QUOTE(Akasha @ 2010 12 10, 11:59)
Isduok ir man...
Man irgi reikia daugiau
as pirkau is amazon.com konkreciai tai va sita
http://www.amazon.co...l...7863&sr=8-7 bet dabar ziuriu tik brangus likes, as mokejau 30$ + parsiuntimas i lietuva, bet laivu siuntesi tai netiek daug ten ir gavosi. Jei ka rasyk - papasakosiu kas ir kaip.
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 10, 12:07)
Aciu, gal bandysiu su PS kazkaip ta blizgesi nuimt
man atrodo nevark, o geriau ta laika panaudok namu darbams padaryt ir pati pamatysi kaip gyvenimas prasvieses
QUOTE(Akasha @ 2010 12 10, 12:26)
Ai dar pamirsau Forgetes kaledine sesija pagirti... Nu saunuole, man patiko... As studijiniu steriliu kadru megeja, tai man labai liuks... gali i stokus drasiai deti...
QUOTE(gizzy @ 2010 12 10, 13:34)
Laba diena,
senokai berasiau... Labai patiko paskutines Melodi, Forgete, Paprasta ir Laukine25 nuotraukos
Pati paskutiniu metu nelabai ka fotkinau
Aciu mergaites, nors kazkam patiko mano kaledos
Akasha sveikinu su paroda, smagu kai ivertina
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2010 12 10, 13:51)
Keliu kelias nuotraukas. Gavosi tamsios nuotraukos ir aisku sniegas nesigavo baltas, todel bandziau koreguoti ji su PS
Idomu ar labai "nugrybavau"?
Labai laukiu jus nuomoniu kritikos
Labai grazus bandymai, tik nepatiko centravimas, o kad sniegas baltas gautusi ant pusiauautomatinio rezimo reik padidint EV +1 ar +2
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 13:56)
jo....man tai nejuokinga, (buvau trumpam pas tevus nuvaziavus pasibuti, brangusis jauciu imdamas tases pamirso fotika paimti, arba...masinos pagazineje....svarbiausia, kad jeigu kaune, tai sakes man, iki svenciu ten nenuvaziuosiu
)
Gizzy, man grazu, bet sunku komentuoti, nes nezinau kur gerai sniego foto, kur blogai
gal paskutineje pilkumas per daug lenda
toks jausmas kad Kaunas marse
taigi issiust per autobusus gali ar per kurjeri