Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 11, 16:40)
ne tau  liezuvis.gif  liezuvis.gif

ot kokia tongue.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 12 11, 16:47)
As jau gavau, o mano irgi jau iskeliavo, bet ilgai keliaus  rolleyes.gif

o kodel nepasirodot? bigsmile.gif bigsmile.gif gi taip smalsu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš tai dar neišsiunčiau, planuoju pirmadienį blush2.gif Bet pati dar irgi negavau... smile.gif
Tai ką niekas vazų nefotografuoja??? biggrin.gif
Eikit, pataršykit mano vazą 4u.gif O aš einu pas savo draugikes į Kalėdinį mamyčių vakarėlį, vyno įkalsiu, tada jau jūsų kritiką skaitysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 11, 18:04)
ot kokia  tongue.gif
o kodel nepasirodot?  bigsmile.gif  bigsmile.gif gi taip smalsu..  rolleyes.gif

as is green tea gavau, tai gal ji ides ka man siunte. O as savo dar nedesiu, kol gavejas nepasiektas smile.gif
Atsakyti
o aš tą žaidimą tik db pamačiau su nuotraukom...visai atsiskyrėlė jaučiuosi....cray.gif seksiu db kiekvieną dieną ką ten parašot.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras visiems,
na bandau parodyt ND 'BALTAS DAIKTAS BALTAME FONE', nėra išradingumo viršunė, bet ką šiandien galėjau sukurpti...Dienos šviesa, nustačiau WB, ar fokusas yra?-nu prisipažinsiu, čia negaliu pasakyt rolleyes.gif , bet turi būt ant kiaušinio, t.y. stalo teniso kamuoliuko biggrin.gif
Su PICASA 3 tik apkirpau smile.gif ( na o fotikas - tai pats geriausias, žodžiu, "fotografuoja ne fotoaparatas, bet fotografas" biggrin.gif

user posted image

ir dar viena
user posted image

Gal kas kokių patebėjimų turėtumėt g.gif
Atsakyti
Iki Kaledu dar pora savaiteliu, tad ir mano atvirukas dar neissiustas. ax.gif
Atsakyti
nu va , padariau namų darbus, o po to biggrin.gif dar filmukų pasižiūrėjau , kaip baltą baltame fotkint. Dabar kai ką kitaip daryčiau ax.gif
Atsakyti
As vel su cesnakais, nepykit.Dabar bandziau sviesti is virsaus ir is sono, sonine sviesa buvo tam paciam auksti su cesnaku.Ar jauciasi gylis?
user posted image
Atsakyti
Jaučiasi smile.gif
Atsakyti
Žinot ką veikiu? Traukiu foto rezultatą iš sesijos? smile.gif Pavydit? tongue.gif

Keturias valandas pyškinau... labai pasiruošusi nėštukė buvo, tik lašelį jos drabužių panaudojom... smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 11, 20:08)
As vel su cesnakais, nepykit.

Man patinka, bet nepatinka kadravimas ir nepatinka tas šešėlis prieky po česnaku.. Nežinau ar galima jo išvengt čia gal labiau studijijės šviesos žinovės pasakytų... rolleyes.gif Mano visišku nesupratimu, man labai patinka šviesa, tik tas šešėlis kerta.
Atsakyti
Laukiam, Laukine, laukiam 4u.gif 4u.gif Al nepavargo nėštukė keturias valandas fotografuotis? Aš paprastai iki valandos fotografuoju, ne daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 11, 21:30)
Žinot ką veikiu? Traukiu foto rezultatą iš sesijos? smile.gif Pavydit?  tongue.gif

nea, nei trupučio cool.gif
Atsakyti