Gaila, kad nei fotografuot nemoku nei iskalbingumu pasizymiu, tai tyliu kaip pele po sluota.
As tai galvoju taip...!
Nesu pries ideju skolinimasi. Pati tiesiog "miegu" ivairiu fotografu tinklapiuose, iskaitant ir Fotopastele. Man grazu, malonu sirdziai ir akiai... Pati esu pati tikriausioji pradziamoksle, ir fotosesijoms savo mokomosioms tikrai zadu pritaikyt viena kita poza ar detale paimta is kokio nors fotografo tinklapio ar kokio blogo, pavyzdziui Laukines.
Man jos nuotraukos (dristu sakyti) patinka visos. Nu vis pasiziuriu naujas nuotraukas, tikrai greitai akimis nepermetu, bet "konspektuoju" taip sakant. Kai uzsimena apie nauja sesija, laukiu su didziausiu nekantrumu, nes man grazu tai, ka ji daro. Nesureiksminu tu kopijuojamu detaliu fotografijoje. Dauguma tai daro.
As ir zadu tai daryti, tol kol ismoksiu kazkiek fotkint, o gal tada paciai kokiu nauju, unikaliu minciu kils.
Ir dar... Nusipirkau sendaikciuose senoviska spausdinimo masinele ir dideli ruda lagamina.
Gal jau ir nuvalkiota. Bet tik ne man!!! Man pakolkas viskas yra nauja ir neisbandyta.
Tiesa dar galvojau apie nuotrauku komentavima. As pavyzdziui galiu pasakyti tik "Grazu"- "Negrazu" (retai taip buna), "Patinka"- "Nepatinka", "
" ir t.t. ir pan.
Bet tai apvalus nulis norincioms kritikos ir patarimu. Del to ir nebekomentuoju, nes truputeli s... jauciuosi kai nieko naudingo zmogui negaliu patart, o tik pagirt (peikt mano akimis dazniausiai nematau ka).
Ir dar...
Kai Laukine save vadina "taskeliuku" fotografijoje.
Nu as svajoju, kad jeigu taip mokeciau fotografuoti, buciau beveik pati laimingiausia!
O dabar dar del action. ??? Is kazkurios merginos nuorodos parsisiunciau as ten ju nemazai, bet kaip reikia dirbti su jais? PS as ju ieskojau bet nerandu, arba " neatpazistu".
Mokanciu maldauju atsiliepti ir padeti man.