Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2010 12 13, 11:06)
Sveikutės. Turiu labai didelį prašymą ir mažą viltį, kad pagelbėsit man.  biggrin.gif
Įsijungiau per yotube pamokėlę kaip daryti koliažą su fotošopu. Pas mane CS5. Jau lyg ir neblogai sekėsi, susikėliau 2 foto, atsidariau baltą lapą ir ten reikia surasti tokią lentelę dešiniam kampe kaip suprantu su stulpeliu nuotraukų ir aš nerandu. Ir išvis kažin ar aš čia suprantamai paaiškinau. Jei gerai suprantu nuo to stulpelio reiks kelti foto į baltą lapą

ne, ten atsiranda sluoksniai kai tu sukeli fotkes. Zodziu kai fotkes bus sukeltos, tai tada ta lentele ir atsiras. O keli taip, ta balta lapa griebi uz pavadinimo ir patempi siek tiek zemiau, kad jis toks atskiras langas pasidarytu. tada su rodyklyte move tool (stulpely paciam virsui kairej pusej) griebi uz foto ir tempi i ta balta lapa. na ir pamatysi atsiras tau atskiri sluoksniai. nezinau ar cia aiskiai tau suaiskinau. jei noresi nuotrauka tam baltam lape tampyt, tai daryk - edit - free transform.
Atsakyti
Na, nelabai supratau kaip su PS gražiai užrašyti, bet bandysiu smile.gif
O gal dar kažkas pasakys kur pas mane PS slepiasi dažų ta bačkutė? Nerandu jos...
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif
nespeju su jumis doh.gif
QUOTE(robobebras @ 2010 12 12, 01:40)
atsiprasau jei labai kabinejuosi, kad nevisai "pradziamoksliskai" cia reikalauju - tell me if you think I'm stupid, thank you biggrin.gif

Man labai patinka jusu komentarai bei patarimai ax.gif mirksiukas.gif tad labai noreciau kad ir mane pakomentuotumet blush2.gif Labai laukiu visu komentaru bei patarimu ateiciai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 13 gruodžio 2010 - 12:09
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 13, 12:08)
Sveikuciai  4u.gif
  Labai laukiu visu komentaru bei patarimu ateiciai  4u.gif

As pasakysiu, kaip neprofesionale smile.gif man lb lb patiko smile.gif Gera ideja, privercianti staptelt, dar isiziuret, pamastyt, nes man tai sukilo lb daug asociaciju smile.gif Nors galiu siek tiek ir pakritikuot, antras planas su moterim yra kazkoks siek tiek buitinis ir toks "neisgrynintas". Ir man kazkaip kliuna moters kojos po uzpakaliu tongue.gif ir kazkas jos desiniam sone, ten gal spintele kokia... Bet siaip, lb grazi ideja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 13 gruodžio 2010 - 12:18
Ačiū labai už patarimus dėl koliažo, lygtai biški aiškiau jau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikuciai  4u.gif
nespeju su jumis  doh.gif
Man labai patinka jusu komentarai bei patarimai  ax.gif  mirksiukas.gif tad labai noreciau kad ir mane pakomentuotumet  blush2.gif  Labai laukiu visu komentaru bei patarimu ateiciai  4u.gif

super, reikejo aplinka aptvarkyt, ta desinej kazka patraukti, biski kitaip atsisesti kad simetriskesne sedimoji butu ir butu is vis super super super 4u.gif Spalvos wub.gif

Papildyta:
Nu žodžiu, bandžiau savo ciocę kalėdiškai pafotkint, gavos biški šuduks, nes ji visai to nenorėjo lotuliukas.gif Bet kelis kadrus vistiek parodysiu, nors pati nesu visai patenkinta rezultatu doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

o visose likusiose atrodo mazdaug taip doh.gif lotuliukas.gif user posted image
ooo šitoj dar ir fokusas dabar matau kažkur pabėges, reikėjo įkelt kad pačiai pamatyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 13 gruodžio 2010 - 13:34
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 13, 13:18)
As pasakysiu, kaip neprofesionale smile.gif man lb lb patiko smile.gif Gera ideja, privercianti staptelt, dar isiziuret, pamastyt, nes man tai sukilo lb daug asociaciju smile.gif Nors galiu siek tiek ir pakritikuot, antras planas su moterim yra kazkoks siek tiek buitinis ir toks "neisgrynintas". Ir man kazkaip kliuna moters kojos po uzpakaliu  tongue.gif ir kazkas jos desiniam sone, ten gal spintele kokia... Bet siaip, lb grazi ideja  drinks_cheers.gif

QUOTE(Ersė @ 2010 12 13, 14:27)
super, reikejo aplinka aptvarkyt, ta desinej kazka patraukti, biski kitaip atsisesti kad simetriskesne sedimoji butu ir butu is vis super super super 4u.gif  Spalvos wub.gif

oj aciu uz pastabas mirksiukas.gif
Vanilla, taipp tai ne siek tiek, o tikrai buitinis blush2.gif nes man reikejo greitai padaryt kadra vienam zaidimui. Radau zmogu sutinkanti padet, tai mes greitai ir padarem ax.gif

Erse, tik veliau pastebejau tai ka tu parasei. doh.gif
Atsakyti
ĖĖĖĖĖĖĖĖ, kodėl įkėlus į flikr mano nuotraukos gavo pilką atspalvį ir patamsėjo blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Anksčiau taip nebuvo. Bet dabar turiu kitą kompą ir kitą PS, ar gali būt kad kokios nors kitoks spalvų modelis ( ar kažkaip panašiai ) yra blogai nustatytas. Jei taip tai kaip pataisyti g.gif unsure.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 13 gruodžio 2010 - 13:39
QUOTE(Ersė @ 2010 12 13, 14:34)
Nu žodžiu, bandžiau savo ciocę kalėdiškai pafotkint, gavos biški šuduks, nes ji visai to nenorėjo lotuliukas.gif  Bet kelis kadrus vistiek parodysiu, nors pati nesu visai patenkinta rezultatu doh.gif

o visose likusiose atrodo mazdaug taip doh.gif  lotuliukas.gif
ooo šitoj dar ir fokusas dabar matau kažkur pabėges, reikėjo įkelt kad pačiai pamatyt  lotuliukas.gif

Uj kaip tave suprantu, nes as saviskes net taip nesugebu nufotkint doh.gif jei fotkinu be blico tai gaunasi vaiduoklis... doh.gif

Man tavo mazosios foto visos superines mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 13 gruodžio 2010 - 13:40
Sveikuciai  4u.gif
nespeju su jumis  doh.gif
Man labai patinka jusu komentarai bei patarimai  ax.gif  mirksiukas.gif tad labai noreciau kad ir mane pakomentuotumet  blush2.gif  Labai laukiu visu komentaru bei patarimu ateiciai  4u.gif
user posted image

uz drasa sveikinu, bet man nelabai smile.gif
pirmiausia man labai negraziai nukirptas instrumentas.. nei puse, nei visas, nei galiukas..
antras planas nepatinka bet moters pozos.. turetu graziai linijos gult bet jos negula, uzpakaliukas man visai neestetiskai atrodo, desnis kampas trukdo. ai ir dar tas tarpas tarp instrumento ir lovos.. kazkaip tuscias.. neisipaiso.
Ideja sveikintina, spalvos grazios - gali pakartot 4u.gif

QUOTE(Ersė @ 2010 12 13, 13:34)
Nu žodžiu, bandžiau savo ciocę kalėdiškai pafotkint, gavos biški šuduks, nes ji visai to nenorėjo lotuliukas.gif  Bet kelis kadrus vistiek parodysiu, nors pati nesu visai patenkinta rezultatu doh.gif

pimojoj man per daug medziagos - erdves nereikalingos, pasiklysta mazyle jame, centravimas nelabai patinka. bet kokybes ir spalviniu atzvilgiu geriausia man is visu smile.gif
antroj man lyg isplaukus.. rakurso kito prasosi.. ne tiek profiliu kad butu.

zinau, kad su vaikais sunku, nors su kuo gi nesunku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 13 gruodžio 2010 - 13:47
QUOTE(antajo @ 2010 12 13, 14:45)
uz drasa sveikinu, bet man nelabai smile.gif
pirmiausia man labai negraziai nukirptas instrumentas.. nei puse, nei visas, nei galiukas..
antras planas nepatinka bet moters pozos.. turetu graziai linijos gult bet jos negula, uzpakaliukas man visai neestetiskai atrodo, desnis kampas trukdo.  ai ir dar tas tarpas tarp instrumento ir lovos.. kazkaip tuscias.. neisipaiso.
Ideja sveikintina, spalvos grazios - gali pakartot  4u.gif

Instrumento tiek ir teturejo but pagal ideja mirksiukas.gif
O kas tam uzpakaliukui blogai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 13, 13:39)
Uj kaip tave suprantu, nes as saviskes net taip nesugebu nufotkint  doh.gif jei fotkinu be blico tai gaunasi vaiduoklis... doh.gif

Man tavo mazosios foto visos superines  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2010 12 13, 13:45)
pimojoj man per daug medziagos - erdves nereikalingos, pasiklysta mazyle jame, centravimas nelabai patinka. bet kokybes ir spalviniu atzvilgiu geriausia man is visu smile.gif
antroj man lyg isplaukus.. rakurso kito prasosi.. ne tiek profiliu kad butu.

zinau, kad su vaikais sunku, nors su kuo gi nesunku biggrin.gif

erdve ir medziaga specialiai, butent kad atrodytu pasiklydus ir isikuisus i ja biggrin.gif Na nelabai cia centravimas, ner visai per viduri, specialiai kur zvilgsnis maziau vietos palikau g.gif Antra neisplaukus, tik kadangi f mazas, tai tolimesne akyte jau ne ryskumo zonoj, bet kaip ir sakau, rezultatu nelabai patenkinta.

Oi pries menesi dar nebuvo visai sunku su vaiku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 13, 13:48)
Instrumento tiek ir teturejo but pagal ideja  mirksiukas.gif
O kas tam uzpakaliukui blogai?  ax.gif

forma jo tokia, hmm kaip pasakius, nera skani ir graziai apvalaina biggrin.gif
Atsakyti