Laba vakara
ar priimsit i savo kompanija
Kazkada seniai sioj temoj buvau bet gan trumpa laika, tai labaaaai mazau nick'u matytu matau. Pati jau ir kitaip vadinuos, labai noriu cia sugrizt
Tik ND visai nenoriu daryt Dariau juos kazkada jau
Na nezinau net kaip prisistatyt ir kokia nuotrauka idet Na mano darbeliu galima nebent cia pamatyt
efoto
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 11, 20:27)
Jaučiasi
Aciu
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 11, 20:30)
Žinot ką veikiu? Traukiu foto rezultatą iš sesijos? Pavydit?
Keturias valandas pyškinau... labai pasiruošusi nėštukė buvo, tik lašelį jos drabužių panaudojom...
Man patinka, bet nepatinka kadravimas ir nepatinka tas šešėlis prieky po česnaku.. Nežinau ar galima jo išvengt čia gal labiau studijijės šviesos žinovės pasakytų... Mano visišku nesupratimu, man labai patinka šviesa, tik tas šešėlis kerta.
Keturias valandas pyškinau... labai pasiruošusi nėštukė buvo, tik lašelį jos drabužių panaudojom...
Man patinka, bet nepatinka kadravimas ir nepatinka tas šešėlis prieky po česnaku.. Nežinau ar galima jo išvengt čia gal labiau studijijės šviesos žinovės pasakytų... Mano visišku nesupratimu, man labai patinka šviesa, tik tas šešėlis kerta.
Nepavydim.
As cia niekaip nekadravau ir daikta paprasta parinkau, kad tik "garbanotas" butu.Mano uzduotis buvo isdeliot sviesa taip, kad butu gylis.
QUOTE(Ersė @ 2010 12 11, 22:31)
laba bet kokio grozio pas tave pamaciau
QUOTE(mamagute @ 2010 12 11, 19:09)
BALTAS DAIKTAS BALTAME FONE', nėra išradingumo viršunė, bet ką šiandien galėjau sukurpti...
na mano akiai čia ne baltas baltame, bet pati jau matei kažkokį filmuką ir kažką kitaip darytum, todėl atlikimo ir neaptarinėsiu. Pasirinkai plunksną ir teniso kamuoliuką apsimetusį kiaušiniu. Šiaip gal visai puiki kompanija, bet pirmoje foto man perdaug plunksnų, pakaktų vienos, o antroje ir plunksnų ir kamuoliukų perdaug.
Alabama, kadangi fonas su tekstūra, o ne lygus tai toks keistas vingiuotas įspūdis gaunasi. Kažkaip vingiuotai kreivai čia viskas.
Apiw šviesą tegul labiau išmanantys pasisako, nelabai pagelbėsiu.
QUOTE(frederica @ 2010 12 12, 01:00)
Nunešiau ir aš savo vazą
kol radau ta vaza
grazu!
QUOTE(Ersė @ 2010 12 11, 21:31)
Laba vakara
Kazkada seniai sioj temoj buvau bet gan trumpa laika, tai labaaaai mazau nick'u matytu matau. Pati jau ir kitaip vadinuos, labai noriu cia sugrizt
Na nezinau net kaip prisistatyt ir kokia nuotrauka idet Na mano darbeliu galima nebent cia pamatyt
efoto
efoto
Sveika, labai grazios tavo nuotraukos! Ir sviesios turbut koki 50mm 1.4 naudoji? ))
QUOTE(frederica @ 2010 12 12, 01:00)
Nunešiau ir aš savo vazą
reik man irgi meistraut, gaila laiko nera siom dienom, visokie "sasai" ant siknos kabo ir darbus reik atsimusinet, gerai kad nors tai kol kas sekasi
As uz sexy foto, man labai patinka, priekaistus issakysiu veliau , zinau, kad tau drasiai galima sakyt ir nesiparinsi Pirmas toks klausimelis - kodel reikia tiek daug fotoshopo? Ar nekokybiskai gavosi?
Nes nu va paimi nuotrauka, jei ji gera ir "ultra", tai fotosopo visokiu bajeriu net nekyla rankos kilnot ir destyt, o jei kyla tokios mintys, vadinasi ne taip jau gerai ir gavosi?
atsiprasau jei labai kabinejuosi, kad nevisai "pradziamoksliskai" cia reikalauju - tell me if you think I'm stupid, thank you
QUOTE(robobebras @ 2010 12 12, 01:40)
reik man irgi meistraut, gaila laiko nera siom dienom, visokie "sasai" ant siknos kabo ir darbus reik atsimusinet, gerai kad nors tai kol kas sekasi
As uz sexy foto, man labai patinka, priekaistus issakysiu veliau , zinau, kad tau drasiai galima sakyt ir nesiparinsi Pirmas toks klausimelis - kodel reikia tiek daug fotoshopo? Ar nekokybiskai gavosi?
Nes nu va paimi nuotrauka, jei ji gera ir "ultra", tai fotosopo visokiu bajeriu net nekyla rankos kilnot ir destyt, o jei kyla tokios mintys, vadinasi ne taip jau gerai ir gavosi?
atsiprasau jei labai kabinejuosi, kad nevisai "pradziamoksliskai" cia reikalauju - tell me if you think I'm stupid, thank you
Būtum Tu moteris neikltų Tau tiek klausimų. Parodyk man nors vieną mano amžiaus babytę kuri ant savo siknos( kaip Tu sakai) neužmatys celiulito ar šašo kokio, net jei ten jo ir nėra Taiva... čia kaukė( nu suprask, tiuningas)