Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Mytee @ 2010 12 15, 00:04)
laukiu ir as tu svarstykliu is love eco, ziuresim  blink.gif

o siaip toks klausimas, jei ne pirktiniuose indeliuose kur dar laikot kremus ? as  siandien vaikui kose dariau, tai ziuriu gal nuo tyreles stiklainiukai visai tiktu sitam reikalui  g.gif

O as mastau ar netiktu tie indeliai, kur vaistinej yra pirkt slapimo tyrimams? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2010 12 15, 00:16)
O as mastau ar netiktu tie indeliai, kur vaistinej yra pirkt slapimo tyrimams? mirksiukas.gif

as juos ir naudojau iki siol, bet vistiek pirkt reikia, o cia kur nuo tyreles man lieka, tai kam ismest ane ? biggrin.gif
Atsakyti
As mastau, ar netiktu tie indukai is vaistines, kur slapimo tyrimams skirti? tongue.gif
Ir dar noriu paklausti,kur jus naidojat gintaro pudra?kuom ji naudinga?
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 12 14, 23:04)
laukiu ir as tu svarstykliu is love eco, ziuresim  blink.gif

o siaip toks klausimas, jei ne pirktiniuose indeliuose kur dar laikot kremus ? as  siandien vaikui kose dariau, tai ziuriu gal nuo tyreles stiklainiukai visai tiktu sitam reikalui  g.gif

jei turit kokių indelių nuo kremų, ypač stikliniai, puikiai tinka thumbup.gif
Nuo paakių kremukų indelius naudoju lupų balzamui ax.gif

Norėjau paklaust, Palomos bloge radau receptą tonalinio kremo, o kur perkat mineralinės pudros miltelius blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2010 12 14, 23:22)
As mastau, ar netiktu tie indukai is vaistines, kur slapimo tyrimams skirti? tongue.gif
Ir dar noriu paklausti,kur jus naidojat gintaro pudra?kuom ji naudinga?

Gintaras labai geras antiseptikas o ir dar begalė naudingo poveikio mums, čia galit paskaityt
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 12 14, 23:20)
as juos ir naudojau iki siol, bet vistiek pirkt reikia, o cia kur nuo tyreles man lieka, tai kam ismest ane ?  biggrin.gif

aisku isdezinfekuoti butina:)
gintaro pudra naudojama veidui, kaip kauke/sveitiklis, sudedamoji dalis. man ir plauku saknims visai patiko. dantis valantis galima uzsibarstyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 15 gruodžio 2010 - 07:10
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 14, 18:35)
Kunigunda,

Preaitą savaitę laaaaaaabai didelį darėm, tai dabar tik nebent po naujų darysiu. mačiau naujovių, kurias knieti išbandyti.
reikia sekti blogą, nes visoms parašyti per sudėtinga būtų ax.gif

QUOTE(Etama @ 2010 12 14, 19:55)
barsciau ant saknu pudra, kazkaip visai patiko, lyg ir riebala kazkiek nuima, spalva pagyvina. patiko efektas, kai susipirksiu viska sausam sampunui, meginsiu ir gintaru pagerinti smile.gif

Žinok, kieto šampo gamyba nėra lengva, nes jį reikia gaminti piestoje, jo konsistencija ir tokia įdomi gaunasi, kol ją į formelę sudėlioji dar -tai įdėjus gintaro pudros nežinau kokia reakcija gausis, ar jis tau sulips gerai. Aš vis tik labiau linkusi to nedaryti, o gintarą naudoti prieš plovimą

QUOTE(Flos @ 2010 12 14, 20:10)
1,05 g DHA - pirktas pas šitus prancūzus

tik pastebėjimas - čia jis ypatingai brangus ax.gif lyginant su kitomis vietomis, ten iš vis viskas labai brangu ir dar reikia sudėtis žiūrėti, kurių ne visada būna

QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 14, 20:17)
nesibarkite,merginos 4u.gif gavau laiska,kad jei nepavyko susikalibruot,galiu grazint. Grazu laiskuti. Nezinau kaip elgtis.

Pirma, nepateikti instrukcijos LT kalba jau yra vartotojų teisių pažeidimas, antra, jei jie skregina vertimui, tau turėtų pateikti jau nustatytas svarstykles. trečia, bet kuriuo atveju, tavo vartotojo teisės pažeistos, todėl jie privalo tau grąžinti visą sumą - svarstyklių, siuntimo ir grąžinimo, nes ne tavo kaltė čia.

QUOTE(Dovish @ 2010 12 14, 21:12)
Kokie ingridientai įeina į sauso šampūno sudėtį? bigsmile.gif

čia yra receptai, bet pagal kuriuos esu dariusi tai tikrai dabar nepasakyčiau, juolab, kad aš savo produktais pildžiau, tik stengiausi proporcijas išlaikyti.

QUOTE(bituteba @ 2010 12 14, 22:53)
o ar galima i savos gamybos kremuka (jau gatava) ilasinti pseudokalogeno ir silko ?  klausiu, nes rasoma, kad reikia deti i vandens faze.  ax.gif ar is esmes nieo tokio, jei jau i pagaminta produkta ilasinsiu? aciu aciu  4u.gif 
ka itk pagerinau saviski krema silikono keliais lasiukais. nu negaliu atsidziaugti, kad pagaliau pasidariau  bigsmile.gif  bigsmile.gif

galima

QUOTE(sriukis @ 2010 12 14, 23:16)

nu jau baikite, analizų indelyje kremą laikyti -kažkaip fui - aš iš tokio negalėčiau ant veido užsitepti. Čia aišku jau mano bėdos, bet pvz., pagal kinų filosofiją - jei nori gražiai atrodyti ir kad priemonės veiktų-tai visos grožio procedūros turi būti atliekamos gražioje aplinkoje. kremas iš analizų indelio - nu tikrai fui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 12 15, 00:25)
Norėjau paklaust, Palomos bloge radau receptą tonalinio kremo, o kur perkat mineralinės pudros miltelius blush2.gif

ten receptas krempudros, o ne kremo su spalva.. ir ta krempudra tikrai kaip krempudra..
As tai krempudrai naudojau Lililolo mineralines pudros miltelius.. O seip pagal fantazija galima ka nors panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
Parase vakar laiska kaip susikalibruoti biggrin.gif Dabar pirksiu 1 kg cukraus ir pagal ji kalibruosiu lotuliukas.gif Neisivaizduoju ant tokiu svarstykliu uzdeto maiselio cukraus biggrin.gif Tipo taip reikia kalibruoti. Vakare bandysiu, tik pagal tai ka parase, tai nezinau kam ten tiek mygtuku. Pagal angliska instrukcija, kuria suprantu ziauriai silpnai, tai visai kitaip parasyta.
Nezinau ar kas susikalibruos, nes pagal pardaveja, tai turi rodyt nuli. Man tai rodo, tik sveria kaskart kitaip ta pati daikta arba aplamai nerodo jos svorio .....
Na bus proga isigyt cukraus ateiciai ir pasizaisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 10:43)
Preaitą savaitę laaaaaaabai didelį darėm, tai dabar tik nebent po naujų darysiu. mačiau naujovių, kurias knieti išbandyti.
reikia sekti blogą, nes visoms parašyti per sudėtinga būtų  ax.gif

man ir po nauju tiks 4u.gif as labai tada noreciau prie jusu jungtis 4u.gif
o kur tas blogas, kuriame jus susirasot? nes cia radau kelis jusu blogus, bet jokios tokios info apie uzsakymus nepastebejau...

Kunogundau, o su tuo AZ, nejau nera Eng svetaines varianto? kaip jus verciates? tu gal moki prancuzu kalba? bet o tos kur nemoka? kaip supratau, per google verteja? doh.gif
Atsakyti
aš AZ verčiausi per google. Nepatogu, bet verčia visai neblogai ax.gif
Atsakyti
Truputi ne i tema, bet norejau pasiklausti blink.gif ar tarkim kratimas bei saltis turi itakos jau pagamintam kremui? ta prasme ar gali jo turis nuo to sumazeti...?
nes pirma karta pagaminta krema siunciau pastu (draugem,pirkejai)- ir stai gavau atsakymus, kad gavo tik po puse indelio kremo, nors as siunciau visus pilnus blink.gif
g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 15, 11:05)
Kunogundau, o su tuo AZ, nejau nera Eng svetaines varianto? kaip jus verciates? tu gal moki prancuzu kalba? bet o tos kur nemoka? kaip supratau, per google verteja?  doh.gif

čia
ENG versijoje yra vos keli produktai, aš moku prancūzų, todėl man vertėjas nereikalingas, o kitos verčia per google

QUOTE(lapuaite @ 2010 12 15, 11:10)
Truputi ne i tema, bet norejau pasiklausti blink.gif  ar tarkim kratimas bei saltis turi itakos jau pagamintam kremui? ta prasme ar gali jo turis nuo to sumazeti...?
nes pirma karta pagaminta krema siunciau pastu (draugem,pirkejai)- ir stai gavau atsakymus, kad gavo tik po puse indelio kremo, nors as siunciau visus pilnus blink.gif
g.gif  g.gif  g.gif

man tik vieną kartą taip yra nutikę - labai puikiai buvau išplakusi kauką plaukams - pilnas indas gavosi, o kitą dieną - mažiau nei pusė. Daugiau taip nėra buvę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 15 gruodžio 2010 - 11:37