Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 12 15, 20:40)
Aha, sunku išrinkti foto, ypač kai siunti mažai pažįstamam žmogui. Va kai kurioms iš jūsų žinočiau ką siūsti. o va dabar nežinau, nes labai menkai žinau žmogutį kurį ištraukiau. Tai siūsiu savo numylėtinę, nors kokybiškai ir visaip kitaip ji nėra tobula, bet aš ją myliu labiausiai, tai ją  ir siūsiu.

biggrin.gif

Aš irgi, turiu, Jau smile.gif Spausdinsiu ir siūsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 15, 22:21)
biggrin.gif
Aš irgi, turiu, Jau smile.gif Spausdinsiu ir siūsiu smile.gif

Airv, praleidau tikriausiai, o Tu jau namie? Kaip Tavo rankytė?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 12 15, 21:11)
cia atmazke.

nemazha dalis is ju fotkino iki neshtumo ir zavisi reportazhine arba portretine fotografija doh.gif  mirksiukas.gif

well, maybe u like it, bet pabandyk reaguoti shvelniau, nesivelk i smulkmenas. mirksiukas.gif tirshtint spalvas reikia drasos, nu bet moketi tvardytis, ziureti objektyviai ir ieshkoti kompromiso - dar sunkesnis menas.

Taip, pritariu dėl visko smile.gif

Dėl mamų fotografavimo, tai jo, visokių gi yra.. bet va kūdikių ar vaikų fotografavimo ne viena susidomi būten dėl to, kad pradėjo savus pleškint smile.gif

O dėl susitvardymo.. ja, karštas mano būdas.. Ne visi mane supranta, ne visus aš. Ne visada moku susitvardyti, mokausi. Jauna dar aš, maksimalistė cholerikė stačiokė smile.gif

Visą dieną fotkinau. Rezultatu nesu labai patenkinta, ryt įdėsiu blogan, bet svarbu kad matau klaidas.. Man labai faina kai po sesijos pažiūriu, pamatau klaidas ir po to kitą kartą bandau jų nebekartot.. Tada pridarau naujų... doh.gif Kaži ar įmanoma fotkinti jų nedarant g.gif rolleyes.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Maggie, ačiū tau už komentarus 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 15, 21:39)
Airv, praleidau tikriausiai, o Tu jau namie? Kaip Tavo rankytė?

Jau namie smile.gif Ranka - uch.
Sunkiausia namai/vaikai.
O šiaip reiks Auto pasidaryt....pasikeičiau. Trumpi plaukai, "morkiniai"(?)...viskas dėl to pačio-kad lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 15, 22:14)
Sunkiausia namai/vaikai.
O šiaip reiks Auto pasidaryt....pasikeičiau. Trumpi plaukai, "morkiniai"(?)...viskas dėl to pačio-kad lengviau smile.gif

Atsiusk foto, plyyyyyyyz biggrin.gif

Erika, aciu uz komplimenta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 15, 22:14)
Sunkiausia namai/vaikai.

ogo. kaip cia tu taip? ar cia tik isvaizda ar ir kazkiek gyvenimas?
Atsakyti
alabama, nėra dar...nesigauna man greit smile.gif
brumbrum - gyvenimas smile.gif su viena ranka plaukų nesusirišu smile.gif o spalva, "iš durnumo" (?) smile.gif nepatiks visai - plikai kirpsiu.
Atsakyti
airv 4u.gif 4u.gif laukiam laukiam auto thumbup.gif

kai man būna durna, aš einu į kirpyklą- keičiuosi kardinaliai lotuliukas.gif esu buvusi visokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 15, 22:25)
airv  4u.gif  4u.gif  laukiam laukiam auto  thumbup.gif

kai man būna durna, aš einu į kirpyklą- keičiuosi kardinaliai  lotuliukas.gif esu buvusi visokia lotuliukas.gif

aš pirmą kart taip, bet išvaizda...man į tavo panaši kažkaip smile.gif priprast reik
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 15, 22:30)
aš pirmą kart taip, bet išvaizda...man į tavo panaši kažkaip smile.gif priprast reik

priprasi, svarbu pasveiktum greičiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 15, 22:23)
alabama, nėra dar...nesigauna man greit smile.gif
brumbrum - gyvenimas smile.gif su viena ranka plaukų nesusirišu smile.gif o spalva, "iš durnumo" (?) smile.gif nepatiks visai - plikai kirpsiu.

durnumai gerai biggrin.gif lauksiu auto wink.gif
Atsakyti