Pypt, mergos, na jus ir prirasot paklodes
As cia velgi trumpai-
http://www.supermama...?...=551513&hl=
As fotografuoju. Tik nekalbu.
Tuoj robobebras pasakys mum ... Galpatylėkim apie fotografiją visgi, tai labiau į temą
turiu klausima apie PS, gal greiciau apie baltos spalvos balansa
kai bandau pakoreguoti baltos spalvos balansa RAW formate, su pipete i akies obuoli, man uzmeta toki ruzava atspalvi ant visos foto, kodel taip yra ar taip turi buti?
kai bandau pakoreguoti baltos spalvos balansa RAW formate, su pipete i akies obuoli, man uzmeta toki ruzava atspalvi ant visos foto, kodel taip yra ar taip turi buti?
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 19:52)
turiu klausima apie PS, gal greiciau apie baltos spalvos balansa
Jeigu obuolys nera baltas, arba pagavo koki kita atspalvi tai ir negali pagal ji matuoti. As dazniausiai is akies pastumdau temperatura ir pagal savo nuoziura (odos spalva, akiu ir pan) nusprendziu.
QUOTE(Forgete @ 2010 12 10, 19:54)
Jeigu obuolys nera baltas, arba pagavo koki kita atspalvi tai ir negali pagal ji matuoti. As dazniausiai is akies pastumdau temperatura ir pagal savo nuoziura (odos spalva, akiu ir pan) nusprendziu.
tai reiskias ne rodiklis akies obuolys
galvoju ar ne per daug nusviesinau
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 19:03)
tai reiskias ne rodiklis akies obuolys
o kam taip su blykste i veida davei..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 10, 21:41)
o kam taip su blykste i veida davei..
zinok mano fotikas kitaip nepadaro nuotraukos geros, ir cia nepasakyciau kad arti jo buvau, stalo gale, jeigu be blykstes fotografuoju, tai gaunasi vaiduokliukas kadre, o jeigu su blykste tai arba taip, arba jei siek tiek pasuku i kuri nors sona, gaunasi tamsus vienas arba kitas sonas, arba as aisku, nemoku fotkinti.
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 21:47)
zinok mano fotikas kitaip nepadaro nuotraukos geros, ir cia nepasakyciau kad arti jo buvau, stalo gale, jeigu be blykstes fotografuoju, tai gaunasi vaiduokliukas kadre, o jeigu su blykste tai arba taip, arba jei siek tiek pasuku i kuri nors sona, gaunasi tamsus vienas arba kitas sonas, arba as aisku, nemoku fotkinti.
o koks pas tave fotikas ir objektyvas?
cia zinai kaip kelbis raso, kad jei nekenti zmogaus tai kalk jam su blykste i veida, blogiau ir but negali
QUOTE(Forgete @ 2010 12 10, 21:56)
o koks pas tave fotikas ir objektyvas?
cia zinai kaip kelbis raso, kad jei nekenti zmogaus tai kalk jam su blykste i veida, blogiau ir but negali
pas mane labai s.... tas fotikas, lumix DMC FZ8, viskas labai ribota, jau triuksmai matosi ties 400iso o objektyvas ten nenusiimantis
na zinau, kad negerai ta blykste, bet kaip kazkas sake, jau geriau tokia nuotrauka, negu is viso jokios
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 10, 22:04)
pas mane labai s.... tas fotikas, lumix DMC FZ8, viskas labai ribota, jau triuksmai matosi ties 400iso o objektyvas ten nenusiimantis
na zinau, kad negerai ta blykste, bet kaip kazkas sake, jau geriau tokia nuotrauka, negu is viso jokios
QUOTE(Almost @ 2010 12 10, 22:34)
pas mane fotike net RAW nėra
taaip, nu tai mes paliūdėsim kartu su jumi. Nieko ir nebeprisipriekaištausi tokiu atveju.
Kokiu ten techniniu klausimu ir kokiu ten neaiskumu su EV buvo? gal pagelbet mokesiu?