QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 15, 22:55)
Merginos, kur pirkt svarstykles ?? priduosiu tas atgal, nes gavau kalna instrukciju, jauciuosi blondine, kvaila.....ir pan. Dar taip idiotiskai nesijauciau, raso, pasakoja, o man jos daro bele ka Ijungiu, nusistovi nulis ir pradeda pacios toliau zaist, skaiciukai keiciasi, tai net su minusu rodo Pikta, liudna ir dar kvailes savijauta.
Aš savas iš JAV gavau, pas mane juvelyrinės, tad sveria su labai maža paklaida.
Lt tokių ir yra -kaina apie 90-100 lt turbūt
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 15, 23:37)
mes perkam is vilkaviskio aliejines ten ant sienos yra parasyta kaip ji laikyti, uzsaldytas jis nepraranda savo skonio o apie galiojima tai nezinau
As kalbu tikrai ne apie saldytuva o apie saldymo kamera, saldytuve greitai apkarsta o kameroj ne. Mes pries metus lapkriti pirkom tai dar viena buteliuka kameroj turim, skonis kaip sviezio. Cia apie semenu alieju , o apie kitus tai nezinau
Merginos ar ne viena taip nelaiket semenu aliejaus?
As kalbu tikrai ne apie saldytuva o apie saldymo kamera, saldytuve greitai apkarsta o kameroj ne. Mes pries metus lapkriti pirkom tai dar viena buteliuka kameroj turim, skonis kaip sviezio. Cia apie semenu alieju , o apie kitus tai nezinau
Merginos ar ne viena taip nelaiket semenu aliejaus?
Iš principo, šis aliejus labai jautrus ir greitai oksiduojasi, didžioji dalis aliejų užšaldyti praranda savo gerąsias savybes, skonio - ne. bet ko jums reikia - skonio ar savybių? Iš esmės kokiu tikslu aliejus kišamas į kamerą - tik tam, kad neapkarstų? bet jo galiojimas juk yra ribotas - šaltis negali pratęsti galiojimo metams
Vaje, abar bijosiu pirkti sėmenų aliejų, kad negaučiau kokio pašaldyto