Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 20:06)

esu is cia atssiuntusi kol kas lightroomui.. bet kol kas nesusidraugavau su jais...
o esu uzmaciusi ir idomu apie siuos - http://www.onewillow.net/
http://florabellacol....php#/featured/
http://www.actionsby...com/index2.html

?
Atsakyti
Merginos, jei kazko nepakomentuoju-nepykit, tesiog pritruksta ziniu kartais komentuoti smile.gif

Labai noreciau suzinot, ka daryt su tais actionais.Parsisiunciu, o kas tada?Nes ji reik kazkaip nukreipt i PS, o kaip, ka tiksliai daryt?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 12, 20:31)
Merginos, jei kazko nepakomentuoju-nepykit, tesiog pritruksta ziniu kartais komentuoti smile.gif
Labai noreciau suzinot, ka daryt su tais actionais.Parsisiunciu, o kas tada?Nes ji reik kazkaip nukreipt i PS, o kaip, ka tiksliai daryt?

pabandyk iseksportuota dokumenta "nutempti" ant ps ikonos.
na kaip ïnesam" foto i koki folderi smile.gif tikiuosi suprasi ka parasiau.. smile.gif
Atsakyti
man čia actionąai patinka... blush2.gif ax.gif

http://photo.tutsplu...-make-your-own/
Atsakyti
Ei, merginos, parasykit kur tas savo nuotraukas dedat? as ziopla siek tiek, nesusigaudau smile.gif

Zirzilja, aciu wink.gif o man patiko Jusu paskutine nuotrauka smile.gif siek tiek prideciau sviesos ir butu thumbup.gif

Paprasta, labai grazios nuotraukos smile.gif tikrai perteiket emocijas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 12 gruodžio 2010 - 20:02
Paprasta, pirmoji nuotrauka man patinka wub.gif Tik pati kadruociau kvadratine nuotrauka, bet cia tik mano nuomone. O del antros, net nezinau g.gif Viskas lyg gerai, bet jei butu buve imanoma buciau fotkinus is tos puses kad mergaite i mane ziuretu, bet ne visada tai imanoma biggrin.gif

Zirzilija, blogai biggrin.gif unsure.gif Blycas labai labai blogai, nu tokia negrazia aura meta aplink vaika. Lauk sviesios dienos, atitrauk uzuolaidas ir fotografuok biggrin.gif . Toliau labai per pilka, dar nepatinka kur fonas susikerta, negrazi ta linija. Galetu vaikas ne tik i apacia ziuret, indukai dazu negrazus. Nu zodziu, nepyk, bet man nilabai 4u.gif

Vienintele, vat ir as apie ta darzelio svente jau mastau, bandysiu suktis su aukstu iso ir diafragma, bet aisku pasiimsiu ir blica biggrin.gif Jeigu ka jis tikrai isgelbes smile.gif O po teisybei, dideliu menu nezadu lauzt bandyt, man svarbu uzfiksuot pirmaja svente darzelyje tai ta ir darysiu smile.gif Seimos albumui tiks visokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 12, 19:45)
pabandyk iseksportuota dokumenta "nutempti" ant ps ikonos.
na kaip ïnesam" foto i koki folderi smile.gif tikiuosi suprasi ka parasiau.. smile.gif

Supratau, aga, bandysiu smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus 4u.gif 4u.gif

Erse, pritariu dėl kadravimo, tik šį kartą nelabai galėjau kitaip rinktis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 12, 20:02)
Ei, merginos, parasykit kur tas savo nuotraukas dedat? as ziopla siek tiek, nesusigaudau smile.gif

Zirzilja, aciu wink.gif o man patiko Jusu paskutine nuotrauka smile.gif siek tiek prideciau sviesos ir butu  thumbup.gif

Paprasta, labai grazios nuotraukos smile.gif tikrai perteiket emocijas  drinks_cheers.gif

CIA SM grupe. jei nori kitu matyt, ziurek kur nikai prie foto ir eik i ju galerija. gali prisiimt i draugus, tai kita karta matysi, kai ka naujo kas ides.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 12, 20:04)

Blycas labai labai blogai, nu tokia negrazia aura meta aplink vaika. Lauk sviesios dienos, atitrauk uzuolaidas ir fotografuok biggrin.gif . Toliau labai per pilka, dar nepatinka kur fonas susikerta, negrazi ta linija. Galetu vaikas ne tik i apacia ziuret, indukai dazu negrazus. Nu zodziu, nepyk, bet man nilabai  4u.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
paprasta lb graži ta katytė maža.... bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif kaip tu gražiai man fotografuoji..ojj kaip skiriasi atsimenu ką prieš tiek mėnėsiu mačiau...nerealu.... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 12, 20:16)
paprasta lb graži ta katytė maža.... bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif  kaip tu gražiai man fotografuoji..ojj kaip skiriasi atsimenu ką prieš tiek mėnėsiu mačiau...nerealu.... thumbup.gif  wub.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti