[quote=jolitka@yahoo.com,2011 02 07, 12:14]Labai grazu, labai labai
Norejau pasiteiraut kaip tokios sukneles numezgamos - sijonas atskirai, paskum nuardomas virsutines eiles ir virsus primezgamas - ? Ir kokiais siuliukais mezgate -turiu minty kazka panasaus pabandyti....echhh nu ir grozis, tikra auskraranke
[/quote]
del mezgimo,viskas teisingai,butent taip ir daroma.Aciu uz ivertinima.Pabandyti tikrai verta,ne viena tam paskatinau ir padrasinau,pasieke puikiu rezultatu,va ,kad ir Lusasita,reikejo tik prisiruosti,ir va kokius grozius matom
mezgu is ivairaus plonojo mocherio
Romap,negedinkit su tais profais ,juk as tikrai jokia profe,o tokia pati savamoksle kaip ir dauguma cia
mildute6,o va pamokymuose tai galeciau save profe vadinti,nes kaip jau dauguma zino,tai mano tikroji profesija .O greito mezgimo ismokti ir nereikia,tiesiog tik daug pamegzt reikia,mano sukneliu skaicius jau senokai 100 perlipo
Papildyta:
[quote=ReNcYtEa,2011 02 07, 12:30]
PARAS O kiek miegate ?
Papildyta:
miegu kiek noriu ir kada noriu,nes paskutiniu metu tai galiu daryti.Pagaliau galiu gyventi taip kaip noriu.O miegas visai neidomus,palyginti su tuo ka darau,tad ne retai jo ir triju valandu pakanka. ,o 6 valandos tai jau man norma
Papildyta:
[quote=Mamytė uogytė,2011 02 07, 13:28][quote=Viliuteee,2011 02 07, 10:14][/quote]
Jau senokai besirodet... Ach, gaivina akis jusu darbai
[/quote]
aciu,labai malonu girdet,kad yra manes laukianciu.kaip ir minejau anksciau,kad iki pavasario turiu sukurti nauja darbu kolekcija.tai tuo dabar esu baisiai uzsidegusi.tad rodausi maziau,nes naujosios dar laukia savo eiles buti parodytomis,o besikartojanciu ir daug kartu rodytu panasiu darbu,kurie jau labai primena masine gamyba,nelabai noris ir rodyti
o Jusu darbais ir as labai daznai pasigeriu,jie be galo grazus
aciu ir toms,kuriu nepaminejau.
Viliuteee, gal jus ir savamoksle bet daugumai iki jusu lygio dar toli. Mum lieka tik daug daug is jusu mokytis Darbeliai nuostabus.
o ar sitos suknytes chema kas nors turit?
viliute nu tu nereali, per 4 paras suknele????? eik tu sau,
saun uole superine.
QUOTE(Gerbera @ 2011 02 07, 22:08)
o ar sitos suknytes chema kas nors turit?
mane ir domintu
Viliuteee-labai viskas gražu ir išbaigta tikrai smagu žiūrėti į tokius šedevrus, kaip Jūsų
Lusasita-krikšto suknytė kaip visada ŽAVINGA!!!
Romap-tikrai susigėgau... ir visiškai pritariu Viliuteee's žodžiams, jog dauguma mūsų yra savamokslės, o jau iki tikrųjų profų man dar oi kaip toli
Keliu ir aš į šią temutę čia dar nerodytą suknelę
Lusasita-krikšto suknytė kaip visada ŽAVINGA!!!
Romap-tikrai susigėgau... ir visiškai pritariu Viliuteee's žodžiams, jog dauguma mūsų yra savamokslės, o jau iki tikrųjų profų man dar oi kaip toli
Keliu ir aš į šią temutę čia dar nerodytą suknelę
QUOTE(bastinga @ 2011 02 08, 18:54)
kaip visada nuostabu
Ot pavarėt čia visos. Viena už kitą gražesnes tik suknes rodo Amade, šauniai pavyko. cordi, įdomus sarafanas. Kaip tik pradėjau tokį sijoną. Ilamka, irgi puiki suknikė. O Bastingos ir Viliuteees grožiai tai jau be žodžių
QUOTE(naiste777 @ 2011 02 08, 21:03)
Ot pavarėt čia visos. Viena už kitą gražesnes tik suknes rodo Amade, šauniai pavyko. cordi, įdomus sarafanas. Kaip tik pradėjau tokį sijoną. Ilamka, irgi puiki suknikė. O Bastingos ir Viliuteees grožiai tai jau be žodžių
saunuoles merginos
Cordi- man labai grazu, zaisminga, nenuobodu.