QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 19:09)
Del instrukciju, jau visos pastebejo, kad rašyt moku, bet su technika absoliuciai nedraugauju, užtai jus turbut visai išversiu iš koto, pasakydama, kad savo fotiko instrukcijos neskaiciau ir nesiruošiu skaityt, nes nieko nesuprantu vistiek.
tas dalykas jautesi, nes kai kurie klausimai tikrai tokie.. na.. zinai. manau, kad nemazhai bus cia tokiu, kurios VISOS instrukcijos tikrai neskaite (tame tarpe ir as). bet kas liecia ishlaikyma, diafragma - na tuos svarbiausius dalykus - tai REIKIA perskaityt (ar ziurejai pamokeles ir siaip nuorodas cia pirmam puslapyje?)! nu ziauriai, pamenu, as tingejau, a la "vistiek nieko nesuprantu", nu bet patikek, tikrai nera taip
cia atmazke. tad tikrai nuosirdziai patariu pasiskaityt. daug dalyku tau paaishkes.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 18:24)
Pažiurekit kas iš musu fotkina vaikus? Ogi visos tos, kuros katik pasigimde tokius pat. Ta ir noriu pasakyti.
nu ne. kazhkada rashei, kad geriausiai kudikiu foto galetu atskleist tik pagimdziusi moteris, neva vyras fotografas nemoketu. na kazhkaip panashiai, tikiuosi pagavai minti. ka noriu pasakyti - fotkinau savo dukra ir katik gimusia, ir paaugusia, bet niekada nejau is proto del vaiku/kudikiu fotosesiju. mane visada zhavejo nude photography, arba tiesiog zmoniu, bet ne studijine. mano nuomone - ne visos mamos puole fotkint vaikus, nemazha dalis is ju fotkino iki neshtumo ir zavisi reportazhine arba portretine fotografija
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 10, 12:46)
Mjo, užvedžiau aš cia diskusija, Maggie, tu kalta, ***** pažadinai manyje cinika-žveri
Gerai gotte pastebejo, varau kontrastais, nes forume apskritai išsakyti savo nuomone sakiniais yra labai sunku. Aš tirštinu labai spalvas, manau tu ta supranti, bet gaila, kad ne visi... Užtai kai kam sukeliu savo postais nervini tika, bet ... nu ka galiu padaryt..
Maggie, matai ka padarei?
Užoftopinau visa pradžiamoksli, suerzinau davatkas, ir dar likau pasiputusi materialiste kale... I like it
kalta kalta
well, maybe u like it, bet pabandyk reaguoti shvelniau, nesivelk i smulkmenas.
tirshtint spalvas reikia drasos, nu bet moketi tvardytis, ziureti objektyviai ir ieshkoti kompromiso - dar sunkesnis menas.
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 12 12, 03:06)
del manes tai jus galit visos nude fotkytis, ma bus grazu, o pastabos po to, stengsiuosi kuo objektyviau
pastabu negailek
QUOTE(airv @ 2010 12 11, 23:17)
nor bad. emocija ir kadravimas man patiko. bet lyg ir fokuso man truksta.
QUOTE(mamagute @ 2010 12 11, 19:28)
nu va , padariau namu darbus, o po to dar filmuku pasižiurejau , kaip balta baltame fotkint.
koki filmuka?
QUOTE(robobebras @ 2010 12 12, 03:06)
del manes tai jus galit visos nude fotkytis, ma bus grazu, o pastabos po to, stengsiuosi kuo objektyviau
pastabu negailek
QUOTE(airv @ 2010 12 11, 23:17)
nor bad. emocija ir kadravimas man patiko. bet lyg ir fokuso man truksta.
QUOTE(mamagute @ 2010 12 11, 19:28)
nu va , padariau namu darbus, o po to dar filmuku pasižiurejau , kaip balta baltame fotkint.
koki filmuka?