QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 13, 15:54)
cia mazai kas deda nuotrauka nepraleista pro PS, nors ir raso kad pradziamokslis, toli grazu cia nera pradziamokslis as kai cia atejau, buvau apstulbus, kokias nuotraukas padaro, tik veliau suzinojau, kad dauguma ju padailintos is tikruju,tai labai noreciau pamatyti keleta naturaliu nuotrauku, be jokiu programiniu pagrazinimu gal kas idetu pries ir po?
Kai pirkau fotika, man robobebras sake, kad tik tie kas nemoka fotkint naudoja photoshopa Kai atejau i cia, idejau foto, tada merginos pakoregavo su PS. As klausiu kaip? , o jos sako - mokykis fotkint kad nereiktu PS Mokausi mokausi, na niekaip taip nesigauna. Finale pas viena fotografa paklausiau, pas kita, sako - jooo be PS tai visi mes nieko gero nepadarom, naudok ir nesuk galvos. Taip lygiagreciai ir mokiausi dirbti su PS ir fotkint
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 15:56)
Kas yra kopijavimas?
Laukine man tavo paskutine nestukiska fotosesija labai jau fotopasteliska pasirode, na kad ir ta languota sirdele, kad ir laikrodukas. o siaip tai sako kad jau nera nieko nenufotografuoto, kad ir ka darytum visada rasi kopija