gif
dar karta apsidairiau, putoklio matyt reiktu vistik. gal ir iseitu kas su pagrindais ricin sulfate+base moussante consistance ar mousse de babassu. knieti kazkaip, nusivilsiu busiu nusivylus, bet nors pabandzius smile.gif

man paskutiniu metu po keliu d. pastovejimo pradeda matytis aliejaus lasai kremuke, suplaku-susijungia ir po to vel tas pats. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 17 gruodžio 2010 - 11:35
QUOTE(Etama @ 2010 12 17, 11:34)
dar karta apsidairiau, putoklio matyt reiktu vistik. gal ir iseitu kas su pagrindais ricin sulfate+base moussante consistance ar mousse de babassu. knieti kazkaip, nusivilsiu busiu nusivylus, bet nors pabandzius smile.gif

nu žiūrint ko tau reikia- kad nupraustų ar daug putų būtų, jei tik nuprausimui -tai turėtų užtekti saponuotų ricinų, jei reikia putų -tada taip, be putoklių niekur schmoll.gif
Atsakyti