Grįžtant prie to paties kopijavimo ir mano posto apie PANAŠIAS foto, tai vat kad ir pavyzdys: gali fotkindama kiekvienai nėštukei rišti raištelį ant pilvo ir daryt pastelines spalvas, panašiai pasodinti. Bet galima juk vieną taip fotografuoti, o kitą kitaip ir gauti visai kitokią foto, kitokią nuotaiką, kitokį kadrą. Pavyzdžiui, ją ir ryškiai aprengti (raudonai pvz), tada rišti žalią kaspinuką (ne kokį nors "riužava" ar žydrą), fotografuoti visai kitu kampu, kitoje erdvėje. Gal viena nėštukė bus fotografuojama pajūryje, tie raišteliai besiplaikstantys vėjyje, vėjo kedenami jos plaukai, poza, demonstruojanti jos ramybę, pasiruošimą motinystei, o gal kaip tik - pašėlusios nuotaikos, išdykėliškai besišypsanti...gal, o gal svajingai žvelgianti į tolį...
Va kad ir vazą fotografuojam nebanaliai...ir tą pačią nėštukę galima nufotografuoti su tuo pačiu raišteliu vis kitaip, kad net ir daug panašių foto matęs žmogus ištartų: vau
QUOTE(Alabama @ 2010 12 13, 19:20)
Siandien grazi mergaite man nukrito ant galvos:)
Kritikai.
Man pirma ir paskutinė labiausiai patiko. Antroj siena ir kampas lendantis man nepatiko... trečioj - fotografavimo kampas, ketvirtoj - dirbtinoka poza ir man tos eglės fone nelabai reikalingos pasirodė
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 12 13, 19:32)
P.s ir krikštyta aš nerta mamos suknele
Mano mama su nerta suknele "žanijosi"
beje, mano mama 60-tų gimimo, kai "žanijosi" buvo patys tie Tarybiniai laikai
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson