Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2010 12 14, 17:15)
va sita nuotraukele siunciau

vau, labai įdomi ax.gif

Kitą kartą siųsk registruotu paštu ir nereikės jaudintis, ar nedingo, galėsi pati sekti siuntinuką internete mirksiukas.gif

Keliu kritikai ax.gif :

Žinau, kad čia per daug apakpota, daugiau erdvės norisi, bet kerpant ir darant pailgą foto, nesižiūrėjo, lindo šiukšlės į eterį, tai teko rinktis. Kokių dar minčių? g.gif
user posted image

Čia norisi aiškesnio fokuso, bet to išlindo grūdas unsure.gif
user posted image

Dar pora foto liko flickr'e, tai laukčiau komentarų ir ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 22:46)
Medžiaga Akasha pirko Audiniu išparduotuvej priešais Žalia stotele.

zaliasis tiltas? o kaip pati medziaga vadinasi? kiek jos imti? kiek kashtuoja?
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 22:15)
Maggie as ne akasha bet galiu isduot paslapti kur pirkau medziaga 3m plocio ir 6m ilgio  mirksiukas.gif

ishduok 4u.gif
QUOTE(Yvette @ 2010 12 11, 10:47)
kas noretu pultelio, kas objektyvo naujo, aš galvoju senio šalcio muilines prašyti 

o tai nera blykstes? kaip cia taip? kox fotikas? g.gif juk yra tos linxmos ishsokancios blykstes veidrodinukuose lotuliukas.gif
o siaip, ir as noreciau geros muilines, neprisinesiosi visur veidrodinio, ypac ziema, tamsu, tai vis dazhniau panaudoji blykste (na neturiu as gero objektyvo ir fotiko, kad iso kelt iki pusmaxio). be to ivairiom progom, kai reikia pafotografuot grynai seimos sventem, tusams, tai manyciau muilines pilnai uztenka.
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 13, 15:03)
Ėjau vazą fotkint šiandien  Benešant aš ją sudaužiau,šokant per griovį paslydau,nudribau į tešlas,fotiką dar niurktelėjau į jas.... apsiputojus visa vistiek aš ją nufotkinau 

oho - nuostolingi namu darbai biggrin.gif doh.gif
QUOTE(Yvette @ 2010 12 13, 16:23)
Frederica, aš vazą norėjau fotografuoti, bet pamačiusi tavo nebedariau, nes idėja ta pati

ir man tokia pati gime. o del segtuku kazhkurios (kur ant nosies), tai manau, vos ne kiekvienai tokia mintis kylo lotuliukas.gif
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 13, 13:08)
Labai laukiu visu komentaru bei patarimu ateiciai

visai nieko, ideja idomi, bet man kaip tik spalvos nelabai, per shalta ir pritariu del visu kitu pastabu (uzpakaliukas, instrumentas, formatas, kompozicija). man rodos visai nieko jb turetu ziuretis.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 17:02)
Aj, o dėl pasinių nuotraukų, tai mano menku foto išprusimu, jos visos yra absoliučiai tokios pat- baisios  Nesu mačiusi žmogaus pase gražios foto. Kaip ir nepažįstu žmogaus, kuriam jo paso foto patiktų.

mano pasas ir fotke man patinka mirksiukas.gif cia naujas pasas. bet ir sename sau patikau. ne visiems taip tongue.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 12 13, 18:03)
Siaip besimokant fotografuoti yra rekomenduojama neperziurineti vieno autoriaus visu darbu, nes tokiu atveju norom nenorom, pradesi ji kopijuoti....

Tarkim kodel as nebesedziu nebeanalizuoju ir nebesigilinu i cia pateiktus darbus, nes noriu atsigauti nuo tu pasteliniu spalvu... Tai nera mano stilius, o beziurint, kazkaip vis kyla ranka tai daryti ir tai nera gerai, nes as zinau, kad galiausiai rezultatas manes netenkins, nes tai ne mano....

nezinojau. bet logishka.

o gaila. man labai truksta tavo pastebejimu ir patarimu. blush2.gif
QUOTE(paprasta @ 2010 12 12, 18:08)
Mes šiandien buvom kalėdiniam vakarėlyje kartu su Elzytės drauge- katyte

nuostabu! nerealu. nu labai man patiko. ta antra, kur sakai, kad emocija, man nea, labai jau pershviesta. too much, nieko nematau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 14 gruodžio 2010 - 18:38
QUOTE(dosa @ 2010 12 14, 13:50)
o Lr tinka photoshopiniai actionai ar kakzokiu butent tai programai reik ieskot? Nu idomiai, reiks bandyt man tadu ten zaist su tais acionais, nes Lr jau daugmaz gaudaus, o Ps  man dar dziungles  doh.gif

Lr presetai kai kurie perdaromi fotosopui ir atvirksciai.
Torrentuose buvo 436 nemokami presetai. Pasiziurek 4u.gif po to atsirinksi ka tau miela. Galu gale vienai foto vienas tinka, kitai kitas.
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 14, 15:10)
as jau labai seniai issiunciau.. bet mano gavejas dar negauna vis.. bijau, kad nebutu pasiklydus kur  unsure.gif

ar maaaan? biggrin.gif negavau. o jei ne man, tai atsiusk vis tiek biggrin.gif

pirma parasiau, o paskui pamaciau, kad ne man cry.gif nu sakes, kaip nepasiseke... o tokia grazi foto.. kodel as jos nemaciau anksciau?smile.gif eee, bet jau paruosei antra... eee, tai siusk man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 14 gruodžio 2010 - 18:58
QUOTE(Alexso @ 2010 12 14, 18:24)
Labai tamsu ir jokios baltos spalvos nematau mirksiukas.gif
Kodėl neilginai išlaikymo??? g.gif Pasistatai ant gero pagrindo fotiką ir pirmyn. Juk siūlai ne vaikai, nepabėgs biggrin.gif  ISO dar galima kelti manau iki 400  mirksiukas.gif
Man spalviškai pasakysiu - pirma pilka su mėlynais atspalviais bei taškais, antra - pilka su žaliais atspalviais ir taškais tongue.gif

ačiū, Alexso, už pastabas, bandysiu toliau pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 14, 11:55)
O kaip tau pavyko isvyka i kalnus nufotkint?  mirksiukas.gif

Nepavyko planuotoji foosesija, nes staigus atsilimas ir lietus istirpde visa sniega. verysad.gif
Atsakyti
Rodausi ir as, visai esu aptingus..... ax.gif
user posted image
Daugiau mano parase-draskykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 14, 18:37)
Keliu kritikai ax.gif :

Žinau, kad čia per daug apakpota, daugiau erdvės norisi, bet kerpant ir darant pailgą foto, nesižiūrėjo, lindo šiukšlės į eterį, tai teko rinktis. Kokių dar minčių?  g.gif
user posted image

na ir pozuotojai wub.gif Man tik vaikiuko 'pampersas' lenda į akis...(bet gal tik man g.gif )
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 14, 17:37)

Žinau,

Čia norisi aiškesnio fokuso, bet to išlindo grūdas  unsure.gif

Dar pora foto liko flickr'e, tai laukčiau komentarų ir ten  mirksiukas.gif

Mane blasko vaiko poza su islindusiu pampersu, ir kates zvilgsnis-kiek zinau kates, kai taip itemptai ziuri-gali ir idrekst, o man ziurint i nuotrauka tai kelia itampa-norisi atitraukt vaika.
Antroj gaila pirstuko ir karoliai lyg smaugtu vaikeli.
Grazus modeliukas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 14 gruodžio 2010 - 19:24
QUOTE(gotte @ 2010 12 14, 17:37)
vau, labai įdomi  ax.gif

Kitą kartą siųsk registruotu paštu ir nereikės jaudintis, ar nedingo, galėsi pati sekti siuntinuką internete  mirksiukas.gif

Keliu kritikai ax.gif :

Žinau, kad čia per daug apakpota, daugiau erdvės norisi, bet kerpant ir darant pailgą foto, nesižiūrėjo, lindo šiukšlės į eterį, tai teko rinktis. Kokių dar minčių?  g.gif

Čia norisi aiškesnio fokuso, bet to išlindo grūdas  unsure.gif

Dar pora foto liko flickr'e, tai laukčiau komentarų ir ten  mirksiukas.gif

pirmoje foto labai erdvės trūksta, vaizdas ssuspaustas iš abiejų pusių, nori daugiau iš šonų, nukirpta galva ir rankytė - man jų trųksta, apšvietimas nelboga, tik jau katytė iš savo baltumo 'degt' praėjo blush2.gif dar pampersas lenda į akis, bet čia kaip ir niekolabai baisaus. man patiko, kad fotkėj lygiagrečios linijos eina paraleliai, neblogai
Atsakyti
Žalia stotelė, parduotuvė tokia... Prie Kalvarijų turgaus, tikrai turi žinoti. Visi ją žino smile.gif
Nežinau kaip ta medžiaga vadinasi, aš pirkau 4m jos ir sumokėjau apie 40lt. Dar yra priešais žalią stotelę Audinių išparduotuvė, kur turėtų būti pigiau, bet ta pati medžiaga, deja, tą kart abiejose parduotuvėse kainavo tiek pat.. unsure.gif
Atsakyti
Noriu patarimo 4u.gif Šiandien buvome žaidimų kambaryje- geltonos sienos, geltonas lempų apšvietimas- kokiais nustatymais fotografuoti? Man gal per daug geltona- o gal čia tik man? Ar man reikėjo fotkinti raw ir taisyti wb? ar nustatyti wb lemputę? g.gif Ryte bandžiau fotografuoti mokyklėlėje dukrytės su raw.. nu bet kokia kankynė su jais- kol sumeta, kol patvarkai, kol perverti... jaučiu baigėsi mano fotkinimas su raw blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti