Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 15:02)
Aj, o dėl pasinių nuotraukų, tai mano menku foto išprusimu, jos visos yra absoliučiai tokios pat- baisios  rolleyes.gif Nesu mačiusi žmogaus pase gražios foto. Kaip ir nepažįstu žmogaus, kuriam jo paso foto patiktų  rolleyes.gif

Galėsiu savo paso nuotrauką tau parodyt, didžiuojuosi savo pasu biggrin.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 12 13, 16:38)
Tja, aš kaip pilypas iš kanapių, bet kažkas paminėjo, kad peizažo fotografija ne jam (o ir šiaip temoj pagrinde portretai vienaip ar kitaip pateikti), todėl gyvenimo paįvairinimui įdėsiu savo Kalėdinių mainų nuotrauką Forgetei cool.gif

bigsmile.gif Neee, nerodei, pasisekė Forgetei, baltai pavydžiu thumbup.gif
Aš anksčiu fotografavau peizažus, o su vaikų gimimu "persiorientavau" lotuliukas.gif Normalu mirksiukas.gif
Ieškau savęs jau kokius 25 metus... doh.gif tongue.gif

Mergaitės ir berniukai, sorry nespėju čia visko pakomentuoti, komentuoju Flickr'e - man taip lengviau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 13 gruodžio 2010 - 19:59
QUOTE(Tiny @ 2010 12 13, 19:47)
Pas mane color space vadinasi  mirksiukas.gif

pas save tokio nerandu g.gif Nu, anyway, gal kaip nors pasikeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 13, 19:38)

Man pirma ir paskutinė labiausiai patiko. Antroj siena ir kampas lendantis man nepatiko... trečioj - fotografavimo kampas, ketvirtoj - dirbtinoka poza ir man tos eglės fone nelabai reikalingos pasirodė  g.gif

Del trecios-man patiko, kad ten gaunasi tokia linija nuo virsugalvio link nugaros iki ranku, tokia puslankiu einanti:)
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 13, 18:26)
Frederica, pasirodo esu nuo taves nukopinus viena mezgini, kada nors ant modeliuko parodysiu  biggrin.gif

biggrin.gif lauksiu pasirodant
O kur Tavo nuotraukytes pažiūrėt, flickre gal esi?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 13, 19:33)
cia su muzika gal nelabai palyginsi, muzikoj gali but puikus atlikejas arba/ir puikus kompozitorius. O fotografijoj kaip dailej - niekas nekopijuoja eile metu svetimu kuriniu smile.gif

O siaip butu malonu, kad tamsta bent prisistatytumet cool.gif

na manau kad kopijuoja smile.gif Net ir Gediminą Žilinską buvo užsipuolę, kad visos fotesesijos temą vos ne viens prie vieno nukopijavo (jis jau aišku galėtų ir nekopijuot)

Kokio prisistatymo pageidaujat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 13, 19:32)
Kadangi skaitai

Oho, blink.gif , mes visiškai viena kitos nesupratom. Aš kalbėjau apie tai, kad tie burbuliukai ir kvadratukai atstovauja šiuo metu itin populiarų ištisą stilių, kad iš to stiliaus serijos yra ir visos pagalvėlės, baldai, detalės ir t.t. ir pan, va ką aš turėjau mintyje. Kad tai nėra kažkoks unikalus Jūsų atrastas dalykas, kurį Jūs sukūrėte, o tai yra viena iš šiuo metu populiaraus stiliaus detalių. Ir nesvarbu kur tai buvo siūta, to stiliaus mada padiktuota ir atkeliavo iš Amerikos..
Tuomet jei nutraukose panaudosiu ant durų rankenų kabinamas lenteles, jei vietoj vienspalvių pagalvėlių nėštukę paguldysiu ant siuvinėtų ir su rožytėm, tai vėl bus plagijavimas? Aš kalbu apie madą, kuri dabar vyrauja su visomis detalėmis, tame tarpe ir širdelėmis su kvadratėliais doh.gif
Galbūt aš ir skaitau tai ką noriu, o gal taip nutiko, kad viena kitos nesupratom, nemanai?
Aš irgi nešiojau mamos megztas sukneles, kai tuom tarpu visos madingos ir turtingos mano draugės- kinietiškas rauktas sukneles, dėl ko man labai skaudėjo širdį, nes mano tėvai man tokių nupirkt neišgalėjo. Tarybiniais laikais mamos siuvo ir mezgė ne vien dėl grožio, kiek dėl to, kad nebuvo ką pirkt ir už ką. Bet, čia jau matyt per neseni laikai, Jūs jau tada turbūt didelės buvo ir į šokius eidavot, kai aš apie kinietiškas sukneles svajojau biggrin.gif

Diskusija sveika, bet kažkaip labai išsigimė į visišką OT. Bet kuriuo atveju, labai dėkoju už nuomones. Man jos suteikė daug informacijos ir minčių. Įdomu sužinoti kaip galvoja kiti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 20:24)

Įdomu sužinoti kaip galvoja kiti. 4u.gif

Kiti kukliai nori ismokti fotografuot ir svajoja isgirst kritika, nes be jos ne is vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 13, 19:29)
bet taviskis ne metu laiko, jei savo pasodinciau ant palanges tai... doh.gif

Maniškiui 1 m. ir 4 mėn. smile.gif Ne toks jau ir labai vyresnis. Macarenos irgi toks pats kiek pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 13, 20:27)
Kiti kukliai nori ismokti fotografuot ir svajoja isgirst kritika, nes be jos ne is vietos biggrin.gif

Tai ir aš noriu kritikos smile.gif Tik gal garsiau jos paprašau. Ir ne tik kritikos, mane domina visa su foto susijusi informacija. Tiek mažai žinau apie visą šitą virtuvę, kad uždavinėju klausimus iš bet kokios operos. Kad ir apie foto kopijavimą biggrin.gif Juk fotografija yra ir studija ir rekvizitai ir aparatūra ir sutartys su modeliais dėl darbų viešinimo ir visa kita... gal kažkam pasirodys mano dauguma klausimų OT (sutinku, kad vėliau vistiek diskusija nukrypsta į lankas), bet jei čia pradžiamokslis, klausimų kyla apie viską, va ir klausiu rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas zino, kas galetu sukalibruot monitoriu su tos spec priemonem? biggrin.gif
Atsakyti
Nebeperskaičiau vidos diskusijos, bet paieškojau flickr vazų. Gal ne visos atlikimu man patinka, bet tiesiog, įdomu buvo kaip kiti mato.

1
2
3
4
5
6
7
8

Atsakyti
aš prie vazos niekaip neprieinu blush2.gif
Atsakyti