Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Jūratė V. @ 2010 12 14, 17:27)
Atleisk, kad su klausimu kiek ne į temą, bet norėjau pasiteirauti ar vyksta kokie kursai (kaip Kvapų namų ir pan), Klaipėdoje ar kažkur aplinkui? Ačiū už atsakymą 4u.gif

man butu irgi tai lb idomu ax.gif
Atsakyti
parašiau aš jiems dėl svarstyklių. Kadangi visos parduotos, paprašė, kad atsiųsčiau instrukciją, pažadėjo man padėti. Instrukcija anglų kalba, tai man daug kas ten kosmosas blush2.gif Gal padėl sukalibruoti, nes dabar tai visiškos nesąmonės verysad.gif doh.gif Geriau tada aklai daryčiau kremukus, nes svert tai su tokiomis tikrai nepavyks man.
Atsakyti
Kunigunda,

norejau pasiklaust, gal tau kartais truksta kompanijos darant uzsakymus is AZ?
na, ta prasme, jei tau ko nors reikia, bet nesurenki pilno uzsakymo iskart, as su mielu noru jungciausi... 4u.gif
Atsakyti
Gal yra kaunieciu gaminanciu ranku darbo muila? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 14, 15:54)
ne, o kokiu tikslu?

barsciau ant saknu pudra, kazkaip visai patiko, lyg ir riebala kazkiek nuima, spalva pagyvina. patiko efektas, kai susipirksiu viska sausam sampunui, meginsiu ir gintaru pagerinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 14, 18:20)
parašiau aš jiems dėl svarstyklių.

Aš irgi kaip jūsų turiu svarstykles, bet pirkausi tai ebejuj is kiniečių, kol kas visai neblogai sveria, tačiau visgi manau kad itin mažus kiekius (0,2 ir pan) gali suklysti :/

Beje, jau antra savaitė džiaugiuosi įdegio kremuku su DHA. Na jį dariau įkvėpta Palomos blogo, bet maniškis labai paprastos sudėties. Gavosi kreminės konsistencijos, bet gerai įsigeria, tepu veidą, kaklą ir dekoltė. Jokių dryžių, po 2 patepimų oda jau atrodo saulės pabučiuota smile.gif Tiesa, kvapelis truputi pasijautė kai 2 sluoksnį tepiau smile.gif
taigi mano receptūra
7,5 ml rožių ir ylang ylang vandens
7,5 ml aliejukų - lazdynų, kamelijų ištraukos, morkų fitolio, argano
1,05 g DHA - pirktas pas šitus prancūzus
0,4 g emulsinio vaško
vos vos ksantano
kelios kruopelės vit C
ekokonservanto 1 lašelis

ir vos nepamiršau, na toks čia ir atradimas, senbuvės jau seniai purina plaukus su aloe ar ksantanu smile.gif bet kelis kartus bandžiau visokius variantus ir galiausiai pasidariau na tarkim gražiai pavadinus plaukų formavimo gelį. Neatsidžiaugiu, nes tikrai gerai pastandina plaukus, o aš be plaukų putų ir feno niekad negalėjau gyventi.
28,5 ml hidrolato - ėmiau rožių
1,5 g kviečių proteinų
aloe milt
ksantano
1 lašas apelsinų ae, ekokonservanto.

beje supratau, kad labai mėgstu Avon, Rasos kosmetiką biggrin.gifD namie susiradau užmestų indelių, išploviau, nulupau etiketes, dezinfekavau smile.gif nu super! Man ypač patinka tos su pompytėm ir orinės. Mažesnė galimybė blogiečiams veistis.
Atsakyti
nesibarkite,merginos 4u.gif gavau laiska,kad jei nepavyko susikalibruot,galiu grazint. Grazu laiskuti. Nezinau kaip elgtis. Juk uz parduotuves pristatyma moketa. Pirkau ne tik jas,bet tai kas buvo dar pirkta..na tai galejau isigyt ir realiai,o ne siustis su mokesciu. Siunciaus tik del svarstykliu,taigi sumokejau siuntima+atgal,tai ka gausiu? Visiskas absurdas. Instrukcija anglu-kinu kalba. Ar LT visi moka tas kalbas? Galejau jas siustis is aroma zone,tai ir pigiau ir zinociau,kad mano beda,kad prancuzu nemoku. Negi lakstysiu per pazystamus susikalibruot? Na tokia vepla jauciuosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 14, 19:55)
barsciau ant saknu pudra, kazkaip visai patiko, lyg ir riebala kazkiek nuima, spalva pagyvina. patiko efektas, kai susipirksiu viska sausam sampunui, meginsiu ir gintaru pagerinti smile.gif

Kokie ingridientai įeina į sauso šampūno sudėtį? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 12 14, 21:12)
Kokie ingridientai įeina į sauso šampūno sudėtį? bigsmile.gif

esu nusikopinusi toki posta:
sodium coco sulfate (yra AZ). Su juo daromi kieti sampunai, reikia siu milteliu, siek tiek vandens ar hidrolato, siek tiek aliejaus ir visi kiti ten priedai. Man jie super putoja, gerai isplauna aliejus ir plaukai po jo apie 3 dienas islieka tikrai grazus, ketvirta jau reikia risti arba plauti, bet is bedos tai galima dar iseiti.

Ingredientas, kuris sugeria riebalus jame yra ryžių krakmolas (rice starch)

jis labai paprastai gaminas. is kep sodos, kukuruzu krakmolo ir kokiu kvapniu sausu gelyciu ar milteliu (as esu levandas naudojus).

siaip reiktu i AZ listi ir pasiziureti aprasymu, ties coco sulfate ir pan., tik kol nesikraunu krepselio is AZ, daugiau ir nesigilinau, sita posta kaip spera pasilikau, po nauju metu konkreciai imsiuosi ziuretis del sauso samp. gamybos smile.gif
Atsakyti

o ar galima i savos gamybos kremuka (jau gatava) ilasinti pseudokalogeno ir silko ? klausiu, nes rasoma, kad reikia deti i vandens faze. ax.gif ar is esmes nieo tokio, jei jau i pagaminta produkta ilasinsiu? aciu aciu 4u.gif
ka itk pagerinau saviski krema silikono keliais lasiukais. nu negaliu atsidziaugti, kad pagaliau pasidariau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
laukiu ir as tu svarstykliu is love eco, ziuresim blink.gif

o siaip toks klausimas, jei ne pirktiniuose indeliuose kur dar laikot kremus ? as siandien vaikui kose dariau, tai ziuriu gal nuo tyreles stiklainiukai visai tiktu sitam reikalui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 12 15, 00:04)
o siaip toks klausimas, jei ne pirktiniuose indeliuose kur dar laikot kremus ? as  siandien vaikui kose dariau, tai ziuriu gal nuo tyreles stiklainiukai visai tiktu sitam reikalui  g.gif

Aišku, kad stiklainiukai puikiai tinka. Tk metaliniuose indeliuose geriau nelaikyti.
Atsakyti