Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Valina, visu pirma noredama gauti rezultata, turi jam pasiruost, tamsu-atidedat kitai dienai, laukia savaitgalio, oro ir pan, jei reik namie baldus issistumdai ir t.t ir panasiai. Man nepatiko nei viena.

O apie gamta protingai patylesiu nes nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 15, 15:24)
labai labai noriu kritikos, kad ir blogos rolleyes.gif

man tai patinka fotkint gamtos vaizdus, laaabai daug ką galim įdomaus pamatyt, bet pakomentuot kolkas galiu tik vadovaujantis intuicija 4u.gif
Pirmoj foto , kaip suprantu, norėjai šerkšną parodyt 4u.gif jei būtų macro, matytusi ledo spygliukai, jei norėjai tik kaip linijų žaismą, tai antras planas
trukdo ir dar kažko reik, ko negaliu paaiškint blush2.gif
Antroji foto - tau patikusi šaka-centre rolleyes.gif , bet šiaip foto neįdomi rolleyes.gif
Trečioji- na man kaip ir patiktų , yra medžiaga įdomiai foto, bet razinkos nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 12 15, 16:10)

Trečioji- na man kaip ir patiktų , yra medžiaga įdomiai foto, bet razinkos nėra biggrin.gif

jauciu reiktu tu razinku paieskoti PS lotuliukas.gif
aciu 4u.gif
Papildyta:
o kaip sis variantas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 15, 16:33)
jauciu reiktu tu razinku paieskoti PS lotuliukas.gif
aciu 4u.gif
Papildyta:
o kaip sis variantas?

na mano akiai visai nieko variantas mirksiukas.gif O technikos subtilybių dar neišmanau... rolleyes.gif
Papildyta:
na dar kartelį lendu su BALTAS BALTAME blush2.gif
Kaip ir planavau toliau bandyt (o Alexso dar ir patvirtino) su išlaikymu (be jokių koregavimų)
" Užšalusi lede ... "
user posted image

Kaip šį kartą g.gif Man tai ji kaip ir nieko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 12 15, 16:40)

Kaip šį kartą g.gif Man tai ji kaip ir nieko... 4u.gif

na lyg ir neblogai, bet virsuje tie seseliai siek tiek i akis lenda, bet gal tik man taip rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės. Skaičiau jūsų diskusiją apie RAW, aš šiuo formatu visada fotkinu. O su PS (5 versija) apdirbinėju šį tą. blush2.gif
Šiandien kokį fainą baltą megstą pleduką nugriebiau. Dar reiktų šviesios medžiagos ir galėčiau kažką galvot apie mažylį šviesiame fone.

QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 14:07)
Parodysiu tas nuotraukas, kurios pavyko geriausiai, tai isivaizduok kokios kitos  doh.gif

Aš mažai ką išmanau, bet man nei viena nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 12 15, 17:17)
Šiandien kokį fainą baltą megstą pleduką nugriebiau.

Refresh, kur tą baltą pledą griebei? Šią savaitę niekur nerandu visiškai balto.
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 15, 16:31)
Refresh, kur tą baltą pledą griebei? Šią savaitę niekur nerandu visiškai balto.

"Ponių laimėj" (kitaip sakant padėvėtų drabužių pardėj biggrin.gif )
Bet aš iš provincijos, tai nieko patarti negaliu.

Kas įdomiausia, kad jis naujas ir net savo pakuotėj. smile.gif Nuskilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 15 gruodžio 2010 - 16:34
QUOTE(Ersė @ 2010 12 15, 14:25)
Man nepatiko nei viena.

QUOTE(Refresh @ 2010 12 15, 16:17)

Aš mažai ką išmanau, bet man nei viena nepatiko.

Va va, apie ka as ir kalbu. Noras fotkint kazkur dingsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 18:01)
Va va, apie ka as ir kalbu. Noras fotkint kazkur dingsta  verysad.gif

manau kaip pradedancioji gal per anksti emeisi portretu smile.gif pirma apsilk kojas su siulomais zaidimais, paskui jau kai ir akis igus nuo cia dedamu portretu, bandyk vel wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 15 gruodžio 2010 - 17:15
Aš jau gavau mainų nuotraukėlę thumbup.gif net dvi thumbup.gif Matilda, rodyki ir kitiems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 15, 17:06)
manau kaip pradedancioji gal per anksti emeisi portretu smile.gif pirma apsilk kojas su siulomais zaidimais, paskui jau kai ir akis igus nuo cia dedamu portretu, bandyk vel wink.gif

Tai turbut taip ir teks daryt wink.gif tik, kad vel mokymosi procesas vyks visai ne per tai, kas miela... ok, sorry uz OT
Atsakyti