cordi, grazu Ir as taip buvau sugalvojusi, bet sijonukas pertrumpas gavosi. Nebuvau maciusi, tik isivaizdavau, bet dabar tikriausiai bandysiu, nes Tavo labai grazi suknute. Tik as virsutinei daliai vienspalvi siula nusipirkau.
Bastinga, Ilamka sukneles
Cordi - grazus sarafaniukas tik as gal virsaus nebuciau dryzavusi
Amade - puiki debiutine suknele ir spalva labai tinka
Cordi - grazus sarafaniukas tik as gal virsaus nebuciau dryzavusi
Amade - puiki debiutine suknele ir spalva labai tinka
bastinga,ilamka,cordi.. labai grazus darbeliai .
Amade...su tavim atskira kalba labai grazu.
Kiek laiko uztrukai ir kaip pirma karta mezgusiai ar labai sunku buvo?
Amade...su tavim atskira kalba labai grazu.
Kiek laiko uztrukai ir kaip pirma karta mezgusiai ar labai sunku buvo?
Ačiū visoms už pasisakymus dėl mano suknelės tiesą sakant, apie vienspalvį viršų kažkaip net nepagalvojau... galbūt tikrai gražiau atrodytų, ne taip marga jei dar kartą megsiu kažką panašaus, būtinai pasinaudosiu šiuo pasiūlymu
Amade, labai graži suknelė žinau, kiek tokioms reikia kantrybės ir kruopštumo, o kaip pirmoji tai išvis nepakartojama išėjo
Amade, labai graži suknelė žinau, kiek tokioms reikia kantrybės ir kruopštumo, o kaip pirmoji tai išvis nepakartojama išėjo
Aciu visoms uz pagyras tikrai ilgai kaupiausi ir svajojau apie tokia suknele... nusimezge neskubant per nepilnas 2 savaites
ir jau eilej dar 2 moherinukes tik jau ne sau. O man labai smagu, kad pirmas blynas beveik neprisvilo. Aisku, yra ka taisyt, bet bendras vaizdas visai nieko
ir jau eilej dar 2 moherinukes tik jau ne sau. O man labai smagu, kad pirmas blynas beveik neprisvilo. Aisku, yra ka taisyt, bet bendras vaizdas visai nieko
QUOTE(X-iuke @ 2011 02 10, 17:37)
Oi sitas man labai grazus ir spalvytes ir rasciukas
X-iuke, šaunus sarafanas. Labai geras raštas margučiams.
QUOTE(X-iuke @ 2011 02 10, 18:37)
nezhinau ar su sarafanu i shia tema tinku, bet bandysiu pasirodyt ir chia
koks mielas, spalvos labai gražios
Sveikos,mano zadeta sukneles nuotrauka ant monikenes.per ziema keli papildomi kg priaugti truputeli vaizda gadina.
SEKMES VISOMS
SEKMES VISOMS