Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 12 15, 10:39)
Mano mažytė krikštynų knyga 4u.gif jei naudojiesi FB- turėtum matyti 4u.gif  tik ant viršelio mano fotografuota foto, nes žodžiai, kuriuos rašiau buvo susiję su meškiuku Elzytės 4u.gif  o taip visos foto Fotoalias  4u.gif

laiminga tavo Elzytė, kad turi tokį lobį wub.gif labai gražu... 4u.gif
Atsakyti
Mano mažytė krikštynų knyga 4u.gif jei naudojiesi FB- turėtum matyti 4u.gif  tik ant viršelio mano fotografuota foto, nes žodžiai, kuriuos rašiau buvo susiję su meškiuku Elzytės 4u.gif  o taip visos foto Fotoalias  4u.gif

http://www.facebook.com/#!/pages/FotoA...125343627478412

čia viena ištrauka, kuri yra knygoje  ax.gif  ax.gif ai, tuoj vėl verksiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

http://mirosfoto.blo...zas-zmogau.html

labai grazu wub.gif Isduok paslapti kur dare knyga bigsmile.gif
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 15, 10:40)
Man tetis jau seniai kaldavo i galva, kad pabandyciau fotkint su raw. O as vis kartodavau, kad ir siaip dar nemoku biggrin.gif o kur dar ten kazka apdirbinek, kaitaliok smile.gif bet jau ir as gundausi pabandyt smile.gif

pabandyk, gi nieko sudetingo, viskas beveik tas pats biggrin.gif Man net labiau patika, nes privercia susimastyt labiau ka fotkini, kokiu rakursu ir nebebuna bereikalingo serijomis fotografavimo ir pan. Kortele baisiai greit uzsipildo, kompas luzta nuo per dideliu kiekiu nuotrauku, ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 15, 11:39)

http://www.facebook.com/#!/pages/FotoA...125343627478412

čia viena ištrauka, kuri yra knygoje  ax.gif  ax.gif ai, tuoj vėl verksiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

http://mirosfoto.blo...zas-zmogau.html

Na labai labai grazu nuotraukuose mirksiukas.gif bet jauciu naturoj dar graziau mirksiukas.gif
O kiek lapu ir ar brangiai gavosi toks grozis?
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 12 15, 10:49)
laiminga tavo Elzytė, kad turi tokį lobį wub.gif labai gražu... 4u.gif

QUOTE(Ersė @ 2010 12 15, 10:49)
labai grazu  wub.gif  Isduok paslapti kur dare knyga  bigsmile.gif

wub.gif spausdino Amerikoje 4u.gif tiksliau reiktų klustelti Fotoalias, bet tikriausiai burbl ar kaip ten 4u.gif tik ilgokai teko laukti, nes negeri dėdės muitininkai paslėpė ją savo sandėliuose doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labai ačiū pakomentavusiems mano foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aš tai praskydau neblogai perskaičius unsure.gif wub.gif o jau nuotraukyčių grožis ir vaikučio šito wub.gif super super thumbup.gif

Dėl RAW, matau daug nesinaudojančių, bet besidominčių, tai nuo ko pradėti reiktų? g.gif gal visos kartu išsiaiškinam rolleyes.gif nes aš jpg tik naudoju ir noriu ant RAW pereit labai labai bigsmile.gif Tai visų pirma fotike nusistatau RAW, tada jau pyškinu ir kas tada? Ką ten kur suinstaliuoti reikia? g.gif naudojuos PS g.gif kai įdėsiu kortelę nuotraukų perkėlimui, kokie žingsniai būtų? g.gif Please, apšvieskit neišmanėlę 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 15, 10:53)
Labai ačiū pakomentavusiems mano foto  4u.gif  4u.gif  4u.gif
aš tai praskydau neblogai perskaičius  unsure.gif  wub.gif o jau nuotraukyčių grožis ir vaikučio šito  wub.gif super super  thumbup.gif

ačiū- aš rašiau, verkiau, skaičiau, verkiau... doh.gif gausiu knygą- verksiu lotuliukas.gif kažkas nepaprasto- būti mama wub.gif

o dėl raw- tikrai bandysiu nustatyti raw fotoaparate ir nebekeisti blush2.gif
Gotte, jei pas tave PS5, tai nereikės nieko instaliuoti- atvers iš karto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 15 gruodžio 2010 - 10:57
QUOTE(paprasta @ 2010 12 15, 10:55)

aš iš linkomanijos parsisiunčiau PS5, bet man neatidaro, o gal ten reikia kitaip atidarinėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 12 15, 11:03)
aš iš linkomanijos parsisiunčiau PS5, bet man neatidaro, o gal ten reikia kitaip atidarinėt g.gif

geras- o man atverčia- aš nieko nedėjau - iš karto tas camera raw atverčia 4u.gif gal tu ne visą paketą susidėjai, nes pas mane ir bridge ir dar visokių velnių yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 15, 10:55)
kažkas nepaprasto- būti mama wub.gif

o dėl raw- tikrai bandysiu nustatyti raw fotoaparate ir nebekeisti blush2.gif

aha wub.gif

Ir aš manau pats laikas pereiti prie RAW, kaip sakant į kitą level'į biggrin.gif

Pas mane buvo PS5, bet nepavyko jo "legalizuot" biggrin.gif , baigesi bandomasis ir tada susidėjau į kompą PS4 g.gif Tai kū dabar daryt man toliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 15, 11:05)
aha  wub.gif

Ir aš manau pats laikas pereiti prie RAW, kaip sakant į kitą level'į  biggrin.gif

Pas mane buvo PS5, bet nepavyko jo "legalizuot" biggrin.gif , baigesi bandomasis ir tada susidėjau į kompą PS4 g.gif Tai kū dabar daryt man toliau?  g.gif

kažkokį papildinį reikia parsisiųsti g.gif bet tiksliau negaliu pasakyti- gal kas žino tiksliau
Atsakyti
reikia atsisiusti camera raw is oficialaus adobe.com tinklapio
arba pavogti lightroom
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 15, 09:53)
Dėl RAW, matau daug nesinaudojančių, bet besidominčių, tai nuo ko pradėti reiktų?  g.gif gal visos kartu išsiaiškinam  rolleyes.gif nes aš jpg tik naudoju ir noriu ant RAW pereit labai labai  bigsmile.gif Tai visų pirma fotike nusistatau RAW, tada jau pyškinu ir kas tada? Ką ten kur suinstaliuoti reikia?  g.gif naudojuos PS g.gif kai įdėsiu kortelę nuotraukų perkėlimui, kokie žingsniai būtų? g.gif Please, apšvieskit neišmanėlę  4u.gif  blush2.gif

Del RAW galiu patarti fotografuojancioms Canon. Tik perkelus nuotraukas su EOS Utility programa, visos permetamos i DPP programa (viska rasit CD, kuriuos gavot su fotoaparatu) ir toj programoj galima pasidaryti visus bazinius koregavimus. Pvz picture style, wb pasikoreguoti ir pan. Po to jau galima i PS persikelti, jei yra reikalas, bet labai daznai jo nera smile.gif Galima issisaugoti 'receptus', juos pritaikyti velesnems nuotraukoms, versti jb ir pan. smile.gif

Pradedantiems tai - super programa. Veliau jau norisi Lightroom ar pan smile.gif
Atsakyti