Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(ikeja @ 2010 12 15, 16:17)
o ka tas ta vandens faze. sorry, tik pradedu, noriu sviesmedzio svieta +  alyvuogiu aliejaus  naudoti veidui, bet dar kartu kad ir drekintu, kaip tai padaryti aciu  4u.gif

variantai 2 - imi sviestą ir aliejų -pašildai, tada kitame inde pašildai 20 proc. hidrolato ir iš lėto pili jį į aliejus. geria išmaišai, įlašini konservantų ir palieki ramybėje.
kitas būdas jungti vandens fazę (hidrolatą) su aliejais panaudojant vašką.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 15, 10:10)
Parase vakar laiska kaip susikalibruoti biggrin.gif Dabar pirksiu 1 kg cukraus ir pagal ji kalibruosiu  lotuliukas.gif Neisivaizduoju ant tokiu svarstykliu uzdeto maiselio cukraus  biggrin.gif Tipo taip reikia kalibruoti. Vakare bandysiu, tik pagal tai ka parase, tai nezinau kam ten tiek mygtuku. Pagal angliska instrukcija, kuria suprantu ziauriai silpnai, tai visai kitaip parasyta.
Nezinau ar kas susikalibruos, nes pagal pardaveja, tai turi rodyt nuli. Man tai rodo, tik sveria kaskart kitaip ta pati daikta arba aplamai nerodo jos svorio .....
Na bus proga isigyt cukraus ateiciai ir pasizaisti  biggrin.gif

Siaip svarstykles kalibruojamos su tiksliais svareliais, o ne kaskokiu produktu doh.gif Pries pirkdama cukru pasverk parduotuveje, nes gamintojams yra leidziama paklaida, gali netiksliai susikalibruoti g.gif
Svoris gali taip sokinet jei buvo uzdetas perdidelis svoris
Atsakyti
noreciau patarimo 4u.gif
is vienos internetines pardes pirkau saltai spausta semenu alieju (maistini), kai gavau nepaziurejau kad ta pacia diena baigiasi ir jo galiojimas (cia pries pora dienu), pinigus man grazino o aliejus liko, kaip manot ar jis dar kam nors tinkamas gali but ar pilt man ji lauk g.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaidrė @ 2010 12 15, 15:16)
Gal yra ideju? smile.gif

as tu libduku neturiu, tai klijuoju popieriaus gabaleli su placia lipnia juosta, man laikosi g.gif

p.s. gavau siandien svarstykles , tai veikia, nieko kalibruot nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 15 gruodžio 2010 - 17:57
QUOTE(Mytee @ 2010 12 15, 18:49)
noreciau patarimo  4u.gif
is vienos internetines pardes pirkau saltai spausta semenu alieju (maistini), kai gavau nepaziurejau kad ta pacia diena baigiasi ir jo galiojimas (cia pries pora dienu), pinigus man grazino o aliejus liko, kaip manot ar jis dar kam nors tinkamas gali but ar pilt man ji lauk  g.gif

jei nebijai tai paragauk jei kartus tai jau netinkamas, o jei ne tai manau gali vartoti, kad neapkarstu turi laikyti saldiklyje tai ir po metu bus kaip sviezias
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 15, 19:10)
jei nebijai tai paragauk jei kartus tai jau netinkamas, o jei ne tai manau gali vartoti, kad neapkarstu turi laikyti saldiklyje tai ir po metu bus kaip sviezias

aisku, paziuresiu ar nekartus, aciu 4u.gif
galvojau jei ne valgyt gal bent plaukams sunaudociau kaip kauke ax.gif
Atsakyti
o aliejus ir EA reikia laikyt saldytuve? blush2.gif
nes skaitineju dabar apie EA ir jau ne vienam puslapyje radau info, kad laikyti tamsioje, vesioje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 12 15, 19:11)
aisku, paziuresiu ar nekartus, aciu  4u.gif
galvojau jei ne valgyt gal bent plaukams sunaudociau kaip kauke  ax.gif

plaukams tikrai gali naudoti..
Atsakyti
noriu paklausti, kaip naudoti acai miltelius? noriu pagaminti mamai brandzios odos krema, tik nezinau kada juos sudeti.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 15, 16:06)
koks poveikis plaukams?

jei pažiūrėtum aprašą -tai šis aliejus pasirodytų tobulas -visada nuoroda į kines, kurioms niekada negali nusakyti amžiaus biggrin.gif
Šiuo atveju siūliau, nes jis reguliuoja plaukų riebalus

QUOTE(Mytee @ 2010 12 15, 17:49)
noreciau patarimo  4u.gif
is vienos internetines pardes pirkau saltai spausta semenu alieju (maistini), kai gavau nepaziurejau kad ta pacia diena baigiasi ir jo galiojimas (cia pries pora dienu), pinigus man grazino o aliejus liko, kaip manot ar jis dar kam nors tinkamas gali but ar pilt man ji lauk  g.gif

reikia paragauti, jei nekartus ir neoksidavęsis -gerk, jei ne-plaukams sunaudosi

QUOTE(kristinkag @ 2010 12 15, 18:10)

nu iš kur tokie minties perlai blink.gif Ar užšaldžius ir jį išėmus galiojimas prasitęs unsure.gif, kas čia darosi.
Atsakyti
Merginos, kur pirkt svarstykles ?? priduosiu tas atgal, nes gavau kalna instrukciju, jauciuosi blondine, kvaila.....ir pan. Dar taip idiotiskai nesijauciau, raso, pasakoja, o man jos daro bele ka doh.gif doh.gif Ijungiu, nusistovi nulis ir pradeda pacios toliau zaist, skaiciukai keiciasi, tai net su minusu rodo doh.gif Pikta, liudna ir dar kvailes savijauta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 23:52)
nu iš kur tokie minties perlai  blink.gif  Ar užšaldžius ir jį išėmus galiojimas prasitęs  unsure.gif, kas čia darosi.

man atrodo jinai turejo galvoje saldytuva smile.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 15, 23:55)
Merginos, kur pirkt svarstykles ?? priduosiu tas atgal, nes gavau kalna instrukciju, jauciuosi blondine, kvaila.....ir pan. Dar taip idiotiskai nesijauciau, raso, pasakoja, o man jos daro bele ka  doh.gif  doh.gif Ijungiu, nusistovi nulis ir pradeda pacios toliau zaist, skaiciukai keiciasi, tai net su minusu rodo  doh.gif Pikta, liudna ir dar kvailes savijauta.  verysad.gif

man tos svarstykles irgi nelabai, nors veikia gerai, kazkaip pirkdama neapsiziurejau kad tikslumas tik 0,1 gr, tai jei darysiuosi krema tik sau koki 60 ml, tai man be sansu su jom pasverti doh.gif

dar turiu parsisiuntus elektronini "bezmena" is ebay, tikslumas 0,01gr tai labai thumbup.gif taik va su juo sveriant pakabint reikia
Papildyta:
dar noreciau paklausti kuom dezinfekuoti plastikinius indelius jei neturi spirito? gal yra pirkti kazkokiu nereceptiniu priemoniu, ka jus naudojat? 4u.gif

ir kiek lasu reikia deti vitamino E, 50 ml kremui, jei daugiau nenaudojant jokio kito konservanto? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 15 gruodžio 2010 - 23:52
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 23:52)
jei pažiūrėtum aprašą -tai šis aliejus pasirodytų tobulas -visada nuoroda į kines, kurioms niekada negali nusakyti amžiaus  biggrin.gif
Šiuo atveju siūliau, nes jis reguliuoja plaukų riebalus
reikia paragauti, jei nekartus ir neoksidavęsis -gerk, jei ne-plaukams sunaudosi
nu iš kur tokie minties perlai  blink.gif  Ar užšaldžius ir jį išėmus galiojimas prasitęs  unsure.gif, kas čia darosi.

mes perkam is vilkaviskio aliejines ten ant sienos yra parasyta kaip ji laikyti, uzsaldytas jis nepraranda savo skonio o apie galiojima tai nezinau
As kalbu tikrai ne apie saldytuva o apie saldymo kamera, saldytuve greitai apkarsta o kameroj ne. Mes pries metus lapkriti pirkom tai dar viena buteliuka kameroj turim, skonis kaip sviezio. Cia apie semenu alieju , o apie kitus tai nezinau
Merginos ar ne viena taip nelaiket semenu aliejaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 15 gruodžio 2010 - 23:44