Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2010 12 14, 09:57)
O kuo tai yra svarbu? Jetus, su tais sluoksniais man miškas... doh.gif

nezinau net kaip paaiskint - nesuveiks taip kaip turi suveikt, tiesiog pabandyk sudet actiona ant skirtingu sluoksniu ir gausi rezultata.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 14, 10:12)
nezinau net kaip paaiskint - nesuveiks taip kaip turi suveikt, tiesiog pabandyk sudet actiona ant skirtingu sluoksniu ir gausi rezultata.

o negalima paprasciai atsidarai nuotraka ps ir dedi actiona g.gif be jokiu sluoksniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 14, 10:22)
o negalima paprasciai atsidarai nuotraka ps ir dedi actiona g.gif be jokiu sluoksniu g.gif

Lr taip dedi preseta.
Paimi nuotrauka ir uzdedi preseta
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 14, 11:22)

photoshopo principas su sluoksniais, tai jei pas tave vienas sluoksnis tai ir dedi ta actiona. bet pvz jei du sluoksniai vienas pagrindinis, o kitas koks su leveliais, ir tu uzdedi actiona ant sluoksnio su leveliais tai gausis visai nesamone. Kuris sluoksnis pazymetas ant to ir uzdesi actiona, jei yra tik vienas sluoksnis tai ant jo ir dedasi. As pries dedant actiona visada pasidarau viena sluoksni (flatten image)
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 14, 10:30)
photoshopo principas su sluoksniais, tai jei pas tave vienas sluoksnis tai ir dedi ta actiona. bet pvz jei du sluoksniai vienas pagrindinis, o kitas koks su leveliais, ir tu uzdedi actiona ant sluoksnio su leveliais tai gausis visai nesamone. Kuris sluoksnis pazymetas ant to ir uzdesi actiona, jei yra tik vienas sluoksnis tai ant jo ir dedasi. As pries dedant actiona visada pasidarau viena sluoksni (flatten image)

ai tada taip ir darau smile.gif Jei buna kazka pridarius pirmiausia su'flatten'u ir tada actiona uzdeda. Galvojau gal cia dar ka nors reik daryt smile.gif Aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 13, 23:01)

Dalyja, tau jau pakomentavo dėl skirtingų nuotraukų atspalvių. Man ir pačios foto nelabai dera koliaže. Smagiausia ta vaikučio viršuje, bet spalvas patvarkyčiau, t.y. normalias padaryčiau, be jokių keistų aktionų ar dar kažko.

Aciu, stengsimes pasitaisyt pioneer.gif
Ir dar tada tuo paciu noreciau pasidomet i ka reikia atkreipt demesi dedant nuotraukas i koliaza? ax.gif Cia sudetos nuotraukos is pasivaiksciojimo.
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 12 14, 00:24)

O kaip tau pavyko isvyka i kalnus nufotkint? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2010 12 14, 08:26)
Lr taip dedi preseta.
Paimi nuotrauka ir uzdedi preseta

o Lr tinka photoshopiniai actionai ar kakzokiu butent tai programai reik ieskot? Nu idomiai, reiks bandyt man tadu ten zaist su tais acionais, nes Lr jau daugmaz gaudaus, o Ps man dar dziungles doh.gif

Atspausdinau nuotrauka Kalediniams mainams siandien, ryt issiusiu-labai noreciau kad gavejui patiktu..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 14 gruodžio 2010 - 13:51
QUOTE(dosa @ 2010 12 14, 14:50)
o Lr tinka photoshopiniai actionai ar kakzokiu butent tai programai reik ieskot? Nu idomiai, reiks bandyt man tadu ten zaist su tais acionais, nes Lr jau daugmaz gaudaus, o Ps  man dar dziungles  doh.gif

man lygiai taip pat biggrin.gif bet yra actionai skirti ir lightroomui.. pagooglink.buvo ideta cia anksciau nuoroda kur nemokami actionai, ten taip pat yra LR skirtu.
Atsakyti
As jau siandien issiunciau savo kalediniu mainu foto. Su ziema visiskai nesusije, tikiuos kad irgi patiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 14, 14:48)
As jau siandien issiunciau savo kalediniu mainu foto. Su ziema visiskai nesusije, tikiuos kad irgi patiks  blush2.gif

taigi nebutina su ziema smile.gif
Atsakyti
as jau labai seniai issiunciau.. bet mano gavejas dar negauna vis.. bijau, kad nebutu pasiklydus kur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 13, 23:53)
na tai ir daryk tada pratimus su sviesa ant savo vazos smile.gif. Ar ka turejai omeny "pratimus su sviesa"? Su vaza ar be, bet pratimus vis tiek ant kazko reiktu daryt, tai va ir vaza prie to pacio. Aisku skaidrus stiklas tai viena is tu kaprizinguju medziagu, jei kalbant apie tavaja rodytaja vaza.
Ech taip noriu koki mena islauzt is vazos, minciu yra, laiko nelabai sad.gif

Kalba buvo apie pratimus su šviesa, berods dar prieš tau pasiūlant banalų daiktą fotkint. Tai aš norėjau pasipraktikuoti, pasikonsultuoti, galvojau O.o. padės biggrin.gif O dabar reikia viską pačiai sugalvoti lotuliukas.gif Įkėliau pas save dar dvi vazas, bet ne į grupę, byyyyyyyjauuuuuu būti sudirbta tongue.gif Apie kokią vazą aš galvojau, tai turėtų būti balta. Plius reiktų rimto pagrindo, ale studijos, tada geros lempos, vdrug ir išeitų kas... g.gif
p.s. jei norit kas nors "išsilieti' - stovi dvi mano vazos Flickr'e - prašom, leisiu pasisakyti 4u.gif
QUOTE(antajo @ 2010 12 14, 14:10)
as jau labai seniai issiunciau.. bet mano gavejas dar negauna vis.. bijau, kad nebutu pasiklydus kur  unsure.gif

Manau plaukia ilgai per vandenynus, kopia per kalnus...atkeliaus, jei ne šiemet, tai kitą met mirksiukas.gif
O aš vakar išsiunčiau ir laukiu man skirtos cool.gif
Atsakyti