Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Šiandien lankiausi Vaikų dienos centre su Mano miesto fotografų klubu... kartais tiek nedaug trūksta iki džiaugsmo sad.gif Kelios akimirkos flickr..
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 10, 22:34)
irnesakyk.gif pas mane fotike net RAW nėra hihihi.gif

irgi geras variantas biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 12 10, 22:40)
taaip, nu tai mes paliūdėsim kartu su jumi. Nieko ir nebeprisipriekaištausi tokiu atveju.  4u.gif

Kokiu ten techniniu klausimu ir kokiu ten neaiskumu su EV buvo? gal pagelbet mokesiu? smile.gif

tai as neliudziu ax.gif ziuresiu, gal koki paimsiu issimoketinai ax.gif nes laabai jau noriu rolleyes.gif
o del techniniu klausimu, tai butu del fotoobjektyvo, nesusigaudau as ten juose, vienur maciau (ne LT puslapiuose) pentax'ui tinkamus objektyvus, ten 35-108mm jeigu neklystu, bet vienur raso kad F nuo 2,8 o kitur F 3su kazkeliais (3,6 jei gerai pamenu).
Tai kaip cia supranst, ar klaida ivelta buvo, ar taip buna, kad vienodo mm bet F skiriasi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:17)
Šiandien lankiausi Vaikų dienos centre su Mano miesto fotografų klubu... kartais tiek nedaug trūksta iki džiaugsmo sad.gif Kelios akimirkos flickr..

o kodel visos nespalvotos foto?
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 22:22)

o kodel visos nespalvotos foto?

todėl kad taip norėjosi 4u.gif
Atsakyti
paprasta-nepaprastai!!
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:17)

nematau nieko :/

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 23:22)
o del techniniu klausimu, tai butu del fotoobjektyvo, nesusigaudau as ten juose, vienur maciau (ne LT puslapiuose) pentax'ui tinkamus objektyvus, ten 35-108mm jeigu neklystu, bet vienur raso kad F nuo 2,8 o kitur F 3su kazkeliais (3,6 jei gerai pamenu).
Tai kaip cia supranst, ar klaida ivelta buvo, ar taip buna, kad vienodo mm bet F skiriasi? g.gif

nu tai ziurek konkretu modeli, skirtingi objektyvai gal, nemoku as pentaxu modeliu, canono biski daugiau zinau. Ziurek amazon.com kas per variantai buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 10 gruodžio 2010 - 22:49
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 10, 22:35)
paprasta-nepaprastai!!

4u.gif man taip negera dabar... na, man labai sunku po tokių išvykų verysad.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 12 10, 22:49)
nematau nieko :/

tai pažymėki mane kaip draugę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:51)
4u.gif  man taip negera dabar... na, man labai sunku po tokių išvykų  verysad.gif
tai pažymėki mane kaip draugę  4u.gif

kad as jau seniai pazymejes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 10, 22:56)
kad as jau seniai pazymejes tongue.gif

nius turėtum matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:01)

tu ji turetum pazymet kaip drauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 10, 20:56)

cia zinai kaip kelbis raso, kad jei nekenti zmogaus tai kalk jam su blykste i veida, blogiau ir but negali smile.gif

Nu šito negirdėjau, bet labai geras pasakymas lotuliukas.gif

Kur nematerialių menininkų darbai? lens.gif Kažkaip pastaruoju metu mažokai dedate... Paprasta va dirba, Alabama, keli naujokai su ND...kas čia dar? g.gif
Aš va iš parduotuvių grįžau.. Man reikia gydytis, nebevaldau savęs visai. Viską perku tai nelemtai studijai.. Ir sevetėlių man visų reik ir puodelių, o ką jau kalbėt apie visokias žvakides, lovatieses, geles ir pan... Ryt nėštukę fotkinu. Aišku, batai jau pilni, bet labai laukiu... Nėščios dar nesu fotografavusi, tai nežinia kaip ten bus.. Man vis su tuo penkiasdešimtuku baisu, kad nesutilps man į kadrą... Nu žodžiu, jei ką, parodysiu kas gavosi... rolleyes.gif

OT biggrin.gif:
Alabama- labai graži, tiesog nuostabi gimdymo istorijos pradžia. Ir labai patiko, kad močiutei dovanų anūkė gavosi.. Kaip jautru.. Tave mama kažkada pagimdė, o dabar tu jai tokią nuostabią dovaną... Žodžiu, labai bigsmile.gif
Nu atsiprašau už OT doh.gif Juk gi gera pasakyt gerą žodį žmogui, Jūs vistiek tylit šiandien... rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai- aš Robobebro nepažymėjusi doh.gif doh.gif doh.gif Jau blush2.gif

Man kažkoks antplūdis - bet tuoj bus ramybė 4u.gif bet aš nedirbu, Laukine, tik leidžiu laiką su fotiku, kol vyras atostogauja ir sėdi su vaikais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 11, 00:01)

o daba jau rodo, einu ziet smile.gif
Atsakyti