QUOTE(Vanillla @ 2010 12 12, 21:02)
Zirzilja, aciu o man patiko Jusu paskutine nuotrauka siek tiek prideciau sviesos ir butu
jokiu Jus, as dar ne tokia sena
QUOTE(Ersė @ 2010 12 12, 21:04)
Zirzilija, blogai Blycas labai labai blogai, nu tokia negrazia aura meta aplink vaika. Lauk sviesios dienos, atitrauk uzuolaidas ir fotografuok . Toliau labai per pilka, dar nepatinka kur fonas susikerta, negrazi ta linija. Galetu vaikas ne tik i apacia ziuret, indukai dazu negrazus. Nu zodziu, nepyk, bet man nilabai
uuuch, nors kazkas kazka parase daugiau
kad blicas labai blogai tai zinau sita, bet mano toooks lievas fotikas, kad tik labai sviesia diena ir tik lauke alima fotkinti as buvau zaliuzes atitraukus, jau sviesiau nieko nebegalejau padaryti, ir su islaikymu bandziau zaisti, bet kaip rasiau, tada fotikas pradeda ilgai galvoti, gaunasi plaukes vaizdas, Iso negaliu kelti, nes prie 400 siuksliu kaip savartyne del induku, taip, nelabai dailus del akiu jau rasiau, jeigu ziures i mane, tai begs link manes ir ims fotika, jeigu jau savo susikaupime sedi, tai ziuri ten, ka jis daro ir cia aplamai, mano pirmoji vaiko fotosesija, gal del to tiek klaidu aciu tiesa, da susikirtimo linija tai eisiu taisyt su PS, o del pilkumo nemoku jo istaisyti, jeigu sviesinu, dega vaiko veidas