Šiandien lankiausi Vaikų dienos centre su Mano miesto fotografų klubu... kartais tiek nedaug trūksta iki džiaugsmo Kelios akimirkos flickr..
QUOTE(Almost @ 2010 12 10, 22:34)
pas mane fotike net RAW nėra
irgi geras variantas
QUOTE(robobebras @ 2010 12 10, 22:40)
taaip, nu tai mes paliūdėsim kartu su jumi. Nieko ir nebeprisipriekaištausi tokiu atveju.
Kokiu ten techniniu klausimu ir kokiu ten neaiskumu su EV buvo? gal pagelbet mokesiu?
Kokiu ten techniniu klausimu ir kokiu ten neaiskumu su EV buvo? gal pagelbet mokesiu?
tai as neliudziu ziuresiu, gal koki paimsiu issimoketinai nes laabai jau noriu
o del techniniu klausimu, tai butu del fotoobjektyvo, nesusigaudau as ten juose, vienur maciau (ne LT puslapiuose) pentax'ui tinkamus objektyvus, ten 35-108mm jeigu neklystu, bet vienur raso kad F nuo 2,8 o kitur F 3su kazkeliais (3,6 jei gerai pamenu).
Tai kaip cia supranst, ar klaida ivelta buvo, ar taip buna, kad vienodo mm bet F skiriasi?
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:17)
Šiandien lankiausi Vaikų dienos centre su Mano miesto fotografų klubu... kartais tiek nedaug trūksta iki džiaugsmo Kelios akimirkos flickr..
o kodel visos nespalvotos foto?
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 22:22)
todėl kad taip norėjosi
paprasta-nepaprastai!!
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:17)
nematau nieko :/
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 23:22)
o del techniniu klausimu, tai butu del fotoobjektyvo, nesusigaudau as ten juose, vienur maciau (ne LT puslapiuose) pentax'ui tinkamus objektyvus, ten 35-108mm jeigu neklystu, bet vienur raso kad F nuo 2,8 o kitur F 3su kazkeliais (3,6 jei gerai pamenu).
Tai kaip cia supranst, ar klaida ivelta buvo, ar taip buna, kad vienodo mm bet F skiriasi?
nu tai ziurek konkretu modeli, skirtingi objektyvai gal, nemoku as pentaxu modeliu, canono biski daugiau zinau. Ziurek amazon.com kas per variantai buna.
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 10, 22:35)
paprasta-nepaprastai!!
man taip negera dabar... na, man labai sunku po tokių išvykų
QUOTE(robobebras @ 2010 12 10, 22:49)
nematau nieko :/
tai pažymėki mane kaip draugę
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:51)
man taip negera dabar... na, man labai sunku po tokių išvykų
kad as jau seniai pazymejes
QUOTE(robobebras @ 2010 12 10, 22:56)
kad as jau seniai pazymejes
nius turėtum matyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 10, 23:01)
nius turėtum matyti
tu ji turetum pazymet kaip drauga
QUOTE(Forgete @ 2010 12 10, 20:56)
cia zinai kaip kelbis raso, kad jei nekenti zmogaus tai kalk jam su blykste i veida, blogiau ir but negali
Nu šito negirdėjau, bet labai geras pasakymas
Kur nematerialių menininkų darbai? Kažkaip pastaruoju metu mažokai dedate... Paprasta va dirba, Alabama, keli naujokai su ND...kas čia dar?
Aš va iš parduotuvių grįžau.. Man reikia gydytis, nebevaldau savęs visai. Viską perku tai nelemtai studijai.. Ir sevetėlių man visų reik ir puodelių, o ką jau kalbėt apie visokias žvakides, lovatieses, geles ir pan... Ryt nėštukę fotkinu. Aišku, batai jau pilni, bet labai laukiu... Nėščios dar nesu fotografavusi, tai nežinia kaip ten bus.. Man vis su tuo penkiasdešimtuku baisu, kad nesutilps man į kadrą... Nu žodžiu, jei ką, parodysiu kas gavosi...
OT :
Alabama- labai graži, tiesog nuostabi gimdymo istorijos pradžia. Ir labai patiko, kad močiutei dovanų anūkė gavosi.. Kaip jautru.. Tave mama kažkada pagimdė, o dabar tu jai tokią nuostabią dovaną... Žodžiu, labai
Nu atsiprašau už OT Juk gi gera pasakyt gerą žodį žmogui, Jūs vistiek tylit šiandien...
Tikrai- aš Robobebro nepažymėjusi Jau
Man kažkoks antplūdis - bet tuoj bus ramybė bet aš nedirbu, Laukine, tik leidžiu laiką su fotiku, kol vyras atostogauja ir sėdi su vaikais
Man kažkoks antplūdis - bet tuoj bus ramybė bet aš nedirbu, Laukine, tik leidžiu laiką su fotiku, kol vyras atostogauja ir sėdi su vaikais