Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2010 12 12, 12:29)
Ačiū už kritiką mano vazai. 4u.gif Išėmiau, nes nenorėjau teršti grupės. smile.gif

O ka tada man daryti su savo vazom, issitrint is flikro? unsure.gif Tu nors kritikos gavai, o as gavau tyla.Fail, Matilda, fail verysad.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 12, 12:48)
Alabama, dabar man jaučiasi smile.gif

Aciu labai:)

QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 12:49)
brunette.gif  brunette.gif jap as davatka ir man jega  tongue.gif

As davatkiskesne davatka biggrin.gif
Atsakyti
Nu, davatkos ir ponios, materialistės ir menininkės... Įdėjau pora vakar dienos, labai noriu Jūsų komentarų... čia.
Papildyta:
Aš matyt flegmėju ar kaip.. Per keturias valandas padariau 360 kadrų.. Atrinkau šimtą, o tada pasilikau 59, kurias tvarkiau... Tvarkiau vakar visą vakarą iki 2val nakties ir šiandien va pusdienį...
Kažkada maniau, kad fotografai mėgsta lupikauti savo sumas už sesiją sakydami.. Dabar taip nebemanau, visgi labai sunkus darbas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 12:23)
Nežinau kaip čia nutiko, kad pradžiamoksly susirinko nelietuviškų bruožų nepavydintys lietuviai, bet EIKTUSAU kaip aš pavydžiu. Nu ir neslėpsiu to smile.gif

as ir pati sau pavydziu ir dar negaliu patiket lotuliukas.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 14:33)
Nu, davatkos ir ponios, materialistės ir menininkės... Įdėjau pora vakar dienos, labai noriu Jūsų komentarų... čia.
Papildyta:
Aš matyt flegmėju ar kaip.. Per keturias valandas padariau 360 kadrų.. Atrinkau šimtą, o tada pasilikau 59, kurias tvarkiau... Tvarkiau vakar visą vakarą iki 2val nakties ir šiandien va pusdienį...
Kažkada maniau, kad fotografai mėgsta lupikauti savo sumas už sesiją sakydami.. Dabar taip nebemanau, visgi labai sunkus darbas... unsure.gif

kodel as nematau g.gif
Atsakyti
Aš šiandien taip pat bandžiau fotografuoti vazą. Ir vėl kokio zoomo pritrūkau. Liūdesys, o ir senio nebegaliu net muilinės prašyti, vakar jau atkeliavo kalėdinė dovana, vietoj sugedusios senos žaibišku greitumu nauja skalbyklė namuose. Et, su ja juk nepafotografuosi.
O nuo ryt ir fotoaparato namuose nebus. Čia gyveeeeeeeeeeenimas smile.gif

Laukine, tikiuosi neįsižeisi, man tavo darbuose mažai tavęs, bet užtat matau kopijavimo. Žinau, kad visi taip pradedam, kažkas save atranda, kiti arba meta šį reikalą arba toliau kopijuoja tai tą tai aną. Linkiu tau atrasti save fotografijoje..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 15:33)
Papildyta:

tai tu cia labai greitai sutvarkei tiek fotkiu, as daug ilgiau sedziu. Labai sunku jei noriu ta pati atspalvi keliose fotkese isgaut, tai sedziu sedziu...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 12, 14:52)
Aš šiandien taip pat bandžiau fotografuoti vazą. Ir vėl kokio zoomo pritrūkau. Liūdesys, o ir senio nebegaliu net muilinės prašyti, vakar jau atkeliavo kalėdinė dovana, vietoj sugedusios senos žaibišku greitumu nauja skalbyklė namuose. Et, su ja juk nepafotografuosi.

zinai, as geriau nefotografuosiu nei skalbsiu rankom biggrin.gif nes cia tai man kaaatorga biggrin.gif o kur tavo fotikas iskeliauja?
Atsakyti
Laukine, su pirmąja nėštukės fotosesija 4u.gif Pritariu pasakymams dėl spalvų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 12, 14:47)
lotuliukas.gif Pykstu???  biggrin.gif  Prajuokinai  biggrin.gif

o as po tavo tos zinutes sedziu skaitau 5 kartus ir galvoju - supyko ar nesupyko. Bet kiek pamenu tave, tai kaip ir negalejai supykt smile.gif
Tai gerai, kad nepyksti, imk baliona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 12, 15:54)
zinai, as geriau nefotografuosiu nei skalbsiu rankom biggrin.gif nes cia tai man kaaatorga biggrin.gif o kur tavo fotikas iskeliauja?

savaitei atostogauti. be manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 12, 14:57)
savaitei atostogauti. be manęs  biggrin.gif

ot tie fotikai, net į atostogas vieni važiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 12, 14:52)

Laukine, tikiuosi neįsižeisi, man tavo darbuose mažai tavęs

Žinoma neįsižeisiu...
Aš savęs dar ieškau.. Kartais atrodo iš vis kad nebepatinka fotografija...
Va su nėščių pozom tai buvo labai sunku.. Nes reik ir veidą ir tą pilvą sutalpint, tai ką žinau, matyt pavyko tos pačios standartiškai..
jau džiaugiuosi vien tuo, kad nedarėm tų širdučių iš pirštų ant pilvo ar nuogo pilvo su batukais... doh.gif Argi čia jau ne pažanga? smile.gif
Bet iš tiesų, tai jo, sutinku... Man labai dar įtaką daro viskas, ką matau. Aš labai savim nepasitikiu, nu klaikiai, užtai bijau eksperimentuot. Bijau žmogų kurį fotkinu nuvilt, tad geriau darau tai, kuo esu labiau tikra kad gausis... Nieko, užaugsiu smile.gif
Ačiu Tau labai už pastabas.
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 12 12, 14:56)
Laukine, su pirmąja nėštukės fotosesija  4u.gif  Pritariu pasakymams dėl spalvų  ax.gif

Aha, atiu smile.gif Bloge jau įdėjau pataisytą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2010 12 12, 14:51)

kodel as nematau g.gif

Todėl kad nemoku tave flikre draugu padaryt.. Bet žiūrėk bloge, ten visos ir daugiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 15:06)

Aha, atiu smile.gif Bloge jau įdėjau pataisytą smile.gif
]

man gal tokia švelniausia ir labiausiai patinka pirmoji foto bloge 4u.gif o pirmasis koliažiukas bloge labai niūrių spalvų ax.gif
Atsakyti