Gal atrodysiu truputį blond, bet nemoku nuotraukų įkelt...
[/quote]
Kadangi ir aš visai nesenai tokia buvau tai pamokysiu:
Atsidarai nuorodą:
http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla
Pasirenki paveikslėlį iš kompiuterio, ten kur reikia keisti jo dydį renkiesi 400 arba 640px, tada spaudi talpinti. Atsidarius langui- paveikslėlis sėkmingai patalpintas, reikia nukopijuoti viską kas parašyta langelyje- paveikslėlis forumui ir tai perkelti į žinutę rašoma SM
Jeigu dar neaišku visada prašom klaust
labukas,visoms,jusu darbeliai nuostabus,todel nutariau ir as pabandyt nusimegzt suknyte sau. noreciau jusu ivertinimo.aciu.
QUOTE(nojema @ 2011 02 02, 14:41)
labukas,visoms,jusu darbeliai nuostabus,todel nutariau ir as pabandyt nusimegzt suknyte sau. noreciau jusu ivertinimo.aciu.
Man labai grazi spalva ir dekoras, o modeliuka sunku ivertinti ne ant manekenes
QUOTE(nojema @ 2011 02 02, 13:41)
Gražu
O kaip ta apačia juoda padaryta? Tiesiog platesnė juosta numegzta ir prisiūta su paraukimais?
QUOTE(Lemona` @ 2011 02 02, 14:47)
Gražu
O kaip ta apačia juoda padaryta? Tiesiog platesnė juosta numegzta ir prisiūta su paraukimais?
ACIUKAS uz komentarus. Aha numezgiau platesne juoda juostele ir prisiuvau prie apacios,dar pacia apacia su vaseliu apneriau.
nojema,kokia stilinga suknutė.Labai gražu .Pritariu IngridaiGal, kad ant manekenės visas suknutės grozis dar labiau atsiskleistų .
QUOTE(usnis @ 2011 02 02, 15:19)
nojema,kokia stilinga suknutė.Labai gražu .Pritariu IngridaiGal, kad ant manekenės visas suknutės grozis dar labiau atsiskleistų .
ACIUKAS :4u:matysiu gal ir prisiruosiu su ja nusifotografuot
nojema, šauni suknelė, novatoriška, stilinga
(labai smalsu ant modeliuko pamatyti..)
(labai smalsu ant modeliuko pamatyti..)
[quote=Eledita,2011 02 02, 14:37]
Dėkavoju. Vakare pabandysiu atlikt namų darbus (išmokt foto įdėt) ir kasžin, gal įsidrąsinus ir kokį savo mezgalą pademostruosiu
Nojema, labai idomus modelis. Man kaip ne 90x60x90 figūros savininkei toks labai tiktų. Beja, aš pritariu visoms reikalaujančioms suknelės demonstracijos ant manekenės! Labai jau smalsu.
Dėkavoju. Vakare pabandysiu atlikt namų darbus (išmokt foto įdėt) ir kasžin, gal įsidrąsinus ir kokį savo mezgalą pademostruosiu
Nojema, labai idomus modelis. Man kaip ne 90x60x90 figūros savininkei toks labai tiktų. Beja, aš pritariu visoms reikalaujančioms suknelės demonstracijos ant manekenės! Labai jau smalsu.
Aciu dar karteli uz ivertinimus,net nesitikejau,kad taip patiks mano darbelis malonu girdet grazius atsiliepimus.as nesioju 44-46d.rubelius,tai ir sita suknute toki atitinka.Pazadu ikelt kuo greiciau suknytes nuotraukyte ant padidintos monikenes
QUOTE(daisy5693 @ 2011 02 02, 10:46)
Leisiu sau ikišti trigrašį... Mezgiau šią suknelę pernai vasarą. Labai vykes modeliukas, smagiai nešiojasi. Naudojau siūlus 50% medvilnės 50% bambuko, kokios firmos neprisimenu. Brangoki, bet nesigailiu kad juos rinkausi. Rezulatu esu tikrai patenkinta. Draugė mezgė iš jau minėtų summer. Susigundė, kad pigesni, bet rezultatu patenkinta nebuvo.
per kiek laiko numezgei?