Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laukine, nepyk 4u.gif biggrin.gif bet tu daug kalbi kaip nedarytu, kas tau negrazu ir tt.. na man tai nedaug skiriasi batukai ties pilvu nuo pilvo su raisteliu smile.gif
siaip cia ne kritika tik pastebejimas smile.gif

jeigu is kritikos puses, tai man veidas visur labai uzkliuvo - suprantu, kad tavo stilius toks sviesus, bet kai kuriose foto atrodo kaip isdeges jis jau.. kartais konturo nebesimato.. tai manau reiktu padirbet dar ties apdirbimu smile.gif

del eksperimentavimo ir nuvilimo - as tai duociau patarima toki,kad vis viena darytum nors pora foto per sesija kazka kas tau nauja, kas gal ir nepatiks tavo klientu, bet tai nebutina jam duot visas foto smile.gif teisiog iterpk savo eksperimentus.. taip lekgviau bus suprast ko noretum is fotografijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 15:18)
Laukine, nepyk  4u.gif 

Baikit mane pykdyt, gi prašau labai komentarų, kas čia per pykimai? 4u.gif

Dėl juostelės, na, man tai geriau nei centimetras pilvui matuot, bet jo.. Čia nėr nauja idėja biggrin.gif Aš gal be fantazijos? Nežinau ką išmastyt... unsure.gif

Visgi aš manau, kad eksperimentams turi būti ir atatinkamas modelis. Ne kiekviena mama sutiktų duot savo vaiką fotkint baso ant sniego, ne kiekviena nėštukė nusiimtu paltą vidury miško (šalta gi) ar kažkaip nepatogiai sėdėtų, pasilenktų ir pan...
Aš pvz dėl gero kadro daug galiu padaryti, bet pastebiu, kad ne daug žmonių mąsto taip pat... Todėl su eiliniais modeliais, negaliu to daryti... Be to, jei turiu kokią įdomesnę idėją, man dažniausiai pritrūksta elementarių technikos žinių ir patirties.. Tai nukertu ką, tai be fokuso, tai nemoku su PS apdirbt kaip įsivaizduoju.. Blogiausia, kad galva pilna visokiu crazy dalykų, bet dar nedaaugau, kad juos galėčiau įgyvendint, beigi neradau tam pasirašančių modelių.. Dar anksti smile.gif Bet su viskuo sutinku ką pasakėt.
Yra sesijos ir yra eksperimentai. Čia buvo sesija. 4u.gif
Atsakyti
Idomi Jusu nuomone smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 12, 13:23)
Be reikalo išėmei, jei pati sakai, kad Tau pačiai patiko, kad padarei būtent taip kaip norėjai, man nepatiko na ir kas, aš ne rodiklis.Mes tarkim abi iš prigimties skitingos, neįmanoma, kad vežtų tie patys dalykai biggrin.gif 

Išėmiau, nes per savo netrumpą gyvenimėlį išmokau atsikartyti greitai ir veiksmingai nereikalingų dalykų. lotuliukas.gif Padariau, pasirodžiau, pagalvojau, kad nieko verta ir išėmiau. biggrin.gif Bus dar tų vazų, ne karo metas mirksiukas.gif O kad skirtingi žmonės bendrauja, tai super 4u.gif Visada norėjau būti kitokia, nei visi - geriau jau trenkta, bet kitokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Alabama @ 2010 12 12, 13:27)
O ka tada man daryti su savo vazom, issitrint is flikro? unsure.gif Tu nors kritikos gavai, o as gavau tyla.Fail, Matilda, fail verysad.gif

Matilda, tu neeilinė ir tavo vazos neeilinės tongue.gif Lai pabūna thumbup.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 12 12, 13:56)
o as po tavo tos zinutes sedziu skaitau 5 kartus ir galvoju - supyko ar nesupyko. Bet kiek pamenu tave, tai kaip ir negalejai supykt smile.gif
Tai gerai, kad nepyksti, imk baliona  4u.gif

Super, patinka, kad matai vazos nelygumus, kad supranti, jog nėra ko man pykti. thumbup.gif

OT, dėkinga savo tėvui, kad mokino išsakyti savo nuomonę, nebijoti savęs. Tik norėjau jūsų paklausti, ar nuomonės, savo pozicijos ir pan. dalykų išsakymas yra lygu pyktis??? g.gif Aš atėjau į "Pradžiamokslį" mokintis fotografuoti (man rodos jau kartojuosi), tai man reiškia ir diskusijas, ne tik pats fotografavimo procesas tongue.gif Visa visuma man ir yra mokslas bei kelias link tobulėjimo smartass.gif Labai džiaugiuosi, kad bendraujam, kartu mokomės friends.gif O sau pasilieku veiksmų laisvę trinti ar netrinti nuotraukas hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 12 gruodžio 2010 - 15:42
Vanilla, man jb per pilkas 4u.gif

Laukine, is esmes jei buciau nestuke likciau patenkinta tokiom nuotraukom 4u.gif O kabinetis visada galima rasti prie ko biggrin.gif Pirmajam koliaze labiausiausiai nepatiko spalvos, pilkai murzinas kazkoks atspalvis smile.gif
Atsakyti
Erse, patiko man tavo nuotraukėlės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 12, 15:44)
Erse, patiko man tavo nuotraukėlės 4u.gif  4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 12, 15:42)

Ir mano tavo nuotraukos labai:)Pradziamoksle hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 12, 15:42)
Vanilla, man jb per pilkas 4u.gif

Laukine, is esmes jei buciau nestuke likciau patenkinta tokiom nuotraukom 4u.gif  O kabinetis visada galima rasti prie ko  biggrin.gif  Pirmajam koliaze labiausiausiai nepatiko spalvos, pilkai murzinas kazkoks atspalvis  smile.gif

Jo man ir pačiai nebepatinka biggrin.gif Derinau prie baldų, ale senovinių, tai patamsinau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 12, 15:54)
Ir mano tavo nuotraukos labai:)Pradziamoksle hah.gif

aciu 4u.gif

daug cia tokiu pradziamoksliu hah.gif hah.gif hah.gif tongue.gif

Kartais labai reikia kitu nuomones, nes pati ne visada matai viska, o aplinkui ne visada buna kam parodyt kas suprastu, delto pagrinde cia ir noriu but smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 15:56)
Jo man ir pačiai nebepatinka  biggrin.gif Derinau prie baldų, ale senovinių, tai patamsinau... smile.gif

jei tai butu pateikta kaip atskira nuotrauka tai nekristu i akis, bet kai prie tokiu šviesių, tai iškrenta iš konteksto 4u.gif
Atsakyti
Hello,

Įmečiau į flickr savo auto, eksperimentavau penktadienį, bet kažkaip nelabai pavyko verysad.gif tą, kur įdėjau, gal tokia įdomesnė kažkiek, bet visose žiauriai fokuso nebuvo... tamsu.. ir t.t.. Jei kas netyngit, ten ir komentuokit mirksiukas.gif dėkui 4u.gif

Kažkokia trenkta šiandien jaučiuosi, nes žiūriu jūsų foto ir neturiu savo nuomonės. Jums taip nebūna? g.gif biggrin.gif Va apie fredericos daug kas pasisakė gražiai, tai aš sėdžiu prie kompo, galvą kinkuoju (mol pritariu biggrin.gif ), grožiuosi jos darbu, kažkas pakritikavo, tai aš - aha, taikliai pastebėta, pritariu doh.gif ir taip su visų mergyčių foto, kurios čia per porą dienų jų idėjo. Tikėkimės čia trumpi nėštuminiai sutrikimai cool.gif

Atsakyti
O kur jus cia savo nuotraukytes dedat? smile.gif ar galima ir man nosi ikist:P

Erse, aciu uz pastebejima smile.gif
Atsakyti