Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2010 12 12, 21:02)

Zirzilja, aciu wink.gif o man patiko Jusu paskutine nuotrauka smile.gif siek tiek prideciau sviesos ir butu  thumbup.gif

jokiu Jus, as dar ne tokia sena lotuliukas.gif

QUOTE(Ersė @ 2010 12 12, 21:04)
Zirzilija, blogai biggrin.gif  unsure.gif Blycas labai labai blogai, nu tokia negrazia aura meta aplink vaika. Lauk sviesios dienos, atitrauk uzuolaidas ir fotografuok biggrin.gif . Toliau labai per pilka, dar nepatinka kur fonas susikerta, negrazi ta linija. Galetu vaikas ne tik i apacia ziuret, indukai dazu negrazus. Nu zodziu, nepyk, bet man nilabai  4u.gif

uuuch, nors kazkas kazka parase daugiau biggrin.gif
kad blicas labai blogai tai zinau sita, bet mano toooks lievas fotikas, kad tik labai sviesia diena ir tik lauke alima fotkinti smile.gif as buvau zaliuzes atitraukus, jau sviesiau nieko nebegalejau padaryti, ir su islaikymu bandziau zaisti, bet kaip rasiau, tada fotikas pradeda ilgai galvoti, gaunasi plaukes vaizdas, Iso negaliu kelti, nes prie 400 siuksliu kaip savartyne lotuliukas.gif del induku, taip, nelabai dailus smile.gif del akiu jau rasiau, jeigu ziures i mane, tai begs link manes ir ims fotika, jeigu jau savo susikaupime sedi, tai ziuri ten, ka jis daro smile.gif ir cia aplamai, mano pirmoji vaiko fotosesija, gal del to tiek klaidu smile.gif aciu 4u.gif tiesa, da susikirtimo linija tai eisiu taisyt su PS, o del pilkumo nemoku jo istaisyti, jeigu sviesinu, dega vaiko veidas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 12, 20:24)
ir cia aplamai, mano pirmoji vaiko fotosesija, gal del to tiek klaidu smile.gif aciu 4u.gif tiesa, da susikirtimo linija tai eisiu taisyt su PS, o del pilkumo nemoku jo istaisyti, jeigu sviesinu, dega vaiko veidas unsure.gif

manau, kuo toliau, tuo bus geriau- aš labai gerai prisimenu savo pirmąsias vaikų nuotraukas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 12, 20:17)

nėr už ką mergyt... irnesakyk.gif

o dėl pirmų fotografavimų td aš irgi pirmą kart fotkinau žmogu... taip ale portretus tai oj gavau matot per visus šonus su pagaliu.... lotuliukas.gif dirol.gif yu.gif megalol.gif
Atsakyti
o taip geriau? rolleyes.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 12 gruodžio 2010 - 21:21
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 12, 21:51)
o taip geriau? rolleyes.gif

dar fono klostes "palygint' prie to paties smile.gif

savaitgali pirma karta fotografavau nakti..
gal gas kokiu patarimu, pamokymu? Pati tai jauciu, kad apskritai nuotrauka kazka reiskia tik paciai (labai dvejojau rodytis ar ne), kitiems turbut neitin idomi? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 12 gruodžio 2010 - 21:02
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 12, 20:12)
CIA SM grupe. jei nori kitu matyt, ziurek kur nikai prie foto ir eik i ju galerija. gali prisiimt i draugus, tai kita karta matysi, kai ka naujo kas ides.

Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 12, 21:58)
dar fono klostes "palygint' prie to paties smile.gif

savaitgali pirma karta fotografavau nakti..

pataisiau ir siek tiek pasviesinau, geriau? neatrodo kaip vaikas iklijuotas? biggrin.gif (pataisiau posta auksciau tavojo)

o tavo nuotrauka man grazi, kaip ir sakei, niekuo neipatinga, bet man grazi vien del to, kad ziemos nuotrauka, man ziema tai wub.gif
Atsakyti
Laukine, cia tave atsiminiau pamacius sia foto fotokudroj biggrin.gif Laikrodis
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 12, 21:28)

eik sau, brumbrumai biggrin.gif Tau šiandien kažkokios tikrai tarpukojo mintys galvoj biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 12, 20:28)

Nius, kažkam patinka juodas huuuuuuumoras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taikliai tu čia apie Laukinės nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 22:00)
eik sau, brumbrumai  biggrin.gif Tau šiandien kažkokios tikrai tarpukojo mintys galvoj  biggrin.gif  lotuliukas.gif

as netycia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 12, 21:28)

Brum, 100 balų biggrin.gif man ir ši foto iškart "akyse" buvo pamačius laukinės smile.gif

Gavau Kalėdinę foto clap.gif Jolita, įkelk į flick - vyras neveža, kad iš smalsumo greičiau sveikčiau biggrin.gif
Savos neturiu dar blush2.gif , ištraukiau super žmogų, tai jaučiuosi įsipareigojusi "nepasišiukšlint" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 12 gruodžio 2010 - 22:22