Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 12 12, 22:22)

Gavau Kalėdinę foto clap.gif Jolita, įkelk į flick - vyras neveža, kad iš smalsumo greičiau sveikčiau biggrin.gif
Savos neturiu, ištraukiau super žmogų, tai jaučiuosi įsipareigojusi "nepasišiukšlint"  blush2.gif

uj koks vyras- galėtų atvežti, nes specialiai rinkau ryškių vasaros spalvų, kad atneštų į palatą gaivos ax.gif ne tavo stiliaus nuotraukėlė, bet tikiuosi, kad praskaidrins liūdnas dienas ligoninėje blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 12 gruodžio 2010 - 22:29
QUOTE(paprasta @ 2010 12 12, 22:23)
uj koks vyras- galėtų atvežti, nes specialiai rinkau ryškių vasaros spalvų, kad atneštų į palatą gaivos  ax.gif ne tavo stiliaus nuotraukėlė, bet tikiuosi, kad praskaidrins liūdnas dienas ligoninėje blush2.gif  blush2.gif

jo, labai gaivi foto!
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 22:33)
jo, labai gaivi foto!

o kur ją būtų galima pamatyti? blush2.gif interneto platybėse....
radau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 12 gruodžio 2010 - 22:37
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 12, 22:28)
Laukine, cia tave atsiminiau pamacius sia foto fotokudroj biggrin.gif Laikrodis

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 22:33)
jo, labai gaivi foto!

pasižiūriu pati ir jau noriu pavasario lotuliukas.gif

QUOTE(airv @ 2010 12 12, 22:36)
o kur ją būtų galima pamatyti?  blush2.gif interneto platybėse....
radau  wub.gif

blush2.gif tik vyrui nesakyk, kad parodžiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 12, 14:39)
geriau jau trenkta, bet kitokia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif užskaitau smile.gif

QUOTE(gotte @ 2010 12 12, 15:03)
Kažkokia trenkta šiandien jaučiuosi, nes žiūriu jūsų foto ir neturiu savo nuomonės. Jums taip nebūna?  g.gif  biggrin.gif Va apie fredericos daug kas pasisakė gražiai, tai aš sėdžiu prie kompo, galvą kinkuoju (mol pritariu  biggrin.gif ), grožiuosi jos darbu, kažkas pakritikavo, tai aš - aha, taikliai pastebėta, pritariu doh.gif ir taip su visų mergyčių foto, kurios čia per porą dienų jų idėjo. Tikėkimės čia trumpi nėštuminiai sutrikimai  cool.gif

Visada man taip,nors ir nesilaukiu biggrin.gif

Pagavau skalbinių segtuko temos nuotrauką.... Flickre smile.gif Vazą irgi padarysiu,laukiu dienos šviesos doh.gif
Atsakyti
Sveikutės. Turiu labai didelį prašymą ir mažą viltį, kad pagelbėsit man. biggrin.gif
Įsijungiau per yotube pamokėlę kaip daryti koliažą su fotošopu. Pas mane CS5. Jau lyg ir neblogai sekėsi, susikėliau 2 foto, atsidariau baltą lapą ir ten reikia surasti tokią lentelę dešiniam kampe kaip suprantu su stulpeliu nuotraukų ir aš nerandu. Ir išvis kažin ar aš čia suprantamai paaiškinau. Jei gerai suprantu nuo to stulpelio reiks kelti foto į baltą lapą
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 12 13, 11:06)
Sveikutės. Turiu labai didelį prašymą ir mažą viltį, kad pagelbėsit man.  biggrin.gif
Įsijungiau per yotube pamokėlę kaip daryti koliažą su fotošopu. Pas mane CS5. Jau lyg ir neblogai sekėsi, susikėliau 2 foto, atsidariau baltą lapą ir ten reikia surasti tokią lentelę dešiniam kampe kaip suprantu su stulpeliu nuotraukų ir aš nerandu. Ir išvis kažin ar aš čia suprantamai paaiškinau. Jei gerai suprantu nuo to stulpelio reiks kelti foto į baltą lapą

tai tu sumazink kiekviena lapa, ir nereikes stulpelio ieskoti :)man irgi to stulpelio nerodo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės ir sveikas,
o sakykite, kaip uždėti ant foto užrašą? Kokį tais photography bla bla? rolleyes.gif
Atsakyti
Pasirodo esu uzsi'like'inus Laukines FB puslapi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 13, 10:52)
Pasirodo esu uzsi'like'inus Laukines FB puslapi  biggrin.gif

Oi, fain smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 13, 10:52)
Sveikutės ir sveikas,
o sakykite, kaip uždėti ant foto užrašą? Kokį tais photography bla bla? rolleyes.gif

As tai su PS darau, paprasciausiai parasau teksta smile.gif Bet turbut yra paprastesnis budas, kad kiekviena karta nerasyt g.gif
Atsakyti