Bukit geros, ka-pabandziau sviesa is virsaus, ar jauciasi gylis?
QUOTE(Alabama @ 2010 12 09, 22:11)
Tai kad as nesinervuoju Tesiog kai flegma pasako ne 2 zodzius, kaip iprasta, o net 10, visi ima manyt, kad as susinervavau
skaiciau skaiciau , o sitoj vietoj balsu zvengt pradejau Bent jau kaune seniai tokiu algu nebera, kad 2500gaut ir nosi krapstyt per diena. Pazystami dideliu firmu finansininkais eina dirbt uz 1300Lt i rankas ir aria kaip uz tris...
Maggie as ne akasha bet galiu isduot paslapti kur pirkau medziaga 3m plocio ir 6m ilgio
QUOTE(Alabama @ 2010 12 09, 21:13)
Bukit geros, ka-pabandziau sviesa is virsaus, ar jauciasi gylis?
Gylis jauciasi, bet fokusas ne Man atrodo, kad gylis jauciasi ne del apsvietimo, o del pagrindo liniju, einanciu gilyn ir antro cesnako paplaukusio. Idomu, jei sviesa butu ir is priekio, tada seselis irgi eitu i gyli, tai gal dar giliau atrodytu
QUOTE(Alabama @ 2010 12 09, 22:13)
o kur fokusiuka padejai?
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 21:15)
skaiciau skaiciau , o sitoj vietoj balsu zvengt pradejau Bent jau kaune seniai tokiu algu nebera, kad 2500gaut ir nosi krapstyt per diena. Pazystami dideliu firmu finansininkais eina dirbt uz 1300Lt i rankas ir aria kaip uz tris...
Maggie as ne akasha bet galiu isduot paslapti kur pirkau medziaga 3m plocio ir 6m ilgio
Gali ir man isduot:)
QUOTE(green_tea @ 2010 12 09, 21:21)
Gylis jauciasi, bet fokusas ne Man atrodo, kad gylis jauciasi ne del apsvietimo, o del pagrindo liniju, einanciu gilyn ir antro cesnako paplaukusio. Idomu, jei sviesa butu ir is priekio, tada seselis irgi eitu i gyli, tai gal dar giliau atrodytu
Fokusas ant to lapuko mazo zalio, ne?Tada ups:)Truputi sergu, tad rankos padreba:)
Pabandysiu ir is priekio, aciu:)
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 21:15)
uz 1300Lt i rankas ir aria kaip uz tris...
Hm, aš manau, kad mes labai suplakėm daug dalykų į vieną vietą...
Man patiko Magie palyginimas su auklėm.. Tai va auklės prašo 1500lt į rankas, o va kad tobulai dirbtų.. nepasakyčiau.
Mano mama, irgi su aukštuoju ir ekonominiu išsilavinimu, dirba per du darbus kad tą 1300 gaut.. Manau, reik baigt tą diskusiją, nes nuo fotografo įkainių nukrypom labai į lankas
Aš asmeniškai pažįstu ne vieną pavyzdį, kurie uždirba tokias algas, kurių neverti, ir tokių, kurie savo darbe yra neįvertinti.
Ne viską lemia žinios ar išsilavinimas,- jie įgyjami. Lemia nemažai ir žmogaus būdas- kurio nelabai pakeisi O dar gi Marijos žemėj ir pažintys svarbu ir visa kita eilė gerų dalykų
Visi mes skirtingi.. Ne visi net sveiką sarkazmą supranta, o priimame asmeniškai.. Nors gal čia labiau susireikšminimas Bala nematė
Medžiaga Akasha pirko Audinių išparduotuvėj priešais Žalią stotelę.
Maggie, ačiū tau labai už žodžius- tikrai padrąsinantys aš tik taip sakau, kad mokytis yra tikrai kur, bet kad padariau pažangą, tai pati matau, lygindama nuotraukas
Zirzilija, dėkui
Zirzilija, dėkui
Dar kažkuri mergina klausė dėl wb- tai paskutinėje foto wb auto aš visada auto naudoju
QUOTE(Yvette @ 2010 12 09, 22:41)
PAžiūrėjau greitai vazų interpretavimus flickr. Na aš kažkaip kitaip įsivaizdavau. Vat kaip Robobebras rašė. Man trūksta vazos visose foto.
Aš ir įsivaizdavau, vaza tai vaza, tame ir užduoties įdomumas. Dabar matau Ievukio interpretacijas ir Alabamos, o mano vaza gražiausia Galim žaisti du žaidimus - vaza pateikta įdomiau ir interpretacija. Galima žinoma ir pasirodyt kas kokią grožybę tutim, aš pvz. turiu megztą vazą
Mano galvai, tai šiam žaidimui reikėjo pasirinkti daiktą, kuris pas visus vienodas - skalbinių segtukai, kiaušiniai( kalbu apie tuos kur maistui vartojam), butelis nuo alaus, šaukštas,eglutės burbulas, tas pats gvazdikas ir.tt, tada ryškiai matytųsi, kam kaip fantazija piešia - tą patį daiktą pateiti kuo įmantriau.
Nesakau, kad davai taip ir darom, šiaip garsiai pamąsčiau, o jūs juk žinot kaip aš nemyliu mąstyti
P.S Laukine, su manim viskas gerai, buvau biškį atsipūtus. Sveikinimai su studija, nestudija, mielai kada užsukčiau arbatos
Paprasta, o Tu šaunuolė, puikiai judi į priekį
QUOTE(frederica @ 2010 12 10, 00:46)
Mano galvai, tai šiam žaidimui reikėjo pasirinkti daiktą, kuris pas visus vienodas - skalbinių segtukai, kiaušiniai( kalbu apie tuos kur maistui vartojam), butelis nuo alaus, šaukštas,eglutės burbulas, tas pats gvazdikas ir.tt, tada ryškiai matytųsi, kam kaip fantazija piešia - tą patį daiktą pateiti kuo įmantriau.
Labai sutinku su tavo galva
Tai ka darom?