Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 10, 13:18)
o foto neturiu. nes kalu pinigus biggrin.gif

lotuliukas.gif

blyn, nerandu fotiko..jauciu busiu kaune palikus doh.gif
nu sakes, nusisausiu... tai kaip atliksiu uzduoti mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 10 gruodžio 2010 - 12:32
Laba diena,

senokai berasiau... Labai patiko paskutines Melodi, Forgete, Paprasta ir Laukine25 nuotraukos wub.gif Pati paskutiniu metu nelabai ka fotkinau blush2.gif
O del vazos fotografavimo ar butina i sarasa rasytis ar jei pavyktu ka nors nufotografuot galima bus ikelti ir neisirasiusiems i sarasa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 12:20)

blyn, nerandu fotiko..jauciu busiu kaune palikus doh.gif
nu sakes, nusisausiu... tai kaip atliksiu uzduoti mega_shok.gif

numirsiu is juoko biggrin.gif biggrin.gif atsiprasau labai... bet labai juokingai nuskambejo biggrin.gif biggrin.gif

as galiu ir vaza ir segtukus.. vis viena reiktu abu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
nu tada finalinis sprendimas: jamam segtukus ir/arba vaza.
Registruotis niekur nereikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 12 10, 12:26)
Ai dar pamirsau Forgetes kaledine sesija pagirti... Nu saunuole, man patiko... As studijiniu steriliu kadru megeja, tai man labai liuks... gali i stokus drasiai deti...

kadangi cia materialistu forumas, tai kaip tau tuose stokuose sekasi? smile.gif labai labai knieti smile.gif
Atsakyti
Neee, cia ne viskas.O segtukai butinai mediniai, o plastmasiniai tiks? fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 10, 13:48)
Neee, cia ne viskas.O segtukai butinai mediniai, o plastmasiniai tiks? fool.gif

as balsuoju uz nesvarbu kokie, svarbu ne dekoratyviniai, o butent rubams smile.gif
Atsakyti
Keliu kelias nuotraukas. Gavosi tamsios nuotraukos ir aisku sniegas nesigavo baltas, todel bandziau koreguoti ji su PS blush2.gif Idomu ar labai "nugrybavau"? g.gif Labai laukiu jus nuomoniu kritikos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 10, 13:47)
nu tada finalinis sprendimas: jamam segtukus ir/arba vaza.
Registruotis niekur nereikia smile.gif
Papildyta:

kadangi cia materialistu forumas, tai kaip tau tuose stokuose sekasi? smile.gif labai labai knieti smile.gif

Ai nu baikit cia su tuo matiarializmu smile.gif nu sunkiai sunkiai tenai.... kartas nuo karto viena kita ekeliu, tai taip ir perka kartas nuo karto smile.gif nu va taip ir sekasi... Nu ten reik sedet ir dirbt ties tuo reikalu.. Visa darbo diena fotkint stokinius kadrus, va tada kazkas gal ir bus.... O dabar dziaugsiuos jei per metus 100pinigu prikapses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 12 10, 13:53)
Ai nu baikit cia su tuo matiarializmu smile.gif nu sunkiai sunkiai tenai.... kartas nuo karto viena kita ekeliu, tai taip ir perka kartas nuo karto smile.gif nu va taip ir sekasi... Nu ten reik sedet ir dirbt ties tuo reikalu.. Visa darbo diena fotkint stokinius kadrus, va tada kazkas gal ir bus.... O dabar dziaugsiuos jei per metus 100pinigu prikapses smile.gif

o tu kituose stokuose nesiregistravai, tik shutterstock? ar per kelis?
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 10, 13:34)
numirsiu is juoko  biggrin.gif  biggrin.gif  atsiprasau labai... bet labai juokingai nuskambejo  biggrin.gif  biggrin.gif

jo....man tai nejuokinga, (buvau trumpam pas tevus nuvaziavus pasibuti, brangusis jauciu imdamas tases pamirso fotika paimti, arba...masinos pagazineje....svarbiausia, kad jeigu kaune, tai sakes man, iki svenciu ten nenuvaziuosiu doh.gif doh.gif doh.gif )

Gizzy, man grazu, bet sunku komentuoti, nes nezinau kur gerai sniego foto, kur blogai rolleyes.gif gal paskutineje pilkumas per daug lenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 12 10, 11:59)
Isduok ir man... smile.gif Man irgi reikia daugiau smile.gif

as pirkau is amazon.com konkreciai tai va sita http://www.amazon.co...l...7863&sr=8-7 bet dabar ziuriu tik brangus likes, as mokejau 30$ + parsiuntimas i lietuva, bet laivu siuntesi tai netiek daug ten ir gavosi. Jei ka rasyk - papasakosiu kas ir kaip.

QUOTE(Vanillla @ 2010 12 10, 12:07)
Aciu, gal bandysiu su PS kazkaip ta blizgesi nuimt  ax.gif

man atrodo nevark, o geriau ta laika panaudok namu darbams padaryt ir pati pamatysi kaip gyvenimas prasvieses smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 12 10, 12:26)
Ai dar pamirsau Forgetes kaledine sesija pagirti... Nu saunuole, man patiko... As studijiniu steriliu kadru megeja, tai man labai liuks... gali i stokus drasiai deti...

QUOTE(gizzy @ 2010 12 10, 13:34)
Laba diena,

senokai berasiau... Labai patiko paskutines Melodi, Forgete, Paprasta ir Laukine25 nuotraukos  wub.gif  Pati paskutiniu metu nelabai ka fotkinau  blush2.gif

Aciu mergaites, nors kazkam patiko mano kaledos smile.gif

Akasha sveikinu su paroda, smagu kai ivertina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2010 12 10, 13:51)
Keliu kelias nuotraukas. Gavosi tamsios nuotraukos ir aisku sniegas nesigavo baltas, todel bandziau koreguoti ji su PS  blush2.gif Idomu ar labai "nugrybavau"? g.gif Labai laukiu jus nuomoniu kritikos  ax.gif

Labai grazus bandymai, tik nepatiko centravimas, o kad sniegas baltas gautusi ant pusiauautomatinio rezimo reik padidint EV +1 ar +2

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 13:56)
jo....man tai nejuokinga, (buvau trumpam pas tevus nuvaziavus pasibuti, brangusis jauciu imdamas tases pamirso fotika paimti, arba...masinos pagazineje....svarbiausia, kad jeigu kaune, tai sakes man, iki svenciu ten nenuvaziuosiu doh.gif  doh.gif  doh.gif )

Gizzy, man grazu, bet sunku komentuoti, nes nezinau kur gerai sniego foto, kur blogai  rolleyes.gif gal paskutineje pilkumas per daug lenda smile.gif

toks jausmas kad Kaunas marse biggrin.gif taigi issiust per autobusus gali ar per kurjeri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 10, 14:06)
toks jausmas kad Kaunas marse biggrin.gif taigi issiust per autobusus gali ar per kurjeri  4u.gif

tai kazka ir reiks mastyt 4u.gif
Atsakyti