Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 12 13, 23:17)
Sharpo nedejau visiskai.
unsure.gif O siaube.

nesigąsdink, aš galiu juk ir kreivai matytis smile.gif Sušvietė taip
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 13, 22:30)
nesigąsdink, aš galiu juk ir kreivai matytis  smile.gif  Sušvietė taip

As net nublioviau posmeli profilaktiskai:D Aciu labai, kas nepatingejo ir pastabas suraset oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 21:35)
Tiek mažai žinau apie visą šitą virtuvę, kad uždavinėju klausimus iš bet kokios operos.

ei, yra ir kitu cia mirksiukas.gif

labai megstu diskusijas, bet sita jau pabodo lotuliukas.gif . noretusi daugiau foto, komentaru, pasiulymu.

p.s. zaidziam zaidima - pakopijuojam ax.gif
Atsakyti
Aš savo foto flickr įkėliau. Kaip minėjau fotoaparato kol kas nebeturiu, todėl kito varianto negalėsiu padaryti, o šitame vaza ne pagrindinis objektas, bet vistiek įkėliau į temą.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 12 13, 23:03)
ei, yra ir kitu cia mirksiukas.gif

labai megstu diskusijas, bet sita jau pabodo lotuliukas.gif . noretusi daugiau foto, komentaru, pasiulymu.

As irgi noreciau komentaru, todel ikyriai visas uz rankoves tampau-"nu pakomentuok, pa-ko-men-tuoooookkk!!!" biggrin.gif
Atsakyti
Gaila, kad nei fotografuot nemoku nei iskalbingumu pasizymiu, tai tyliu kaip pele po sluota. biggrin.gif

As tai galvoju taip...! biggrin.gif
Nesu pries ideju skolinimasi. Pati tiesiog "miegu" ivairiu fotografu tinklapiuose, iskaitant ir Fotopastele. Man grazu, malonu sirdziai ir akiai... Pati esu pati tikriausioji pradziamoksle, ir fotosesijoms savo mokomosioms tikrai zadu pritaikyt viena kita poza ar detale paimta is kokio nors fotografo tinklapio ar kokio blogo, pavyzdziui Laukines. biggrin.gif 4u.gif Man jos nuotraukos (dristu sakyti) patinka visos. Nu vis pasiziuriu naujas nuotraukas, tikrai greitai akimis nepermetu, bet "konspektuoju" taip sakant. Kai uzsimena apie nauja sesija, laukiu su didziausiu nekantrumu, nes man grazu tai, ka ji daro. Nesureiksminu tu kopijuojamu detaliu fotografijoje. Dauguma tai daro. irnesakyk.gif As ir zadu tai daryti, tol kol ismoksiu kazkiek fotkint, o gal tada paciai kokiu nauju, unikaliu minciu kils. rolleyes.gif

Ir dar... Nusipirkau sendaikciuose senoviska spausdinimo masinele ir dideli ruda lagamina. laugh.gif Gal jau ir nuvalkiota. Bet tik ne man!!! Man pakolkas viskas yra nauja ir neisbandyta. ax.gif

Tiesa dar galvojau apie nuotrauku komentavima. As pavyzdziui galiu pasakyti tik "Grazu"- "Negrazu" (retai taip buna), "Patinka"- "Nepatinka", " wub.gif wub.gif wub.gif " ir t.t. ir pan. biggrin.gif Bet tai apvalus nulis norincioms kritikos ir patarimu. Del to ir nebekomentuoju, nes truputeli s... jauciuosi kai nieko naudingo zmogui negaliu patart, o tik pagirt (peikt mano akimis dazniausiai nematau ka).

Ir dar...

Kai Laukine save vadina "taskeliuku" fotografijoje. blink.gif doh.gif Nu as svajoju, kad jeigu taip mokeciau fotografuoti, buciau beveik pati laimingiausia! bigsmile.gif

O dabar dar del action. ??? Is kazkurios merginos nuorodos parsisiunciau as ten ju nemazai, bet kaip reikia dirbti su jais? PS as ju ieskojau bet nerandu, arba " neatpazistu". g.gif Mokanciu maldauju atsiliepti ir padeti man. notworthy.gif wub.gif
Atsakyti
Spaudziat du kartus ant actiono ir jis turetu susideti. Tada photoshope einat i windows-actions ir ten turi ismesti tokia lentele su visais jusu turimais actionais, turit rast ir ta naujaji. Uzeinat ant jo ir trikampeli apacioje spustelnat (play selection). Tik ziurekit ant kurio sluoksnio ta actiona leidziat.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 13, 14:21)
Kad mintys slando ore ir ,kad kažkas jau nufotografavo tai ką ką tik prieš sekundę sumąstei tai faktas. Vakar, jau atrodo segtukų temai taip gerai viską sugeneravau...o įlendu į flicrą, oooooo o OOO... yra...na  nevisai taip nu, bet viena yra...beveik tokia pat....nu ir ką...bėda lotuliukas.gif

eeemmm....ups? biggrin.gif mano pusėj labai dažnai girdžiu posakį - 'great minds think alike' rolleyes.gif Nepyk 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 12 13, 16:38)
Neatsimenu, rodžiau aš jau šią foto ar nerodžiau  g.gif

uoaj,labai gražu wub.gif

QUOTE(eurikaite @ 2010 12 13, 17:57)
as pvz  baigiau pries 12 metu ir turiu rankdarbiu  diploma tongue.gif  biggrin.gif esu prie meno  biggrin.gif
sveikos  4u.gif ,

biggrin.gif Aš irgi turiu diplomą 'prie meno' biggrin.gif Tik aš su oda dirbu smile.gif ....turėčiau ,pagal diplomą biggrin.gif

Apie kopijavimo temą nieko nesakysiu .... kopijavau ir aš ,bet palaipsniui supratau,kad visgi tai ne mano stilius ir tai ne man smile.gif Ir pagarbą mano kopijuojamąjai visada turėsiu,nes dėka jos,atėjau į fotografijos pasaulį ir jame radau save 4u.gif ...atrandu save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 14, 00:54)
Spaudziat du kartus ant actiono ir jis turetu susideti. Tada photoshope einat i windows-actions ir ten turi ismesti tokia lentele su visais jusu turimais actionais, turit rast ir ta naujaji. Uzeinat ant jo ir trikampeli apacioje spustelnat (play selection). Tik ziurekit ant kurio sluoksnio ta actiona leidziat.

Cia nesuprantu. blush2.gif Kur jam esant spaust, kad susidetu?
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 14, 01:12)
Cia nesuprantu.  blush2.gif  Kur jam esant spaust, kad susidetu?

bet kur, visiskai nesvarbu kur issisaugoji paimi ant jo ir du kartus spaudi.
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 13, 23:21)
Aš panašiai kaip pirmoj ir antroj nuotraukose galvoj susidėliojau, bet neturiu tam planui nei priemonių, nei galimybių šiuo metu. Labai norėjau pirmiausiai su šviesa padaryti pratimus, nes dabar kaip tik reikėtų tos šviesos supratimo su vaza. Ir ką bedaryčiau su savo vazom, gaunasi vis tiek kažkoks tai nesusipratimas. doh.gif  Vien žo trūksta žinių ir patirties  book.gif

na tai ir daryk tada pratimus su sviesa ant savo vazos smile.gif. Ar ka turejai omeny "pratimus su sviesa"? Su vaza ar be, bet pratimus vis tiek ant kazko reiktu daryt, tai va ir vaza prie to pacio. Aisku skaidrus stiklas tai viena is tu kaprizinguju medziagu, jei kalbant apie tavaja rodytaja vaza.
Ech taip noriu koki mena islauzt is vazos, minciu yra, laiko nelabai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 14 gruodžio 2010 - 00:57
QUOTE(Forgete @ 2010 12 14, 00:54)

O kuo tai yra svarbu? Jetus, su tais sluoksniais man miškas... doh.gif
Atsakyti