Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 12 12, 01:48)
Būtum Tu moteris neikltų Tau tiek klausimų. Parodyk man nors vieną mano amžiaus babytę kuri ant savo siknos( kaip Tu sakai) neužmatys celiulito ar šašo kokio, net jei ten jo ir nėra lotuliukas.gif  Taiva...  čia kaukė( nu suprask, tiuningas) lotuliukas.gif

biggrin.gif jei toks atvejis tai vis tiek, man tiuningas labiau patiktu per DOF, t.y. hardwarishkai (jei tas imanoma), o ne per fotoshopa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 12, 01:48)
Būtum Tu moteris neikltų Tau tiek klausimų. Parodyk man nors vieną mano amžiaus babytę kuri ant savo siknos( kaip Tu sakai) neužmatys celiulito ar šašo kokio, net jei ten jo ir nėra lotuliukas.gif  Taiva...  čia kaukė( nu suprask, tiuningas) lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Babytė tiuninguota lotuliukas.gif
Šiaip jėgiškai atlikta.
Atsakyti
as flirke pasisakiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 12, 02:13)
lotuliukas.gif Babytė tiuninguota  lotuliukas.gif
Šiaip jėgiškai atlikta.

man irgi sita babyte patinka smile.gif del manes tai jus galit visos nude fotkytis, ma bus grazu, o pastabos po to, stengsiuosi kuo objektyviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 11, 23:12)
na mano akiai čia ne baltas baltame...

Ačiū, Yvette, už pastabas smile.gif O kodėl ne baltas baltame? Na man jie balti, tik skirtingų atspalvių... Šiaip dar apšvietimą koreguočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 12 12, 11:23)
Ačiū, Yvette, už pastabas smile.gif  O kodėl ne baltas baltame? Na man jie balti, tik skirtingų atspalvių... Šiaip dar apšvietimą koreguočiau 4u.gif

man tai gelsva
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 12 12, 00:14)
Sveika, labai grazios tavo nuotraukos! Ir sviesios smile.gif turbut koki 50mm 1.4 naudoji? wink.gif))

aciu 4u.gif aha, arba 50tuka 1.4, o dabar pratinuos prie 85tuko 1.4 ir galiu pasakyt kad jis zyyymiau labai patinka wub.gif

Gal galima butu pamatyt kur flikre keliat tas vazas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 12, 11:29)
aciu  4u.gif  aha, arba 50tuka 1.4, o dabar pratinuos prie 85tuko 1.4 ir galiu pasakyt kad jis zyyymiau labai patinka wub.gif
Gal galima butu pamatyt kur flikre keliat tas vazas  bigsmile.gif

ir kuo labiau patinka?

va cia keliam vazos ir ne tik
Atsakyti
Man žinokit irgi reikia kito objektyvo, arba fotiko. Nu netilpau niekaip su savo 50mm nėštukę fotkint, nemažai kadrų teko atsisakyti gražiu kampu vien dėl netilpimo...

Jei pirkt full frame'a, tai gal užtektų 50mm ar geriau pirkt koki 35mm objektyvą? Ar čia apskritai nesąmones klausiu? Gal kas suprato ko klausiu ir atsakytų? biggrin.gif

frederica, man tai tobulai graži ta foto. Nu negaliu apsakyt. Aš tokią ant sienos kabinčiau, į kokius masyvius rėmus įdėčiau... smile.gif

Visą naktį sapnavau kad su Loreta po sendaikčių turgus ieškojom daiktų studijai.. Siaubas, net galvą skauda, kiek mes tuose turgeliuose gėrio radom smile.gif Būtent tai ko reikia.. bigsmile.gif Tik gaila kad sapne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 12, 11:33)
ir kuo labiau patinka?

va cia keliam vazos ir ne tik

aciu uz nuoroda 4u.gif

bokeh grazesnis ypac lauke, patinka kad reikia toliau nuo zmogaus reikia stovet ir nereikia kist fotiko i nosi norit portreta daryt ir neissikraipo tada veido bruozai biggrin.gif , zyyyyymiai maziau nuotrauku ne fokuse prie mazu f (aisku gal del to kad ir atstumas yra didesnis nuo objekto), labai grazi ir minksta veido oda buna. Patinka jis man labai wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 11:46)
Man žinokit irgi reikia kito objektyvo, arba fotiko. Nu netilpau niekaip su savo 50mm nėštukę fotkint, nemažai kadrų teko atsisakyti gražiu kampu vien dėl netilpimo...

Jei pirkt full frame'a, tai gal užtektų 50mm ar geriau pirkt koki 35mm objektyvą? Ar čia apskritai nesąmones klausiu? Gal kas suprato ko klausiu ir atsakytų?  biggrin.gif

na nezinau ar tau 35tukas 1.8 patiktu g.gif Paziurejau tavo bloga, labai grazios nuotraukos wub.gif Man pvz jis visai nepasiteisino. Jei taip sugalvosi, butinai gerai pasibandyk. 50tukas ypac 1.4 zyyyyymiai graziau piesia nei 35tukas. As pati ji pirkau tam kad man trukdavo kartais platesnio kampo su 50tuku, deja, neprisijaukinau as 35tuko, kampas platesnis, bet nuotraukos nepatiko doh.gif

Keisk jei yra galimybes body biggrin.gif Man dabar su ff 50tukas buna pats tas jei reikia platesnio kampo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 12 gruodžio 2010 - 11:59
QUOTE(Ersė @ 2010 12 12, 11:58)
aciu uz nuoroda 4u.gif

bokeh grazesnis ypac lauke, patinka kad reikia toliau nuo zmogaus reikia stovet ir nereikia kist fotiko i nosi norit portreta daryt ir neissikraipo tada veido bruozai  biggrin.gif , zyyyyymiai  maziau nuotrauku ne fokuse prie mazu f (aisku gal del to kad ir atstumas yra didesnis nuo objekto), labai grazi ir minksta veido oda buna. Patinka jis man labai  wub.gif
na nezinau ar tau 35tukas 1.8 patiktu g.gif  Paziurejau tavo bloga, labai grazios nuotraukos  wub.gif Man pvz jis visai nepasiteisino. Jei taip sugalvosi, butinai gerai pasibandyk. 50tukas ypac 1.4 zyyyyymiai graziau piesia nei 35tukas. As pati ji pirkau tam kad man trukdavo kartais platesnio kampo su 50tuku, deja, neprisijaukinau as 35tuko, kampas platesnis, bet nuotraukos nepatiko  doh.gif

Keisk jei yra galimybes body  biggrin.gif  Man dabar su ff 50tukas buna pats tas jei reikia platesnio kampo biggrin.gif

Oi, kaip ačiū už komentarą. Tai va ir mano toks 50mm... *****, jaučia mano širdis, kad reiks fotiko naujo unsure.gif Tik kaži koks čia optimaliausias būtų.. O tu su kokiu fotkini?
Galvoju gal išsinuomot 35mm, gal patiks? Gal savo pardavinėsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 12, 12:11)
Oi, kaip ačiū už komentarą. Tai va ir mano toks 50mm... *****, jaučia mano širdis, kad reiks fotiko naujo  unsure.gif Tik kaži koks čia optimaliausias būtų.. O tu su kokiu fotkini?
Galvoju gal išsinuomot 35mm, gal patiks? Gal savo pardavinėsi?  biggrin.gif

35tuka jau pardaviau :Dpas mane kaledu senis jau atkeliavo ir atnese d700 bigsmile.gif

Atsakyti