Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2010 12 13, 13:48)
Instrumento tiek ir teturejo but pagal ideja  mirksiukas.gif
O kas tam uzpakaliukui blogai?  ax.gif

Toji puse kur seselyje tai viskas gerai,bet kur krenta sviesa,tai truputeli "nukanda" uzpakalio apvaluma ir gaunasi neproporcingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 13 gruodžio 2010 - 13:58
QUOTE(Ersė @ 2010 12 13, 12:34)

Kokia juokinga biggrin.gif Man šita netgi gražiausia iš visų kur įkėlei rolleyes.gif

Ėjau vazą fotkint šiandien doh.gif Benešant aš ją sudaužiau,šokant per griovį paslydau,nudribau į tešlas,fotiką dar niurktelėjau į jas.... apsiputojus visa vistiek aš ją nufotkinau cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 13, 13:48)

na vadinasi man pagal ideja jis nei siaip nei taip mirksiukas.gif
be to ka ivardijo merginos man jis tiesiog negraziai "susidejes"
siaip nude fotkint - net ir out of focus man yra didelis mianas.. reikia pateiks graziai linijas, estetiskai kad susiziuretu.. pati esu bandzius viena karta - nelengva smile.gif

pvz viena Foto , labai greitai suradau - uzpakaliuko foto.. biggrin.gif cia daugiau matosi, bet man jis daug estetiskiau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 13, 14:14)
pvz viena Foto ,  labai greitai suradau - uzpakaliuko foto..  biggrin.gif  cia daugiau matosi, bet man jis daug estetiskiau atrodo  4u.gif

nuuuu..
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 13, 15:14)

ech kokios drasios merginos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 13, 15:14)
pvz viena Foto ,  labai greitai suradau - uzpakaliuko foto..  biggrin.gif  cia daugiau matosi, bet man jis daug estetiskiau atrodo  4u.gif

Na bet siaip tai modeliu amzius skirtingas kiek matau ir gal sitoj daudotas PS ir atrodo dailiai sikniukas hihihi.gif maniske "natur produkt" be PS isikisimo blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 13, 14:48)

Matai dešinys šonas koks gražus apvalutis o kairys - ne kas smile.gif gal būtų paprasčiausia buvę arba su fotoaparatu i dešine truputį paeit arba modeliui pasisukt
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 13, 15:32)
Na bet siaip tai modeliu amzius skirtingas kiek matau ir gal sitoj daudotas PS ir atrodo dailiai sikniukas  hihihi.gif maniske "natur produkt" be PS isikisimo  blush2.gif  hihihi.gif

cia mazai kas deda nuotrauka nepraleista pro PS, nors ir raso kad pradziamokslis, toli grazu cia nera pradziamokslis lotuliukas.gif as kai cia atejau, buvau apstulbus, kokias nuotraukas padaro, tik veliau suzinojau, kad dauguma ju padailintos smile.gif is tikruju,tai labai noreciau pamatyti keleta naturaliu nuotrauku, be jokiu programiniu pagrazinimu smile.gif gal kas idetu pries ir po? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 13 gruodžio 2010 - 14:55
Ak, dar va man įdomi nuomonė...
Kas yra kopijavimas?
Ar kopijavimas yra žmogaus pasodinimas ant kėdės? Bet tada visi kopijuoja.
Noriu paimti pavyzdį, kad ir tą sesiją su nėštuke. Kur, Jūsų manymu, buvo kopijuota? Ir- kieno? (jei nesunku, pateikite tos idėjos originalo autorių).

Aš suprantu kopijavimą, na tarkim- sugalvoju idėją pvz. nėštukės pilvą apklijuoti sagom. Nu tarkim. Ir va kažkas padaro lygiai tą patį. Tai- kopijavimas. Bet ar nėštukės fotkinimas iš viršaus kopijavimas? Ar kas kopijavimas?
Mano nuomone, kopijavimu galime pavadinti tai, kas turi konkretų idėjos autorių, t.y. galime įvardinti, kad čia ne Tavo, o va to ir to idėja. O pvz kieno idėja yra nėščios pilvas su batukais? Čia jau manau nebe kopijavimas, o tiesiog kaip šablonas nėščiosios sesijai.. Tas pats kaip kūdikiai nuogi ir su kepure, kaip poros miške su rogutėm, kaip vestuvinių puokščių kaip atskiro akcento fotkinimas, nėščių pilvas ir pirštų širdutė ir pan..
Labai įdomi Jūsų nuomonė, nes susimąsčiau kas yra kopijavimas... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 13, 15:54)
cia mazai kas deda nuotrauka nepraleista pro PS, nors ir raso kad pradziamokslis, toli grazu cia nera pradziamokslis lotuliukas.gif  as kai cia atejau, buvau apstulbus, kokias nuotraukas padaro, tik veliau suzinojau, kad dauguma ju padailintos smile.gif is tikruju,tai labai noreciau pamatyti keleta naturaliu nuotrauku, be jokiu programiniu pagrazinimu smile.gif gal kas idetu pries ir po? mirksiukas.gif

va aš irg ruošiaus prašyt, kad kas įdėtų PRIEŠ ir PO 4u.gif Na reikia gi pamatyt, kokia gali būti siekiamybė... smile.gif Prašau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 13, 14:34)

man irgi paskutine tokia prikolna biggrin.gif
o siaip jei mergyte turejo buti kaip debeselyje tai gal medziaga per... hm.. na tokia nedebesiskai lankstosi... kaip suprantu tiulis, bet gal kietokas.... puku man tokiems vaikams norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 12, 18:31)

Man dar ši emociškai patinka...

user posted image

man ši foto irgi nuostabi savo nesumeluota, tyra emocija... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti