Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2010 12 12, 12:19)
35tuka jau pardaviau :Dpas mane kaledu senis jau atkeliavo ir atnese d700 bigsmile.gif

Nežinau kaip čia nutiko, kad pradžiamoksly susirinko nelietuviškų bruožų nepavydintys lietuviai, bet EIKTUSAU kaip aš pavydžiu. Nu ir neslėpsiu to smile.gif

Atsakyti
Ačiū už kritiką mano vazai. 4u.gif Išėmiau, nes nenorėjau teršti grupės. smile.gif Nors jūs ir sukritikavot, bet aš esu patenkinta, kad Aistė su Lina pastebėjo būtent tai, ką ir norėjau su ta vaza parodyti. biggrin.gif Man tai reiškia, kad sugebėjau thumbup.gif Ar kas nors kada turėjot "Vilniaus stiklo" vazų??? g.gif Tai va - jos žiauriai nestandartinės. Tą ką merginos pastebėjo, taip ir yra. Fotografavau iš arti, kad pamatytumėt, stiklo storumą, vazos sunkumą ir neproporcijas. Lina, viršus yra tikrai nelygus. mirksiukas.gif Su blikais, hmm ... norėjau parodyti, kaip kyla iš "vidaus" tie burbulai. Va tep. tongue.gif Tai gi banalus daiktas, mano manymu nebanaliai, o jūsų manymu neįdomiai.
Banalu? Gal unsure.gif O man galbūt banalu, kad praktiškai kiekvienas vazą sieja su moters kūno linijomis tongue.gif Sorry, Erika, bet būdama protinga moteraitė, manau neįsižeisi. mirksiukas.gif Tavo vaza graži, gražiai nupiešta su PS, bet man neoriginalu, galvojant apie tavo tikruosius sugebėjimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 12 gruodžio 2010 - 12:29
QUOTE(Alexso @ 2010 12 12, 12:29)
  O man galbūt banalu, kad praktiškai kiekvienas vazą sieja su moters kūno linijomis tongue.gif

idomu, kas cia tie visi biggrin.gif
kadangi man visos vazos tokios apvalokos vaizduotej, tai su moters kunu net nedrisciau siet biggrin.gif
smelio laikrodis tai jo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 12, 12:29)
O man galbūt banalu, kad praktiškai kiekvienas vazą sieja su moters kūno linijomis tongue.gif Sorry, Erika, bet būdama protinga moteraitė, manau neįsižeisi. mirksiukas.gif Tavo vaza graži, gražiai nupiešta su PS, bet man neoriginalu, galvojant apie tavo tikruosius sugebėjimus smile.gif

mad.gif Tai jei man patiko, vadinas mano skonis irgi banalus? box.gif

biggrin.gif Juokauju.

Nesuk dėl tų davatkų komentarų smegenų. Pastabas įsidėk kišeniun, mandagiai padėkok, o va pykti, tikrai neverta...
Man, jei ne pradžiamokslis ir visų šitų asmenybių pastabos, būtų nu labai, LABAI LABAI, sunku eiti ir mokintis pirmyn...
Kartais ir aš, nešu nešu kokį darbą, kaip mažas vaikas skubu pasirodyt, o tie tik pyst ir išbrokuoja biggrin.gif kompozicija bloga, fokuso nėr, spalvos blogos.... doh.gif Pasislepiu spinton, nubraukiu ašarą ir vėl einu fotkint biggrin.gif

Ačiū labai Jums už Jūsų komentarus ir su Šv. Kalėdom. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 11, 21:08)
As vel su cesnakais, nepykit.Dabar bandziau sviesti is virsaus ir is sono, sonine sviesa buvo tam paciam auksti su cesnaku.Ar jauciasi gylis?

Alabama, dabar man jaučiasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 12 gruodžio 2010 - 12:50
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 12:40)

Nesuk dėl tų davatkų komentarų smegenų.

brunette.gif brunette.gif jap as davatka ir man jega tongue.gif
Atsakyti
Prisišnekėjau, HELP, ponios biggrin.gif

Kažkas nutiko mano peliukui... Bandau kirpt pvz vienaip PS foto, o man jis kažkaip nušoka kitaip.. Arba bandau su path toolsu pažymėt vieną vietą, jis man kitą meta.. Kas čia nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 11:35)
idomu, kas cia tie visi biggrin.gif
kadangi man visos vazos tokios apvalokos vaizduotej, tai su moters kunu net nedrisciau siet biggrin.gif 
smelio laikrodis tai jo..  biggrin.gif

Atrodo rašiau - "praktiškai visi", niu lyg nerašiau visi tongue.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 11:40)

Nesuk dėl tų davatkų komentarų smegenų. Pastabas įsidėk kišeniun, mandagiai padėkok, o va pykti, tikrai neverta...

lotuliukas.gif Pykstu??? biggrin.gif Prajuokinai biggrin.gif Nius gi parašiau, kad nenoriu teršti grupės temos, kitų nuomone neįdomia nuotrauka mirksiukas.gif Plius, išsakiau paprasčiausiai savo banalią nuomonę lotuliukas.gif Ir psio cool.gif
p.s. čia aš senai skaitau ir deduosi sau į makaulę visokias mintis, po to jas atsirenku ir padarau savo išvadas. Taip ir mokausi mirksiukas.gif Na o man kas yra svarbiausia, kad atrasčiau savo kelią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 13:57)
Prisišnekėjau, HELP, ponios  biggrin.gif

Kažkas nutiko mano peliukui... Bandau kirpt pvz vienaip PS foto, o man jis kažkaip nušoka kitaip.. Arba bandau su path toolsu pažymėt vieną vietą, jis man kitą meta.. Kas čia nutiko? unsure.gif

Pabandyk pravalyti apacia, kur lazeriuko skylute.... smile.gif, gali del dulkiu durniuoti... o jri nepades, tai bekti i parduotuve kita pirkti teks...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 12 12, 13:55)
Pabandyk pravalyti apacia, kur lazeriuko skylute.... smile.gif, gali del dulkiu durniuoti... o jri nepades, tai bekti i parduotuve kita pirkti teks...

žinok ne pelėj esmė, bet fotošope... Pvz ta path tool pasirenku, pažymiu vietą kur noriu koreguoti, tai jis man kažkur iš kitur paima spalvą pakeitimui atba iš vis zigzagais kažkaip susižymi, nors buvau tvarkingai kokį spuogą apvedusi... Toks jausmas tarsi kažkokią žymėjimo varnelę netyčia bučiau nuėmus/uždėjusi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 14:59)
žinok ne pelėj esmė, bet fotošope... Pvz ta path tool pasirenku, pažymiu vietą kur noriu koreguoti, tai jis man kažkur iš kitur paima spalvą pakeitimui atba iš vis zigzagais kažkaip susižymi, nors buvau tvarkingai kokį spuogą apvedusi... Toks jausmas tarsi kažkokią žymėjimo varnelę netyčia bučiau nuėmus/uždėjusi.. g.gif

perkrauk kompa
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 12, 13:29)
Ačiū už kritiką mano vazai. 4u.gif Išėmiau, nes nenorėjau teršti grupės. smile.gif Nors jūs ir sukritikavot, bet aš esu patenkinta, kad Aistė su Lina pastebėjo būtent tai, ką ir norėjau su ta vaza parodyti.  biggrin.gif Man tai reiškia, kad sugebėjau  thumbup.gif  Ar kas nors kada turėjot "Vilniaus stiklo" vazų??? g.gif Tai va - jos žiauriai nestandartinės. Tą ką merginos pastebėjo, taip ir yra. Fotografavau iš arti, kad pamatytumėt, stiklo storumą, vazos sunkumą ir neproporcijas. Lina, viršus yra tikrai nelygus. mirksiukas.gif Su blikais, hmm ... norėjau parodyti, kaip kyla iš "vidaus" tie burbulai. Va tep.  tongue.gif  Tai gi banalus daiktas, mano manymu nebanaliai, o jūsų manymu neįdomiai.
Banalu? Gal unsure.gif  O man galbūt banalu, kad praktiškai kiekvienas vazą sieja su moters kūno linijomis tongue.gif Sorry, Erika, bet būdama protinga moteraitė, manau neįsižeisi. mirksiukas.gif Tavo vaza graži, gražiai nupiešta su PS, bet man neoriginalu, galvojant apie tavo tikruosius sugebėjimus smile.gif

Be reikalo išėmei, jei pati sakai, kad Tau pačiai patiko, kad padarei būtent taip kaip norėjai, man nepatiko na ir kas, aš ne rodiklis.Mes tarkim abi iš prigimties skitingos, neįmanoma, kad vežtų tie patys dalykai biggrin.gif
Įsižeisti man, tikrai nėra dėl ko, visi mes skirtingi, skirtingai matom ir jaučiam.Daiktų fotografavimą manau esu įvaldžius gan neblogai, norėjosi kažko įdomesnio, mano galvai man pavyko, techniškai sutinku, galėtų būti daug "tvirtesnė", bet yra kaip yra. Banalu...gal būt, esu blondinė, myliu mąstyti primytyviai biggrin.gif ir to visai nebijau. užduotis vaza - tai ir bumbtelėjau pačią didžiausią kurią radau namuose lotuliukas.gif ir gerai, gavau daug patarimų, kitą kart manau gausis geriau, ilgiau paieškosiu, daugiau pasversiu...
Mokomės...ir tai gerai. Jokių nuoskaudų tokiuose žaidimuose neturėtų būti, turėtų būti smagu. Pas mus paskutiniu metu gaunasi atvirkščiai, be reikalo taip sureikšminam vikską.
Visiems sekmės vazų ieškojimuose 4u.gif Aš einu segtukų fotkint mirksiukas.gif
Atsakyti