Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2010 12 10, 10:34)
Labas rytas,

Sveika, Dalyja, prisijungus, mūsų gretos didėja, smagu smile.gif Namų darbų įvertint gal dar nesiryšiu, tai padarys ,manau, šio skyrelio profai smile.gif

Labuks, blush2.gif as tik ateidavau paskaitinet, bet ND nedariau, nes neturejau normalaus fotiko. Muiline buvo suluzusi, o su veidrodinuku-juostinuku niekaip nesugebejau susidraugaut blush2.gif
Dabar jau esu mandresne nail.gif turiu daikciuka, tai mokinuosi ir zaidziu sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 10, 15:12)
persigalvojau

nenori but princese? nori but karaliene? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 10, 11:08)
Ir dėja taip yra daugelyje sričių, ne tik fotografijoje, ypač ten, kur yra kūryba  mirksiukas.gif

pritariu, auksiniai zodziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 10, 14:38)
EI, NEPRADEKIT KAITALIOT, kai kas jau isdeja isgeneravo ir priemones susipirko doh.gif

niekas nesikeicia, vaza galioja, tiesiog dadetas segtukas kaip dar vienas daiktas, o ne kad abu daiktai toj pacioj fotkej smile.gif
as irgi bandysiu ir vaza ir segtuka islauzt, nzn kaip seksis smile.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 12 10, 15:30)

biggrin.gif

nuo 2011 tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 10 gruodžio 2010 - 14:34
QUOTE(Cheles @ 2010 12 10, 14:30)

kazko nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
na tai ka pristatu savo pirmaji ND blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 10, 15:46)
kazko nesupratau biggrin.gif

cia i ta "persigalvojau" parasiau.. neatsekiau del ko, tai bandziau atspet smile.gif nekreipk demesio, nes panasu, kad persigalvojo robobebras, ne brumbrumai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 10, 14:54)
na tai ka pristatu savo pirmaji ND  blush2.gif

Gerai.
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 13:56)
Gizzy, man grazu, bet sunku komentuoti, nes nezinau kur gerai sniego foto, kur blogai  rolleyes.gif gal paskutineje pilkumas per daug lenda smile.gif

Aciuks smile.gif Ir as buvau pasimetus kur tas sniegas gerai, todel ir idejau ir ta tamsesne, bet atrodo, kad pirmos geriau smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 12 10, 14:06)
Labai grazus bandymai, tik nepatiko centravimas, o kad sniegas baltas gautusi ant pusiauautomatinio rezimo reik padidint EV +1 ar +2
toks jausmas kad Kaunas marse biggrin.gif taigi issiust per autobusus gali ar per kurjeri  4u.gif

aciuks.gif Stengiuosi necentruoti, bet kartais pasimirsta blush2.gif Skaiciau Robobebro ideta pamokele apie ta EV, bet ne visai dar supratau blush2.gif Reiks dar skaityt, bandyt, mokytis... rolleyes.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 12 10, 14:24)
Jei del paties sniego, tai pirmos dvi gerai, bet tarkim trecia jau tamsoka... apie pacias fotkes neprasei komentuoti, bet pasakysiu, kad kompozicija prastai.... pirma ir paskutine objektas centre... o vidurinej tas kotelis jau beveik lipa is kadro...

Aciu!!! Visada smagu sulaukti kritikos smile.gif

Gizzy, nu lyg nenugrybavai, gal kiek tamsokos tik foto rolleyes.gif

aciuks.gif pabandysiu sviesinti tada dar truputi, bet bijau persviesinti blush2.gif Sunku man dar su tuo sviesinimu blush2.gif
Atsakyti
jei po mano gimdymo istorijos manes neuzbanino (tik puse kitu komentaru is temos istrint teko doh.gif ) biggrin.gif 

Melodi tu man is nuotrauku tokia rami, tyli atrodai, o kai paskaiciau gimdymo istorija- luzau. niekad nebuciau patikejus , kad tu kazka gali babajaga pavadint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 10, 16:40)
Melodi tu man is nuotrauku tokia rami, tyli atrodai, o kai paskaiciau gimdymo istorija- luzau. niekad nebuciau patikejus , kad tu kazka gali babajaga pavadint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As ta istorija taip "ant karstuju" rasiau, kol ispudziai gyvi lotuliukas.gif As siaip kalbu panasiai kaip Laukine, nelabai megstu rankioti zodzius ir sakau tiesiai ka galvoju blush2.gif Aisku, verslo susitikimuose ir t.t. tai renku tuos zodzius, ka jau ten...bet gyvenime tai visaip pasakau, nzn ar yda cia mano ar privalumas, kaip kokioj situacijoj matyt smile.gif O foto tai ka as zinau, as nerandu saves fotografijoj, nes visvien daugumoj namai, vaikai, grazios moterys...tai ka ten daug isspausi biggrin.gif Realiai ka noreciau isbandyt, tai dokumentine-reportazine sriti, bet kai vaikais ir diedais apsikrovus tai ner tam laiko biggrin.gif
Atsakyti
Gera istorija, ypač ta vieta apie mėnesines akušerės lotuliukas.gif Mano tuom tarpu graudesnė buvo, ba ir gimdymas kosmiškai ilgas. smile.gif (tik klaidų gramatinių baisiai daug palikau..)
Na, materialiosios mergaitės nuo pinigų perėjo prie vaikų? biggrin.gif Kažkaip apie foto šiandien mažai kalbančių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 10 gruodžio 2010 - 17:28