Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 20:13)
Duokit veiklos, kaladėles, bliūdukus lai dėlioja, šaukštus, duokit makaronų spagečių virtų, oho kiek kadrų prigaudysit  biggrin.gif Arba į kelis bliūdelius vandens įpilkit, lai žaidžia.. Namai bus drėgnoki, bet kadrų padarysit smile.gif

duodam duodam, bet jei "tinkama" nuotaika, tai niekaip nepavyksta wink.gif
Atsakyti
Siandien grazi mergaite man nukrito ant galvos:)
Kritikai.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sorry, kad daug, cia dar-

http://www.flickr.co...s/53718309@N03/
Atsakyti
Macarena, maniškis irgi judruolis. Ale nuo palangės nebuvo kaip pabėgti smile.gif)))))
Atsakyti
einu ziuret ta sRGB, gal pavyks rasti visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 12 13, 20:21)
Macarena, maniškis irgi judruolis. Ale nuo palangės nebuvo kaip pabėgti smile.gif)))))

bet taviskis ne metu laiko, jei savo pasodinciau ant palanges tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 13, 19:17)
1.  visos nuotraukos gaudavosi arba kai jis rekia nepatenkintas lotuliukas.gif

2. paskui gavau keleta patarimu, kad duoti kazkokios veiklos, kuri jam butu labai idomu, tai va, vakar leidau jam tapyti dazais smile.gif tai padariau koki 20 kadru, kol paskui pradejo rankas kisti i tuos dazus ir taskyti po visa kambari lotuliukas.gif

3. o siaip manau kad reikia ir pagalbos ir gero pasiruosimo, ir kad ilgai netruktu viskas, nes miniskiui siaubingai viskas greit atsibosta, netgi zaislas naujas po keliu min jam jau nebeidomus doh.gif  biggrin.gif

1. Butent drinks_cheers.gif Butu kadras gal ir nieko, bet tas asarotas veidas doh.gif Aisku, irgi emocija, nesigincyju, bet tokiu kadru uztektu vos poros blush2.gif

2. Va, jei ryt sauleta bus, bandysiu dazu ir as duot. Jei zinoma, dar ju like pas mus doh.gif

3. drinks_cheers.gif Nereikia net keliu minuciu, pora kartu pabruzino masinele, ir jau i sona. Jau tie bernai, jokio pastovumo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 13, 20:20)
Kritikai.

tikrai labai grazi mergaite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 18:35)
Stop, brangioji. Pasakysiu tai, kai dar prieš dešimt metų viešėjau JAV, tas vintage stilius buvo ten ypač gajus. Pas mus, ant Lietuvos, tai buvo dar gūdi tarybinė dvasia, bet ten jau šitas stilius buvo veik kiekvienam amerikono name. Visi baltai dažyti ar beicuoti baldai (atkreipk dėmesį, kas dabar per mada mūsų interjero parduotuvėse- svetainės baldai raukiniuoti, gėlėti, valgomojo stalai- apvalūs, raitytom kojom, būtinai balti, dengti staltiesėm, kas buvo ypač nemadinga dar visai neseniai, sofos pripūstos, rauktos, gėlėtos, nebe kampai svetainėje, bet sofa ir foteliai, visokie gėlių vazonai- ne visi moliniai, bet visokie paraityti, paornamentuoti, paveiksliukai, ant durų rankenų pakabukai su visokiais užrašais, kabyklos rankšluosčiams ir pan, kaip ir taškuoti bei languoti audiniai. Po tų visų ale tarybinių stilių-nestilių, pas mus atkeliavo juodi baldai, tada mėlynai oranžiniai, tada tik skandinaviškas minimalizmas ir dabar va šitas la provence pas mus atkeliavo su visu shabby chic iš tetos Amerikės, o ne Jūsų svetainėse sukurta. Su tuo anei kaip nesutinku. Čia visas atskiras stilius, o ne tik langeliai ar burbuliukai. Čia ne tik širdutė.  Ne, ne, su tuo niekaip nesutinku su visa pagarba Tavo ir Loretos ir visų kitų rankdarbiautojų darbams.

Kadangi skaitai taip kaip nori - nebesiplėsiu. Norėjau padėti, bet matau, kad veltui.
Kadangi Tarybiniai metai man arčiau nei Tau, tai pasakysiu tik tiek, kad va būtent tais gūdžiais tarybiniais laikais, mano mama dirbo Kauno dailės kombinate, taip jis gražiai vadinosi - ir tas gražias languotas ir taškuotas širdeles Kauno kombinatas sėkmingai siūsdavo į Amerikę kaip Tu sakai. Nes tai ką sugebėjo lituvaitės ir rusaitės , AMErikonkom buvo ....gaila, kad pas mus nieks nevertino to ką jos mokėjo, užtai už kapeikas amerikėj labai tiko wub.gif
P.s ir krikštyta aš nerta mamos suknele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 13 gruodžio 2010 - 19:35
QUOTE(Macarena @ 2010 12 13, 20:30)

3.  drinks_cheers.gif Nereikia net keliu minuciu, pora kartu pabruzino masinele, ir jau i sona. Jau tie bernai, jokio pastovumo doh.gif  lotuliukas.gif

tai gerai, jeigu dar masinele bruzina lotuliukas.gif as jau dazus ismeginau, kita karta bandysiu maisto produktus smile.gif

bet turiu tokia faina ziemine, raudonai languota pukine kepure, na jis taip graziai atrodo, noreciau su ja nupyskinti, bet nezinau kaip g.gif jeigu duosiu kokios veiklos, ziures tik i apacia, jeigu neduosiu - ims fotika g.gif
Atsakyti
Padekit bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nesuprantu vistiek kaip pasikeist ta spalvu modeli doh.gif Per Assign profile, color settings ar convert profile g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Grįžtant prie to paties kopijavimo ir mano posto apie PANAŠIAS foto, tai vat kad ir pavyzdys: gali fotkindama kiekvienai nėštukei rišti raištelį ant pilvo ir daryt pastelines spalvas, panašiai pasodinti. Bet galima juk vieną taip fotografuoti, o kitą kitaip ir gauti visai kitokią foto, kitokią nuotaiką, kitokį kadrą. Pavyzdžiui, ją ir ryškiai aprengti (raudonai pvz), tada rišti žalią kaspinuką (ne kokį nors "riužava" ar žydrą), fotografuoti visai kitu kampu, kitoje erdvėje. Gal viena nėštukė bus fotografuojama pajūryje, tie raišteliai besiplaikstantys vėjyje, vėjo kedenami jos plaukai, poza, demonstruojanti jos ramybę, pasiruošimą motinystei, o gal kaip tik - pašėlusios nuotaikos, išdykėliškai besišypsanti...gal, o gal svajingai žvelgianti į tolį...
Va kad ir vazą fotografuojam nebanaliai...ir tą pačią nėštukę galima nufotografuoti su tuo pačiu raišteliu vis kitaip, kad net ir daug panašių foto matęs žmogus ištartų: vau bigsmile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 13, 19:20)
Kritikai.

Man pirma ir paskutinė labiausiai patiko. Antroj siena ir kampas lendantis man nepatiko... trečioj - fotografavimo kampas, ketvirtoj - dirbtinoka poza ir man tos eglės fone nelabai reikalingos pasirodė g.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 12 13, 19:32)
P.s ir krikštyta aš nerta mamos suknele biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Mano mama su nerta suknele "žanijosi" wub.gif wub.gif wub.gif beje, mano mama 60-tų gimimo, kai "žanijosi" buvo patys tie Tarybiniai laikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 13, 20:35)
Padekit bigsmile.gif  bigsmile.gif   bigsmile.gif  nesuprantu vistiek kaip pasikeist ta spalvu modeli doh.gif  Per Assign profile, color settings ar convert profile  g.gif  g.gif   g.gif

Pas mane color space vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 13 gruodžio 2010 - 19:48