Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:27)
bet aš nedirbu, Laukine, tik leidžiu laiką su fotiku, kol vyras atostogauja ir sėdi su vaikais lotuliukas.gif

Ne tai kad dirbi, bet va darbuojiesi, vis fotografuoji, vis tobulėji... Labai šaunuolė. Vis matau FB tavo fotkes ir man kaip spyris sėdimojon- ir man reik fotografuot smile.gif
Jau laukiu to momento kai ryt trauksiu sesijos rezultatą į kompą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 10, 23:29)
Ne tai kad dirbi, bet va darbuojiesi, vis fotografuoji, vis tobulėji... Labai šaunuolė. Vis matau FB tavo fotkes ir man kaip spyris sėdimojon- ir man reik fotografuot smile.gif
Jau laukiu to momento kai ryt trauksiu sesijos rezultatą į kompą... biggrin.gif

Lauksim lauksim thumbup.gif Tikrai nemažai paskutiniu metu fotografuoju ax.gif tuoj visus pažįstamus išfotografuosiu besimokydama lotuliukas.gif
Atsakyti
Paprasta, šaunuolė! Aš tokiose ar panašiose įstaigose nesugebėčiau gerų rezultatų išgauti.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 10, 22:21)
Kur nematerialių menininkų darbai?  lens.gif

...dirba nuo aušros iki sutemų....
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 10, 23:54)
Paprasta, šaunuolė! Aš tokiose ar panašiose įstaigose nesugebėčiau gerų rezultatų išgauti.

ačiū- buvo tikrai tamsu, degė šviestuvai salėje tokioje nedidukėje 4u.gif aš tik gal viena be blykstės fotografavau- nemoku su ja blush2.gif tai šis tas gavosi... ax.gif

Atsakyti
Paprasta, labai patiko foto su vaikais rolleyes.gif labai puikiai susitvarkei, be blykstės kaip supratau ax.gif ir išvis labai šaunuolė esi, kad tiek fotkini smile.gif

o aš mažai fotkinu, nervina objektyvas mano... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:56)
ačiū- buvo tikrai tamsu, degė šviestuvai salėje tokioje nedidukėje  4u.gif aš tik gal viena be blykstės fotografavau- nemoku su ja  blush2.gif tai šis tas gavosi...  ax.gif

tai kai kiti su blykstem fotkina, o tu ne, irgi gerai. apsviecia tau kazkiek objektus irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 12 11, 09:07)
Paprasta, labai patiko foto su vaikais rolleyes.gif labai puikiai susitvarkei, be blykstės kaip supratau ax.gif ir išvis labai šaunuolė esi, kad tiek fotkini smile.gif

o aš mažai fotkinu, nervina objektyvas mano... verysad.gif

ačiū 4u.gif be blykstės 4u.gif o aš noriu noriu objektyvo ir kito fotiko... vakar draugės berniuką fotografavau jų namuose ir š... gavosi verysad.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 11, 09:07)
tai kai kiti su blykstem fotkina, o tu ne, irgi gerai. apsviecia tau kazkiek objektus irgi biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:23)
todėl kad taip norėjosi  4u.gif

na grazu grazu, bet man vaikai asocijuojasi su spalvom smile.gif gal todel noretusi jas matyt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 11, 09:36)
na grazu grazu, bet man vaikai asocijuojasi su spalvom smile.gif gal todel noretusi jas matyt smile.gif

spalvota šiuo atveju taip nesižiūrėtų- būtų mirga margu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kas norėtų pultelio, kas objektyvo naujo, aš galvoju senio šalčio muilinės prašyti biggrin.gif Buvo vakar turto šventė darželyje. Nuėjau su savo aparatūra ir grįžau be foto. Žvakių šviesoje vakaronė buvo. Kadangi su blykste nefotografuoju tai ir kūkuoju be nuotraukų. Vat su Muiiiiiiiiline, kur blykstė pastoviai veikia, turėčiau smile.gif Pagalvoji, gėris ta muilinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 gruodžio 2010 - 09:47
o man siandien nuplauke kaledinis rytas mokyklelej.. tai visai neturiu ka veikt dabar sad.gif
Atsakyti