Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2010 12 12, 16:03)
Tikėkimės čia trumpi nėštuminiai sutrikimai  cool.gif

Ir dar kaip būna smile.gif

Galiu paguosti, nes man nėštuminė silpnaprotystė kaip prasidėjo su pirmagimiu, taip tęsiasi iki šiol unsure.gif biggrin.gif Bet tu tikėkis, gal tau praeis? smile.gif Man kolkas schmoll.gif
Atsakyti
ikeliau ir as savo vaza blush2.gif
Atsakyti
Mes šiandien buvom kalėdiniam vakarėlyje kartu su Elzytės drauge- katyte 4u.gif

user posted image
Atsakyti
ir dedu cia keleta kritikai, (labai nemuskit ) pomidorai2.gif

fotografavau su blicu, nes be jo - vaikas vaiduokliaudavo doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 12, 17:08)
Mes šiandien buvom kalėdiniam vakarėlyje kartu su Elzytės drauge- katyte 4u.gif

man patiko, nekalbadieniai man bet ši nuotrauka kažkaip privertė parašyti smile.gif))

tuo pačiu prašau patarimų, artėja dičkio darželio kalėdų senis, kaip nufortkint nebanalias gražias foto smile.gif)) Nežinau ar tinkamai klausiu, nes vaikai ten krūvoj ir šiiap žmonių nemažai, kaip iš makalynės padaryt gražių kadrų? Be papildomo blico turbūt irgi be šansų. Tai jei kas pagelbės būsiu dėkinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 12 gruodžio 2010 - 17:27
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 12, 17:27)
man patiko, nekalbadieniai man bet ši nuotrauka kažkaip privertė parašyti smile.gif))

tuo pačiu prašau patarimų, artėja dičkio darželio kalėdų senis, kaip nufortkint nebanalias gražias foto smile.gif)) Nežinau ar tinkamai klausiu, nes vaikai ten krūvoj ir šiiap žmonių nemažai, kaip iš makalynės padaryt gražių kadrų? Be papildomo blico turbūt irgi be šansų. Tai jei kas pagelbės būsiu dėkinga

ačiū 4u.gif čia toks ir buvo kalėdinis vakarėlis- lankom su mažute yamahos mokyklėlę ir va buvo šventė vaikams... šiaip sunku- nes fotografuoti iš kur nori ne visada yra galimybės, blykstės pati vengiu.. tad bandau šaudyti užkėlusi ISO 4u.gif

Man dar ši emociškai patinka...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 12 gruodžio 2010 - 17:32
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 12, 16:35)
Idomi Jusu nuomone smile.gif

man grazu smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 12, 18:31)

Man dar ši emociškai patinka...

labai miela smile.gif
Atsakyti
na as ir tokiu komentatoriu, kur mazai naudos... tik paaikciot galiu smile.gif
Paprasta, man labai! akytes, jb, abi tokios su emocija.. man su tom emocijos labai sunku susitarti...

Zirzilija, man akyciu vaiko truksta... smile.gif

Laukine, tariesi del foto publikavimo? smile.gif Cia tiesiog gal ne i tema.. bet pazystama ta nestuke, tiesiog jos foto internete rasti netiketa wink.gif

Ir is anksciau paklausti norejau Taves ir kitu - kokius actionus PERKATE?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 12, 19:03)

tai cia jo didis nuopelnas, kad vietoje sedejo, na neskaitant poros kartu kai norejo tapetus patepliot lotuliukas.gif nepagavau as jo akyciu schmoll.gif arba zenyn ziurejo i dazus, arba i teti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 12 gruodžio 2010 - 18:17
QUOTE(Cheles @ 2010 12 12, 18:03)
na as ir tokiu komentatoriu, kur mazai naudos... tik paaikciot galiu smile.gif
Paprasta, man labai! akytes, jb, abi tokios su emocija.. man su tom emocijos labai sunku susitarti...

Laukine, tariesi del foto publikavimo? smile.gif Cia tiesiog gal ne i tema.. bet pazystama ta nestuke, tiesiog jos foto internete rasti netiketa wink.gif

Ir is anksciau paklausti norejau Taves ir kitu - kokius actionus PERKATE?

Žinoma susitariau.. Niekada nedėčiau neatsiklaususi.. unsure.gif Leido dėti visur, bet į SM vistiek nenoriu... Kažkaip man nėštukės kaip šventos karvės, jų valkiot po visokius forumus nevalia smile.gif Tegu ji sau saugiai tupi mano bloge smile.gif Flikre irgi mato tik draugai, ne public.. Juk rašiau bloge- nėštukėms jaučiu pagarbią baimę ax.gif

O dėl actionų, tai aš nežinau pagal ką yra renkamasi, aš tiesiog pasižiūru pavyzdžius ant foto ir tiek.. kaip buvo prieš ir po. Jei mano akimis jis gražiai tą foto pakeičia, tai tokį ir perku... smile.gif Prašovus esu nemažai pinigų biggrin.gif Ant reklaminių foto atrodo gražiai, uždedu ant savo nu ir š... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 19:23)

viskas ok, tik sakau, buvo netiketa smile.gif
o tai kokie ir kur pirkti actionai pasiteisino niekas nepasakys? Nors.. gal cia kaip savo vizitine kortele saugot ir nenorit dalintis visomis paslaptimis.. smile.gif
bet kokiu atveju - jei kas patars, busiu dekinga... irgi bijau prasauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 12, 18:28)
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 19:23)

viskas ok, tik sakau, buvo netiketa smile.gif
o tai kokie ir kur pirkti actionai pasiteisino niekas nepasakys? Nors.. gal cia kaip savo vizitine kortele saugot ir nenorit dalintis visomis paslaptimis.. smile.gif
bet kokiu atveju - jei kas patars, busiu dekinga... irgi bijau prasauti blush2.gif

ko kokius nori pirkti? yra tikrai daug nemokamu ir tikrai geru smile.gif

pvz cia Action
Atsakyti