Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 17:41)
Dabar visos draugiskai uzjauskit Paprasta.O as einu po lapais sleptis.

uj tu- gausi tuoj iš po lapų atsiknist 4u.gif tik maniškė be stiklinio arkliuko 4u.gif 4u.gif man šioji labai patinka- kalėdinė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 12 15, 14:40)

na dar kartelį lendu su BALTAS BALTAME blush2.gif

Kaip šį kartą g.gif Man tai ji kaip ir nieko... 4u.gif

Gerai dabar, galima dar dešinį viršutinį kampą pašviesint, tada geriau būtų. 4u.gif Man tik trukdo, kad dešinėj pusėj gėlė neberyški, norėčiau fokuse matyti visą gėlę. smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 16:41)

Kodėl??? g.gif Juk Kalėdos ant nosies biggrin.gif Alabama, man patinka, nes tai tavo stilius ir iš nuotraukos galima atpažinti tave tongue.gif Pirmoj nuotraukoj, kaip Erika pažymėjo, geriau žiūrėtūsi be kairio namuko, o antroj nuotraukoj šiek tiek šviesos trūksta. Ir dar, geri tavo darbeliai thumbup.gif
p.s. nepergyvenk, ir aš neoriginali, maniškė mainų nuotrauka banaliai Kalėdiška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 18:41)

man kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 17:41)

Nesislėpk, man patiko 4u.gif pirma labiau, tokia šventiška drinks_cheers.gif o antra kiek niūroka gal g.gif

Aš tai turiu idėją mainams siųsti foto iš juostos, ryt bandysiu eiti darytis, jeigu netiks, tuomet neįsivaizuoju, kū teks veikt...eit ir fotkint kažką g.gif

O vazai idėjų totalus nulis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 gruodžio 2010 - 19:28
QUOTE(Alexso @ 2010 12 15, 20:08)
Gerai dabar, galima dar dešinį viršutinį kampą pašviesint, tada geriau būtų. 4u.gif  Man tik trukdo, kad dešinėj pusėj gėlė neberyški, norėčiau fokuse matyti visą gėlę.  smile.gif

labai ačiū, Alexso , už komentarą
aciuks.gif
turiu ir ryškėlesnę, tik tada tas kampas pilkuoja labiau( kol nepasakėt su Zirzilija konkrečiai, pačiai nekrito į akis , buvau per arti medžiagos pastačiusi gėlę- na kitą kartą turėsiu minty), koreguot su programom noriu kuo mažiau (gal tiesiog dar neįpratau biggrin.gif ) rolleyes.gif

ir rodau 'balionus' , kokius parsinešiau iš lauko

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 15, 17:33)
Ačiū  4u.gif
Jau pradėjau po archyvus knistis. Apie žibutes tai pamiršusi buvau - ačiū, kad priminei. Man jos irgi patinka  blush2.gif

Imk Irma is archyvo savo. Sitiek puikiu foto. As irgi is archyvo emiau, man miela foto, kurios pati ant sienos noreciau, bet kaip sakant, batsiuvys amzinai be batu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 15 gruodžio 2010 - 20:13
QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 15, 20:12)
As irgi is archyvo emiau, man miela foto, kurios pati ant sienos noreciau, bet kaip sakant, batsiuvys amzinai be batu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as irgi biggrin.gif
parsinesus ziurejau ziurejau,galvoju visai noreciau sau tokia ant sienos biggrin.gif
bijau,kad nesutaps nuomone su gaveja unsure.gif o jei nepatiks unsure.gif
gi zmoniu skoniai oi kaip skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 15, 18:31)
Tu...neturi ką...o ....
jei mane gavai, galiu pasufleruot biggrin.gif , Tavo žibutės pačios nuostabiausios kokias teko matyt, ištirpčiau tokią foto gavus wub.gif

pritariu visom keturiom. nes as jas ir dabar atsimenu biggrin.gif ir dar kompe esu issisaugojus biggrin.gif tikrai labai labai ta foto.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 15, 18:55)

QUOTE(Alexso @ 2010 12 15, 19:08)

O kazin koks tas mano stilius, hm unsure.gif
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 15, 19:25)

QUOTE(gotte @ 2010 12 15, 19:28)

Aciu visoms:)
QUOTE(mamagute @ 2010 12 15, 19:40)
l
ir rodau 'balionus' , kokius parsinešiau iš lauko

Gaila, kad ne visi tilpo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 21:34)
O kazin koks tas mano stilius, hm unsure.gif
Aciu visoms:)

Alabamiškas biggrin.gif
Spalviškai ramus ir subtilus, visaip kitaip išlaikytas, kaip ir pati.

Aha, sunku išrinkti foto, ypač kai siunti mažai pažįstamam žmogui. Va kai kurioms iš jūsų žinočiau ką siūsti. o va dabar nežinau, nes labai menkai žinau žmogutį kurį ištraukiau. Tai siūsiu savo numylėtinę, nors kokybiškai ir visaip kitaip ji nėra tobula, bet aš ją myliu labiausiai, tai ją ir siūsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 15 gruodžio 2010 - 20:44
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 19:09)
Del instrukciju, jau visos pastebejo, kad rašyt moku, bet su technika absoliuciai nedraugauju, užtai jus turbut visai išversiu iš koto, pasakydama, kad savo fotiko instrukcijos neskaiciau ir nesiruošiu skaityt, nes nieko nesuprantu vistiek.

tas dalykas jautesi, nes kai kurie klausimai tikrai tokie.. na.. zinai. manau, kad nemazhai bus cia tokiu, kurios VISOS instrukcijos tikrai neskaite (tame tarpe ir as). bet kas liecia ishlaikyma, diafragma - na tuos svarbiausius dalykus - tai REIKIA perskaityt (ar ziurejai pamokeles ir siaip nuorodas cia pirmam puslapyje?)! nu ziauriai, pamenu, as tingejau, a la "vistiek nieko nesuprantu", nu bet patikek, tikrai nera taip ax.gif cia atmazke. tad tikrai nuosirdziai patariu pasiskaityt. daug dalyku tau paaishkes.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 18:24)
Pažiurekit kas iš musu fotkina vaikus? Ogi visos tos, kuros katik pasigimde tokius pat. Ta ir noriu pasakyti.

nu ne. kazhkada rashei, kad geriausiai kudikiu foto galetu atskleist tik pagimdziusi moteris, neva vyras fotografas nemoketu. na kazhkaip panashiai, tikiuosi pagavai minti. ka noriu pasakyti - fotkinau savo dukra ir katik gimusia, ir paaugusia, bet niekada nejau is proto del vaiku/kudikiu fotosesiju. mane visada zhavejo nude photography, arba tiesiog zmoniu, bet ne studijine. mano nuomone - ne visos mamos puole fotkint vaikus, nemazha dalis is ju fotkino iki neshtumo ir zavisi reportazhine arba portretine fotografija doh.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 10, 12:46)
Mjo, užvedžiau aš cia diskusija, Maggie, tu kalta, *****  pažadinai manyje cinika-žveri
Gerai gotte pastebejo, varau kontrastais, nes forume apskritai išsakyti savo nuomone sakiniais yra labai sunku. Aš tirštinu labai spalvas, manau tu ta supranti, bet gaila, kad ne visi...  Užtai kai kam sukeliu savo postais nervini tika, bet ... nu ka galiu padaryt..
Maggie, matai ka padarei? smile.gif Užoftopinau visa pradžiamoksli, suerzinau davatkas, ir dar likau pasiputusi materialiste kale... I like it  biggrin.gif

kalta kalta bigsmile.gif
well, maybe u like it, bet pabandyk reaguoti shvelniau, nesivelk i smulkmenas. mirksiukas.gif tirshtint spalvas reikia drasos, nu bet moketi tvardytis, ziureti objektyviai ir ieshkoti kompromiso - dar sunkesnis menas.

Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 12 12, 03:06)
del manes tai jus galit visos nude fotkytis, ma bus grazu, o pastabos po to, stengsiuosi kuo objektyviau

biggrin.gif pastabu negailek
QUOTE(airv @ 2010 12 11, 23:17)
Marile - Marija

nor bad. emocija ir kadravimas man patiko. bet lyg ir fokuso man truksta.
QUOTE(mamagute @ 2010 12 11, 19:28)
nu va , padariau namu darbus, o po to  dar  filmuku pasižiurejau , kaip balta baltame fotkint.

koki filmuka?
QUOTE(robobebras @ 2010 12 12, 03:06)
del manes tai jus galit visos nude fotkytis, ma bus grazu, o pastabos po to, stengsiuosi kuo objektyviau

biggrin.gif pastabu negailek
QUOTE(airv @ 2010 12 11, 23:17)
Marile - Marija

nor bad. emocija ir kadravimas man patiko. bet lyg ir fokuso man truksta.
QUOTE(mamagute @ 2010 12 11, 19:28)
nu va , padariau namu darbus, o po to  dar  filmuku pasižiurejau , kaip balta baltame fotkint.

koki filmuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 15 gruodžio 2010 - 21:12
QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 21:34)

Gaila, kad ne visi tilpo smile.gif

Alabama, 'gaudau ant žodžio' ir dedu visus, tik apatiniai praskydę biggrin.gif

user posted image
Atsakyti