Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 09:43)
tik pastebėjimas - čia jis ypatingai brangus  ax.gif lyginant su kitomis vietomis, ten iš vis viskas labai brangu ir dar reikia sudėtis žiūrėti, kurių ne visada būna

O taip doh.gif kaina dar padori pasirodė, užtad kai pamačiau kiekį.. tebuvo 3 gramai biggrin.gif na bent jau parudino, o šeip tai gyveni ir mokaisi viską skaityti, o ne azarto paimta krautis krepšą.. Kiek supratau iš AZ geriau kitą kartą DHA sakytis?
Bet užtad kaip maloniai nudžiugino, į siuntinuką įdėjo skanių eko pastilių, ranka ant sąskaitėlės užrašė padėką ir dar nuolaidų koduką 10% davė, kuriuo dėl jų didelių kainų turbūt nepasinaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 14, 17:20)
paprastai taip elgiasi parduotuvių savininkės, o reklama šiose temose draudžiama - elementarios taisyklės. Tikrai, nepatiktų ir jums, jei Monika ar Laimė varinėtų per visas temas ir kiekviename lape savo shopą reklamuotų. Kitaip sakant, geram pardavėjui savęs nereikia reklamuoti  tongue.gif O šios moterytės vos ne pirmas postas  buvo love.

nepatinka man tai -ir sakau, jums gerai - tylėkite  4u.gif

Šiaip tai ir į tavo darželį galėčiau įmesti akmenėlį, nes užsiimi tam tikra veikla, kuri nesuderinama su taisyklėmis, bet tiek to - ir pati žinai, tad nereikia nustebusio veidelio, gerai ?

Ko čia pykti, klientų manau visom parduotuvėm dabar pakanka ir visos turi savo lojalius klientus, kurie galvas guldo už patinkančią parduotuvę. Pati esu gerbėja love-eco, na ir kas čia tokio smile.gif tokių savaitinių akcijų prekėms daugiau niekas be jų nedaro, tai ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 12 15, 11:56)
O taip  doh.gif kaina dar padori pasirodė, užtad kai pamačiau kiekį.. tebuvo 3 gramai biggrin.gif na bent jau parudino, o šeip tai gyveni ir mokaisi viską skaityti, o ne azarto paimta krautis krepšą.. Kiek supratau iš AZ geriau kitą kartą DHA sakytis?

dar ir Aromanatural turi jų, gal net pigiau gaunasi

QUOTE(Shiwa @ 2010 12 15, 12:07)
Ko čia pykti, klientų manau visom parduotuvėm dabar pakanka ir visos turi savo lojalius klientus, kurie galvas guldo už patinkančią parduotuvę. Pati esu gerbėja love-eco, na ir kas čia tokio smile.gif tokių savaitinių akcijų prekėms daugiau niekas be jų nedaro, tai ir patinka.

bet ar tu kasdien eini per visas temas ir rašai iš kur perki? Ne - todėl nesuprantu kas jums neaišku.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 13:29)
čia
ENG versijoje yra vos keli produktai, aš moku prancūzų, todėl man vertėjas nereikalingas, o kitos verčia per google

aciu! kaip tik bus laiko pasistudijuot (per google ) ko ten yra smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
suku galva, kaip ant buteliuku uzrasyti sudeti. Ant ko jus uzrasot gaminiu sudeti? "Lipuskes" atlimpa biggrin.gif Galvoju, kad budavo toks geras senoviskas pleistras, storas, baltas, mamos ant uogieniu stiklainiu klijuodavo, bet dabar tokiu jau negausi... Gal yra ideju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 15, 16:15)
aciu! kaip tik bus laiko pasistudijuot (per google ) ko ten yra smile.gif

dar labai atsiprasau, jei verst ne per google vertejo programa, o tiesiai per google, ka as turiu padaryt, kad man taip isverstu?
esu kelis kartus netycia taip uztaikius, kad man isverte google puslapius uzsienietiskus, bet tikslingai to niekad nedariau, tad dabar nerandu.... gal padesit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2010 12 15, 14:16)
Sveikos,
suku galva, kaip ant buteliuku uzrasyti sudeti. Ant ko jus uzrasot gaminiu sudeti? "Lipuskes" atlimpa biggrin.gif Galvoju, kad budavo toks geras senoviskas pleistras, storas, baltas, mamos ant uogieniu stiklainiu klijuodavo, bet dabar tokiu jau negausi... Gal yra ideju? smile.gif

tikrai yra normalaus lipnaus popieriaus, kuris prilimpa ir nieks neatšoka

QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 15, 14:21)
dar labai atsiprasau, jei verst ne per google vertejo programa, o tiesiai per google, ka as turiu padaryt, kad man taip isverstu?
esu kelis kartus netycia taip uztaikius, kad man isverte google puslapius uzsienietiskus, bet tikslingai to niekad nedariau, tad dabar nerandu.... gal padesit?  4u.gif

http://www.google.co...q...97jas&meta=
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2010 12 15, 14:16)
Gal yra ideju? smile.gif

yra ir konkrečių pasiūlymų wink.gif Nueik į kanceliarinių prekių parduotuvę ir pasižiūrėk, kokias lipnias etiketes parduoda po lapą. Tas gerąsias, kur vandens nebijo, po paką reikia pirkti (apie 80 litų), o paprastų, tvarkingam naudojimui - po lapą. Jos jau supjaustytos - atsiplėši lapelį ir užklijuoji wink.gif

QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 15, 14:21)
gal padesit?  4u.gif

o automatiškai neišmeta pasirinkimo tokio? Pas mane Google Chrome naršyklė, tai pati viską siūlosi versti smile.gif
Atsakyti
Dekui uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Klausykit, ar tai tiesa apie minksta vandeni? As kazkaip visai kitaip maniau..
"Kaip tik jonizuotas, šarminis, kitaip minkštas vanduo netinka plauti galvąi nes jis nenuplauna šampūno ar muilo ir jo likučiai ir suteikia tą apgaulingą švelnumo jausmą. O iš tiesų visą laiką "ėsdina" plaukus."
Saltinis http://www.facebook....170110919675199
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 14, 10:10)
tai darom kremus su vandens faze
Įmesk jų nutrauką

o ka tas ta vandens faze. sorry, tik pradedu, noriu sviesmedzio svieta + alyvuogiu aliejaus naudoti veidui, bet dar kartu kad ir drekintu, kaip tai padaryti aciu 4u.gif
Atsakyti
as naudoju si vertmo puslapi, vercia visa puslapy arba zodzius i anglu kalba http://babelfish.yahoo.com/
Atsakyti