Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 23:50)
Labai sutinku su tavo galva smile.gif
Tai ka darom? smile.gif

hihihi.gif ziurim i mane ir mokomes kaip NEREIKIA daryt mirksiukas.gif vat
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 10, 00:55)
hihihi.gif ziurim i mane ir mokomes kaip NEREIKIA daryt  mirksiukas.gif vat

Ne,kodėl, manau čia visai įdomus žaidimas, galim sekantį tokį žaist. Tiesiog šiam reiktų apibrėžt konkrečiau ir išrinkt daiktą, galim palikt ir vazą žinoma, bet aš vigi siūlyčiau - daiktą kuris pas visus daugmaž vienodas.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 09, 23:55)
hihihi.gif ziurim i mane ir mokomes kaip NEREIKIA daryt  mirksiukas.gif vat

Nea, cia as pasish..eilini karta rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ok,tada kol neįsivažiavo žaidimas visai,jamam skalbinių segtukus? Medinius....
Atsakyti
Viskas ok,tik as per daug issipleciau,o siam zaidimui ir buvo tartasi kad konkreciai daiktas mirksiukas.gif ji ir paliekam.O interpretacijom rimtai galima dar viena zaidimuka pazaist hihihi.gif po sito zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 10 gruodžio 2010 - 00:08
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 10, 00:06)
Nu ok,tada kol neįsivažiavo žaidimas visai,jamam skalbinių segtukus? Medinius....

ne visi jų turi blush2.gif
Atsakyti
na paliekam vaza manau.. visgi banalus tas daiktas, pasitelkiam fantazija ir bandom nufotkint ja smile.gif kas neturi - pats laikas nusipirkt! biggrin.gif biggrin.gif ( cia ir as tame tarpe)

kita karta but kazkas dar banalesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 12 09, 23:10)
ne visi jų turi  blush2.gif

Blin biggrin.gif Nebrangūs šiaip jie rolleyes.gif
Tai tada gal paliekam vazą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 20:11)
Žiūrim ką gaunam: Apie 8 val darbo, už tarkim 100-200lt??????? Atsipeikėkit, apie kokius pinigus mes kalbam. Jei išskaičiuotume valandinį uždarbš, tai serviso šaltkalvis arba maximos pardavėja gauna gerookai daugiau, nieko į tai neinvestavę!!! O čia, kad fotkintum, turi patirt dar daug laiko ir piniginių išlaidų..

Tyliai perskaičiau diskusijos pradžią ir noriu įsiterpti. smile.gif
Būčiau labai laiminga, net ir kažkada, ne dabar.... Investavusi į geresnę aparatūrą ir net į patalpas nuomai, galėdama dirbti darbą, kuris man mielas širdžiai ir šiuo metu 100-200 LT už 8 darbo valandas man atrodo iš fantastikos srities. Nes pati dar prieš pusantrų metų ardavau kaip ciuckis už 36 LT per dieną (Ne pardavėja buvau ir anaiptol ne valytoja)
Ir tas darbas manęs visai nežavi. Visai, visai.... O jei reikdavo padirbėti NAKTĮ (ne naktinio klubo darbuotoja buvau wink.gif ) gaudavau 25 LT už 1 val. (Kalba eina apie laiką nuo 24 val. nakties)
Ir aš investavau.... Daug investavau - sveikatos. sad.gif

Todėl fotografija yra ne tik man artima širdžiai, ne tik šiaip traukia. Bet kažkada tikrai norėčiau tokį darbą dirbti. Net labai.

O dabar sorry, už off-topic. smile.gif Norėjau dar šį tą parašyt, bet nenoriu įžeist

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 09, 23:46)

Paprasta, o Tu šaunuolė, puikiai judi į priekį bigsmile.gif

dėkinga 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Ateinu su ND 4u.gif Laukiu pazymiu blush2.gif

3ND

28mm

user posted image

39mm

user posted image

55mm

user posted image

4 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 09, 20:50)

Sveika, Dalyja, prisijungus, mūsų gretos didėja, smagu smile.gif Namų darbų įvertint gal dar nesiryšiu, tai padarys ,manau, šio skyrelio profai smile.gif O tu anksčiau
(prieš kokius metus ar daugiau) nebuvai prisijungus prie pradžiamokslininkių, skaitinėju tas senesnes temas, lyg nikas matytas...O gal klystu...
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 22:07)
ir aš lygiai taip pat eisiu kokiai jaunai kalei plaut kavos puodukus, o ji man lakuotais nagais dar pamosuos ir lieps dulkes nuvalyt.. Nu ir ką? Valysiu smile.gif

Laukine25, kas jau kas, o tu turėtum žinot, kad mintys, o dar raštu parašytos, materializuojasi biggrin.gif

QUOTE(Refresh @ 2010 12 10, 09:58)
Todėl fotografija yra ne tik man artima širdžiai, ne tik šiaip traukia. Bet kažkada tikrai norėčiau tokį darbą dirbti. Net labai.

Refresh, kaip sakoma- tegu Dievui į ausį... smile.gif
Atsakyti