labutis, gal kas galite padėti, radau rusaičių forume tokią suknelę, na labai ji man patiko
ieškojau schemutes, na neradau ir viskas
gal kas matėt kur nors šios suknelės schemute ir galėtumėt pasidalinti;)
būčiau labai dėkinga;)
QUOTE(ilamka @ 2011 02 06, 09:45)
Labai labai aciu visoms
pas jus albume radau stai tokia suknytes
gal turite bent vienis is ju schemas? buciau labai dekinga
Sveikos mergaites
Dovanokit, kad lendu i jusu temute, noriu paklausti
Labai noriu, kad man numegstu stai toki bolero, bet bijau kad kas pernelyg neuzkeltu kainos (pinigeliu ir taip per daugiausiai neturiu) Kaip manot, kiek jis mazdaug kainuotu? aciu uz atsakyma
Dovanokit, kad lendu i jusu temute, noriu paklausti
Labai noriu, kad man numegstu stai toki bolero, bet bijau kad kas pernelyg neuzkeltu kainos (pinigeliu ir taip per daugiausiai neturiu) Kaip manot, kiek jis mazdaug kainuotu? aciu uz atsakyma
Sveikos,
nusprendziau ir as pasigirti savo suknelemis Uzeikite ir apziurekite: http://public.fotki.com/Ediba
nusprendziau ir as pasigirti savo suknelemis Uzeikite ir apziurekite: http://public.fotki.com/Ediba
Ikeliu viena is savo sukneliu pavyzdziu
Nuostabu, tikra auksarankė !
(Tai kiek laiko reikia šiam grožiui numegzti ?!)
(Tai kiek laiko reikia šiam grožiui numegzti ?!)
QUOTE(Viliuteee @ 2011 02 07, 10:14)
dar vienai nuotakai.Juodus papuosimus nusprende rinktis pati nuotaka,kur jie bus ,zino tik ji.Tikiuosi sulauksiu nuotrauku,parodysiu ir Jums
Viliuteee nuostabiai grazi suknute ,smagu kad nuotakos Lietuvoje vis dazniau renkasi ranku darbo suknutes .
Man taipat labai smalsu kiek laiko uzima tokios suknutes mezgimas ir kiek siuliuku reikia?
Su tom vestuvinėm Viliuteee ir Bastinga užmušinėja ant vietos .
Aš jau savo penkiolikinę baigiu iš proto išvaryt - sako nu palauk dar bent 7metus, ne arabai gi esam
Aš jau savo penkiolikinę baigiu iš proto išvaryt - sako nu palauk dar bent 7metus, ne arabai gi esam
QUOTE(Viliuteee @ 2011 02 07, 11:14)
dar vienai nuotakai.Juodus papuosimus nusprende rinktis pati nuotaka,kur jie bus ,zino tik ji.Tikiuosi sulauksiu nuotrauku,parodysiu ir Jums
Labai grazu, labai labai
Norejau pasiteiraut kaip tokios sukneles numezgamos - sijonas atskirai, paskum nuardomas virsutines eiles ir virsus primezgamas - ? Ir kokiais siuliukais mezgate -turiu minty kazka panasaus pabandyti....echhh nu ir grozis, tikra auskraranke
Viliuteee neapsakoma grožis . Kiekvienas Jūsų darbelis kaip meno kūrinys