Mano baklažaninis sarafaniukas
QUOTE(AušraTa @ 2011 02 01, 17:28)
Eik tu sau kaip gražu Iš galvos mezgei,ar yra kur raščiukas (čia aš norėčiau jį priglaust,jeigu ką )
AušraTa, grazu be galo Spalva man si labai patinka
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 02 01, 18:06)
Eik tu sau kaip gražu Iš galvos mezgei,ar yra kur raščiukas (čia aš norėčiau jį priglaust,jeigu ką )
Ačiū . Ne iš galvos iš popieriaus šiuo kart .
Pirmasis raštukas
desrele-lt ačiū
QUOTE(Avijacija @ 2011 02 01, 19:15)
įddu suknikę gal kas susigundys dar nusimegzt. Ar jau gal kas mezgėt? patarimo reiktų...... jūsų nuomone ją reiktų megzt ratu ar vistik iš dviejų dalių? aš jos tik apačią darysiu šiek tiek ilgesnę ir gal ne taip aptemptą..... nes vistiek ne manekenės figura
Aš tai gal iš dviejų dalių megzčiau
Fantastika
QUOTE(Avijacija @ 2011 02 01, 19:15)
įddu suknikę gal kas susigundys dar nusimegzt. Ar jau gal kas mezgėt? patarimo reiktų...... jūsų nuomone ją reiktų megzt ratu ar vistik iš dviejų dalių?
Aš tai megzčiau iš dviejų..
Nes kitaip net nebandžius
Aušra ,gražus sarafanas
QUOTE(mime @ 2011 01 31, 11:11)
Rodausi suknelę Ačiū visoms už pagalbą
Ačiū visoms už įvertinimus
reikia patarimo. noriu nusimegzti tokia suknele, cia raso naudoti lininius siulus, bet as noriu is minkstesniu siulu, bet nezinau kokie tiktu pavasariui ir vasarai, kad butu galima nesioti, gal galit patarti?
QUOTE(rogue @ 2011 02 02, 09:26)
reikia patarimo. noriu nusimegzti tokia suknele, cia raso naudoti lininius siulus, bet as noriu is minkstesniu siulu, bet nezinau kokie tiktu pavasariui ir vasarai, kad butu galima nesioti, gal galit patarti?
Medvilnė, jei šiltajam sezonui, summer ar begonija, ar dar kokie, ar kad ir Vernito medvilnė - puikūs ir pigūs siūlikai
AušraTa - koks idomus modelis ir spalva kokia
jau koks grazus!!!!