QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 22:46)
Medžiaga Akasha pirko Audiniu išparduotuvej priešais Žalia stotele.
zaliasis tiltas? o kaip pati medziaga vadinasi? kiek jos imti? kiek kashtuoja?
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 22:15)
Maggie as ne akasha bet galiu isduot paslapti kur pirkau medziaga 3m plocio ir 6m ilgio
ishduok
QUOTE(Yvette @ 2010 12 11, 10:47)
kas noretu pultelio, kas objektyvo naujo, aš galvoju senio šalcio muilines prašyti
o tai nera blykstes? kaip cia taip? kox fotikas?
juk yra tos linxmos ishsokancios blykstes veidrodinukuose
o siaip, ir as noreciau geros muilines, neprisinesiosi visur veidrodinio, ypac ziema, tamsu, tai vis dazhniau panaudoji blykste (na neturiu as gero objektyvo ir fotiko, kad iso kelt iki pusmaxio). be to ivairiom progom, kai reikia pafotografuot grynai seimos sventem, tusams, tai manyciau muilines pilnai uztenka.
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 13, 15:03)
Ėjau vazą fotkint šiandien Benešant aš ją sudaužiau,šokant per griovį paslydau,nudribau į tešlas,fotiką dar niurktelėjau į jas.... apsiputojus visa vistiek aš ją nufotkinau
oho - nuostolingi namu darbai
QUOTE(Yvette @ 2010 12 13, 16:23)
Frederica, aš vazą norėjau fotografuoti, bet pamačiusi tavo nebedariau, nes idėja ta pati
ir man tokia pati gime. o del segtuku kazhkurios (kur ant nosies), tai manau, vos ne kiekvienai tokia mintis kylo
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 13, 13:08)
Labai laukiu visu komentaru bei patarimu ateiciai
visai nieko, ideja idomi, bet man kaip tik spalvos nelabai, per shalta ir pritariu del visu kitu pastabu (uzpakaliukas, instrumentas, formatas, kompozicija). man rodos visai nieko jb turetu ziuretis.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 17:02)
Aj, o dėl pasinių nuotraukų, tai mano menku foto išprusimu, jos visos yra absoliučiai tokios pat- baisios Nesu mačiusi žmogaus pase gražios foto. Kaip ir nepažįstu žmogaus, kuriam jo paso foto patiktų.
mano pasas ir fotke man patinka
cia naujas pasas. bet ir sename sau patikau. ne visiems taip
QUOTE(Akasha @ 2010 12 13, 18:03)
Siaip besimokant fotografuoti yra rekomenduojama neperziurineti vieno autoriaus visu darbu, nes tokiu atveju norom nenorom, pradesi ji kopijuoti....
Tarkim kodel as nebesedziu nebeanalizuoju ir nebesigilinu i cia pateiktus darbus, nes noriu atsigauti nuo tu pasteliniu spalvu... Tai nera mano stilius, o beziurint, kazkaip vis kyla ranka tai daryti ir tai nera gerai, nes as zinau, kad galiausiai rezultatas manes netenkins, nes tai ne mano....
nezinojau. bet logishka.
o gaila. man labai truksta tavo pastebejimu ir patarimu.
QUOTE(paprasta @ 2010 12 12, 18:08)
Mes šiandien buvom kalėdiniam vakarėlyje kartu su Elzytės drauge- katyte
nuostabu! nerealu. nu labai man patiko. ta antra, kur sakai, kad emocija, man nea, labai jau pershviesta. too much, nieko nematau