Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 12 15, 17:16)
Aš jau gavau mainų nuotraukėlę  thumbup.gif net dvi  thumbup.gif Matilda, rodyki ir kitiems  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Niekada ph34r.gif
Atsakyti

QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 17:01)
Va va, apie ka as ir kalbu. Noras fotkint kazkur dingsta  verysad.gif

Bandyk, bandyk ir pareis tas noras smile.gif Tik gal pradžiai mažiau sudėtingus dalykus fotkink smile.gif Kad ir portretukus, bet paprastesnius, prie geresnio apšvietimo. Dabar susidėjo prastas apšvietimas, gan sudėtinga modelio apranga, reikalaujanti kažko išskirtinio kadravime ir t.t. ir pan. Pasodink pačioj šviesiausioj vietoj ir fotkink iš įvairių kampų. Arba lauke - taip gražu dabar.

QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 17:26)

Tik rodyk.... greitai...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 18:26)

kodel? unsure.gif
Atsakyti
Dabar visos draugiskai uzjauskit Paprasta.O as einu po lapais sleptis.

user posted image

Laukimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 17:41)

Po kokiais dar lapais? Pusny greiciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 12 15, 17:56)
Po kokiais dar lapais? Pusny greiciau  rolleyes.gif

As turiu lapu atsarga jei reiketu sleptis is gedos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 15, 17:41)

Kalėdiškai smile.gif

Aš dar neišsiunčiau ir net neturiu ką... Oi kaip gėda blush2.gif Ir fotiko neturiu, tiksliau kroviklio baterijos neturiu. doh.gif Planavau ką nors gražau Stambule nufotkinti, bet nieko nenufotkinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 15:07)
Is technines puses turbut blogai viskas, todel net nzn ar verta rodytis. mergina pastoviai dienom dirbam, tad fotografavom vakare, laukia tamsu, studijos neturiu, fotografavom bute, prie dirbtinio apsvietimo, teko spigint ja blykste ir t.t. kadangi visur lindo visokios spintos, spalvotos uzuolaidos ir t.t., tai fotkinom pagrinde ant melynos sofos, todel gavosi visur kazkokie keistai nukirsti portretai. esu nepatenkinta  verysad.gif  Parodysiu tas nuotraukas, kurios pavyko geriausiai, tai isivaizduok kokios kitos  doh.gif

na nekokios foto. Su apšvietimu tikrai reikia padirbėti, pasiskaityti, tai va gal tas užsilikęs žaidimukas su šviesa visai liuks čia būtų, pasimokintum.
Jei labai nesmagu tokias foto atiduoti draugei, pasirink penkias ir atsiųsk originalus. Pabandysiu sutvarkyti, nes foto kažkiek pataisomos. Daugiau nei penkiom laiko pristigs. Jei nori, tai brūkštelk až atsiųsiu el. pašto adresą kur siųsti.
Atsakyti
sveikutes smile.gif

kai gaunat mainu nuotraukas cia garsiai saukiat bigsmile.gif
as siandien issiunciau ir noreciau,kad gavusioji butinai parasytu kai gaus,nes truputi del kai ko neramu 4u.gif
Atsakyti
aš dar neišsiunčiau mainų foto, sunku išrinkt buvo, net keturias atsispausdinau, ryt ryte iškeliaus viena iš jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 15, 19:01)
Kalėdiškai smile.gif

Aš dar neišsiunčiau ir net neturiu ką... Oi kaip gėda  blush2.gif  Ir fotiko neturiu, tiksliau kroviklio baterijos neturiu.  doh.gif  Planavau ką nors gražau Stambule nufotkinti, bet nieko nenufotkinau  schmoll.gif

Tu...neturi ką...o ....
jei mane gavai, galiu pasufleruot biggrin.gif , Tavo žibutės pačios nuostabiausios kokias teko matyt, ištirpčiau tokią foto gavus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 15, 18:31)
Tu...neturi ką...o ....
jei mane gavai, galiu pasufleruot biggrin.gif , Tavo žibutės pačios nuostabiausios kokias teko matyt, ištirpčiau tokią foto gavus wub.gif

Ačiū 4u.gif
Jau pradėjau po archyvus knistis. Apie žibutes tai pamiršusi buvau - ačiū, kad priminei. Man jos irgi patinka blush2.gif
Atsakyti