Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba vakara

ar priimsit i savo kompanija smile.gif

Kazkada seniai sioj temoj buvau bet gan trumpa laika, tai labaaaai mazau nick'u matytu matau. Pati jau ir kitaip vadinuos, labai noriu cia sugrizt smile.gif

Tik ND visai nenoriu daryt tongue.gif Dariau juos kazkada jau biggrin.gif

Na nezinau net kaip prisistatyt ir kokia nuotrauka idet g.gif Na mano darbeliu galima nebent cia pamatyt
efoto

Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 11, 20:27)
Jaučiasi  smile.gif

Aciu smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 11, 20:30)
Žinot ką veikiu? Traukiu foto rezultatą iš sesijos? smile.gif Pavydit?  tongue.gif

Keturias valandas pyškinau... labai pasiruošusi nėštukė buvo, tik lašelį jos drabužių panaudojom... smile.gif
Man patinka, bet nepatinka kadravimas ir nepatinka tas šešėlis prieky po česnaku.. Nežinau ar galima jo išvengt čia gal labiau studijijės šviesos žinovės pasakytų... rolleyes.gif Mano visišku nesupratimu, man labai patinka šviesa, tik tas šešėlis kerta.

Nepavydim.
As cia niekaip nekadravau ir daikta paprasta parinkau, kad tik "garbanotas" butu.Mano uzduotis buvo isdeliot sviesa taip, kad butu gylis.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 11, 22:31)

laba 4u.gif bet kokio grozio pas tave pamaciau rolleyes.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 11, 21:51)
laba 4u.gif bet kokio grozio pas tave pamaciau rolleyes.gif  good.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 12 11, 19:09)
BALTAS DAIKTAS BALTAME FONE', nėra išradingumo viršunė, bet ką šiandien galėjau sukurpti...

na mano akiai čia ne baltas baltame, bet pati jau matei kažkokį filmuką ir kažką kitaip darytum, todėl atlikimo ir neaptarinėsiu. Pasirinkai plunksną ir teniso kamuoliuką apsimetusį kiaušiniu. Šiaip gal visai puiki kompanija, bet pirmoje foto man perdaug plunksnų, pakaktų vienos, o antroje ir plunksnų ir kamuoliukų perdaug.

Alabama, kadangi fonas su tekstūra, o ne lygus tai toks keistas vingiuotas įspūdis gaunasi. Kažkaip vingiuotai kreivai čia viskas.
Apiw šviesą tegul labiau išmanantys pasisako, nelabai pagelbėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 gruodžio 2010 - 22:13
Marilė - Marija smile.gif
user posted image
Ligoninėj
Atsakyti
Nunešiau ir aš savo vazą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 12, 01:00)

kol radau ta vaza lotuliukas.gif
grazu!
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 11, 21:31)
Laba vakara

ar priimsit i savo kompanija  smile.gif

Kazkada seniai sioj temoj buvau bet gan trumpa laika, tai labaaaai mazau nick'u matytu matau. Pati jau ir kitaip vadinuos, labai noriu cia sugrizt  smile.gif

Tik ND visai nenoriu daryt  tongue.gif  Dariau juos kazkada jau  biggrin.gif

Na nezinau net kaip prisistatyt ir kokia nuotrauka idet g.gif Na mano darbeliu galima nebent cia pamatyt
efoto

Sveika, labai grazios tavo nuotraukos! Ir sviesios smile.gif turbut koki 50mm 1.4 naudoji? wink.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 12 gruodžio 2010 - 00:15
Pamačiau alias foto,kur ji siuntė/-čia ,tai blin... biggrin.gif Man mano tokia biški beryšio pasidarė .... Tikiuosi gavėja neišdės į šuns dienas ph34r.gif

Frederica,vaza - super rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 12, 01:00)

reik man irgi meistraut, gaila laiko nera siom dienom, visokie "sasai" ant siknos kabo ir darbus reik atsimusinet, gerai kad nors tai kol kas sekasi smile.gif
As uz sexy foto, man labai patinka, priekaistus issakysiu veliau tongue.gif, zinau, kad tau drasiai galima sakyt ir nesiparinsi 4u.gif Pirmas toks klausimelis - kodel reikia tiek daug fotoshopo? Ar nekokybiskai gavosi?
Nes nu va paimi nuotrauka, jei ji gera ir "ultra", tai fotosopo visokiu bajeriu net nekyla rankos kilnot ir destyt, o jei kyla tokios mintys, vadinasi ne taip jau gerai ir gavosi?
atsiprasau jei labai kabinejuosi, kad nevisai "pradziamoksliskai" cia reikalauju - tell me if you think I'm stupid, thank you biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 12, 01:40)
reik man irgi meistraut, gaila laiko nera siom dienom, visokie "sasai" ant siknos kabo ir darbus reik atsimusinet, gerai kad nors tai kol kas sekasi smile.gif
As uz sexy foto, man labai patinka, priekaistus issakysiu veliau tongue.gif, zinau, kad tau drasiai galima sakyt ir nesiparinsi  4u.gif Pirmas toks klausimelis - kodel reikia tiek daug fotoshopo? Ar nekokybiskai gavosi?
Nes nu va paimi nuotrauka, jei ji gera ir "ultra", tai fotosopo visokiu bajeriu net nekyla rankos kilnot ir destyt, o jei kyla tokios mintys, vadinasi ne taip jau gerai ir gavosi?
atsiprasau jei labai kabinejuosi, kad nevisai "pradziamoksliskai" cia reikalauju - tell me if you think I'm stupid, thank you biggrin.gif

Būtum Tu moteris neikltų Tau tiek klausimų. Parodyk man nors vieną mano amžiaus babytę kuri ant savo siknos( kaip Tu sakai) neužmatys celiulito ar šašo kokio, net jei ten jo ir nėra lotuliukas.gif Taiva... čia kaukė( nu suprask, tiuningas) lotuliukas.gif
Atsakyti