Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2010 12 15, 18:28)
o antra kiek  niūroka gal  g.gif

O man kaip tik antra labiau smile.gif Labai gražios mainų foto Alabama wink.gif

Išsiunčiau ir aš saviškę šiandien... Ir irgi bijau dabar ir tikiuosi,kad gavėja užskaitys rolleyes.gif

Brumbrumai,įdėjau koliažą su tavo nuotrauka karsta.gif Po visokių bandymų,radau kaip išspręst problemą. Atsiprašau už istorijos nepratęsimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 15, 23:26)
O man kaip tik antra labiau  smile.gif  Labai gražios mainų foto Alabama wink.gif 

Aciu.man antra labai artima kazkaip:)
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 15, 23:26)
Brumbrumai,įdėjau koliažą su tavo nuotrauka karsta.gif Po visokių bandymų,radau kaip išspręst problemą. Atsiprašau už istorijos nepratęsimą  blush2.gif

kaip tik manau, kad laaabai gerai issisukai. man patiko biggrin.gif ir as tai matau istorijos pratesima smile.gif islindo zasis ir sudauze puodeli, kad butu tikra zasis, o ne piesta biggrin.gif
Atsakyti
Baigiasi tema, tikiuosi ne su mano žinute doh.gif Vėl nemokėsiu atidaryti.
Norėjau brūkštelti, kad gal įrašom į pirmą temos psl prie informacijos, kad kai kas nors aktionus naudoja ar karpo foto, lai išsisaugo ir originalus. Skoniai keisis paskui, norėsis sugrįžti prie originalaus varianto, bet vat jo nebus. Manau svarbi info, nes yra neišsaugančių.
Atsakyti
sukursiu
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 16, 10:21)
Baigiasi tema, tikiuosi ne su mano žinute  doh.gif  Vėl nemokėsiu atidaryti.
Norėjau brūkštelti, kad gal įrašom į pirmą temos psl prie informacijos, kad kai kas nors aktionus naudoja ar karpo foto, lai išsisaugo ir originalus. Skoniai keisis paskui, norėsis sugrįžti prie originalaus varianto, bet vat jo nebus. Manau svarbi info, nes yra neišsaugančių.

bandziau pradzioj ta daryt, bet supratau kad biski durnai gaunas biggrin.gif . Tu nuotrauku galybe, o jei dar ir raw originalus palikt, tai ne tik kompui sakutes bus, bet ir isorini hard'a greit reiks nauju keist. Tai nusprendziau kokios yra tokios tegu ir buna biggrin.gif Smagu paciai is saves pasijuokt kokios anksciau buvo nuotraukos, ir kokios jos tam momentui buvo nuostabios biggrin.gif Tikriausiai ir dabartines po kazkiek laiko atrodys nebegrazios, bet nepakeitinesi visu kas metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 16, 11:28)
bandziau pradzioj ta daryt, bet supratau kad biski durnai gaunas  biggrin.gif . Tu nuotrauku galybe, o jei dar ir raw originalus palikt, tai ne tik kompui sakutes bus, bet ir isorini hard'a greit reiks nauju keist. Tai nusprendziau kokios yra tokios tegu ir buna biggrin.gif  Smagu paciai is saves pasijuokt kokios anksciau buvo nuotraukos, ir kokios jos tam momentui buvo nuostabios biggrin.gif  Tikriausiai ir dabartines po kazkiek laiko atrodys nebegrazios, bet nepakeitinesi visu kas metus  biggrin.gif

na nebūtina juk visas foto laikyti kompiuteryje. Neišeina perrašyti ir suarchyvuoti?
Atsakyti
NAUJA TEMA
Atsakyti
Yvette, manau labai gera patarima davei.. as laikau foto - ta prasme, po fotosesijos atrenku foto, istrinu visas bekosu ar issiziojusiais veidais biggrin.gif o visas kitas pasileiku.. ir labai dziaugiuosi del to smile.gif nes pvz foto kuria siunciau Akashai buvo is archyvu - pernai ziemos.. tik postediting dabartinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 16, 10:37)
Yvette, manau labai gera patarima davei.. as laikau foto - ta prasme, po fotosesijos atrenku foto, istrinu visas bekosu ar issiziojusiais veidais biggrin.gif o visas kitas pasileiku.. ir labai dziaugiuosi del to smile.gif nes pvz foto kuria siunciau Akashai buvo is archyvu - pernai ziemos.. tik postediting dabartinis smile.gif

taip smile.gif as ir viska laikau. tik baisiasias istrinu. ir tikrai po kurio laiko viskas atrodo kitaip smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti