Pasimečiau visai. Jau sakiau, kad man tai artima, kad man gražiau nugesintos spalvos nei ryškios, kad man nepatinka studijinė fotografija, o patinka naminės ir jaukios, bei mano nuomone jos labiau atitinka vaikų prigimtį.. Man kūdikis ir sterili studijos aplinka netinka. Prie vaiko tiesiog privalo būti dar kažkokių mielų mažmožių ir pan.. Bet dabar jau pati makaluojuosi, nenoriu būt apkaltinta kopijavimu. Jei kampai sutapo, tai sakau, gryn sutapimas, nes aš dar per mažas fotografas kad atitaikyt pastelinių profų kampus
Jei paprašytumėt pakartot, nebesigautų... Nu bet vistiek. Jei kažkam atrodo kad kopinu, vadinas taip gali atrodyt ir daugiau kam, vadinas aš turiu susimąstyt...mąstau.
[/quote]
Laukine, nelisk tiek giliai, nes ten tik dar daugiau medziu
. Daryk tai kas tau patinka ir dziaukis tuos
man paciai kazkada fotopasteles nuotraukos buvo kazkas naujo, nematyto ir nuostabaus, bet siaip kai pradedi dometis, labai jau daug pasaulyje daranciu tokias pastelines nuotraukas. Bet juk del to niekas nenustojo to daryt, kad nekopijuotu
. Man paciai nera nieko graziau nei baby as art nuotraukos ir jei kas nors pasakytu kad mano nuotraukos tokios kaip tu fotografiu buciau tik labai laiminga, kad man pavyko tai padaryt!!!!
QUOTE(mamagute @ 2010 12 13, 16:04)
fonas tai taip, sutinku, bet karoliukas su siūlu balti...
Tiesa,
Erse, šiandien skaitydama senas temas, mačiau, kad darei namų darbus, galiu patvirtint
(2009m. balandį,
Eres niku)
tikrai taip
QUOTE(Alabama @ 2010 12 13, 16:45)
Man paskutine patiko:)Siaip visos sviesios, ryskios-fain:)Bet pati zinai:))
aciu uz nuomone
Dabar del
Refresh, kepure dedi nugaros dali i prieki, kad nesimatytu to baisaus uzraso kita karta
dar fotkinciau biski is desiniau, kad nesimatytu tos pilkos namo dalies. Bet siaip tikrai geriau nei preita karta
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2010 12 13, 16:52)
Na, tai negalesi isitikinti, kad skiriasi
Imesk nuotraukos link'a
SRGB modelis lyg turi buti
linkas aciu uz pagalba