Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 12 11, 09:30)
ačiū 4u.gif be blykstės 4u.gif o aš noriu noriu objektyvo ir kito fotiko... vakar draugės berniuką fotografavau jų namuose ir š... gavosi verysad.gif
thumbup.gif  thumbup.gif

o kokio fotiko ir objektyvo nori? g.gif pas tave Nikon D90 ane? o tau užtenka 1,8 objektyvo? aš labai noriu 1,4, bet galvoju gal sumažint tuos norus doh.gif

QUOTE(Yvette @ 2010 12 11, 09:47)
kas norėtų pultelio, kas objektyvo naujo, aš galvoju senio šalčio muilinės prašyti  biggrin.gif  Buvo vakar turto šventė darželyje. Nuėjau su savo aparatūra ir grįžau be foto. Žvakių šviesoje vakaronė buvo. Kadangi su blykste nefotografuoju tai ir kūkuoju be nuotraukų. Vat su Muiiiiiiiiline, kur blykstė pastoviai veikia, turėčiau smile.gif  Pagalvoji, gėris ta muilinė.

pas tave fotike nėr blykstės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 12 11, 09:58)
o kokio fotiko ir objektyvo nori? g.gif pas tave Nikon D90 ane? o tau užtenka 1,8 objektyvo?

noriu pilno kadro ir 85 mm 1.4 ax.gif bet senis sakė neneš, tik pasvajot galiu lotuliukas.gif nieko grįšiu į darbą, užsidirbsiu ir nusipirksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kada nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Paspaminsiu .....
Žinau kas parduoda Nikon D2Xs su objektyvu Nikkor 17-55 ir dar vieną objektyvą - Nikkor 80-400/4,5-5,6D ...gal kam reik smile.gif Naudoti ,Lietuvoje....

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 11, 09:49)
o man siandien nuplauke kaledinis rytas mokyklelej.. tai visai neturiu ka veikt dabar sad.gif

Fotografuoti eik. Sako, prisnigo Lietuvoj smile.gif

Norit papasakosiu košmarą - užvakar vakare kėliau fotkes į kompą ir perkėlusi pamiršau išjungti fotiką, taip ir liko per naktį. Beveik išsikrovė. Ryte sakau, reik greitutėliai pakrauti. Išimu bateriją, bandau dėti į kroviklį ir prasideda mano košmaras - NE TĄ KROVIKLĮ PASIĖMIAU.

Įdėjau į flickrą kelias foto. Jokių menų - gryn turistinės wink.gif Kažkaip nieko gražaus nesugebu nufokinti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 12 11, 10:58)
pas tave fotike nėr blykstės? g.gif

nea, kol kas neturiu blykstės.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 11, 10:38)
spalvota šiuo atveju taip nesižiūrėtų- būtų mirga margu  4u.gif

aha, ir man tokia mintis smestelejo drinks_cheers.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 11, 10:49)
o man siandien nuplauke kaledinis rytas mokyklelej.. tai visai neturiu ka veikt dabar sad.gif

tai lek fotografuoti tema mirksiukas.gif

as siandien turiu planu nuotrauku padaryti temai, bet jauciu kol susisuksiu su kitais darbais jau bus tamsoka namie g.gif

dar norejau paklausti, koks didziausias F buna prie maziausio 1.4/1.8, cia klausiu tu, kurios dabar turite tokius objektyvus (kur graziai isplauna fona), nes kiek ziurejau objektyvu,tai ne vieno nemaciau kad butu F1.4 - 8. o gal tokiu net nebuna? blush2.gif pas mano ta senuka tai yra nuo 2.8 iki 8 bet nepasakyciau kad labai isplautu fona g.gif
Atsakyti
Hello,

Aš vėl su OT, bet Melodi gimdymo istorija vakar super suėjo drinks_cheers.gif taip norėjosi kažko tokio, nuotaikingo, po to dar Simpsonų filmą pažiūrėjau gal kokį 5 kartą, tai gavosi super vakarienė thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar portretuką įmesiu kritikai iš vakar fotografavimo ax.gif

user posted image
Papildyta:
O dėl gimdymo istorijų- aš tai skaitau ir iš karto susigraudinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 11, 10:30)
ačiū 4u.gif be blykstės 4u.gif o aš noriu noriu objektyvo ir kito fotiko... vakar draugės berniuką fotografavau jų namuose ir š... gavosi verysad.gif
thumbup.gif  thumbup.gif

Paprasta, o kokio fotiko ir objektyvo nori? kuo dabar blogai?

sorry, jau radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 11 gruodžio 2010 - 10:54
šiaip esu patenkinta ir savo fotoaparatu ir objektyvu, bet, sakykime, fotografavau berniuką, kuris nenustygsta vietoje nedidelėje mažoje erdvėje ir plius tamsioje ax.gif teko kelt iso... kėliau iki 800 ir foto labai matosi grūdas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 11, 10:57)
šiaip esu patenkinta ir savo fotoaparatu ir objektyvu, bet, sakykime, fotografavau berniuką, kuris nenustygsta vietoje nedidelėje mažoje erdvėje ir plius tamsioje  ax.gif teko kelt iso... kėliau iki 800 ir foto labai matosi grūdas verysad.gif

bet su 85 mm juk tas berniukas netilptų irgi... ar ne platesnio kampo reiktų tokiems patrakėliams???
Atsakyti
Paprasta, man jau gal kiek persviesinta foto, ploktoka gaunas, siaip grazus portretukas smile.gif Vaikus apziurejau, saunuole! Yra labai neblogu, itaigiu portretuku. 4u.gif
Atsakyti