Bastinga - labai labai grazu .
QUOTE(bastinga @ 2011 01 21, 21:26)
Po šiokios tokios pertraukos rodau naują darbelį-vestuvinę suknelę
nerealu, fantastika
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 21, 16:55)
aš kaip tai irgi pagalvojau apie medvilnę su viskoze, ką manot apie šiuos siūlus, kažin ar tiktų? Gal kas iš jų yra jau mezgus, kaip kritimas jų?
http://mezginiupardu...-kurita/0/586/1
http://mezginiupardu...-kurita/0/586/1
Pati nesu bandziusi, siu siulu, bet ar jie nestoroki siai suknelei. Kas man labai patinka tai ju spalvine gama O ir viskoze labai grazu blizgesi duoda.
As mastau apie lina, bet dar irgi tinkamiausio varianto nerandu
O gal kas zino koki varianta su silku? Gal netgi kas isbande?
Bastinga - labai grazi suknele
Turiu pasakyti, kad negalima tokių grožių demonstruoti atvirai . Dabar noriu skirtis, kad galėtau bent pasimatuot tokią suknutę
mama-gita, nereikia taip žiauriai galima šauniąją bastingos suknelę vestuvių metinėms užsisakyti
noreciau tokios sukneles, tiesiog neapsakomas grozis, mielai tokia deveciau per savo vestuves
QUOTE(excoliuke @ 2011 01 23, 16:07)
Pati nesu bandziusi, siu siulu, bet ar jie nestoroki siai suknelei. Kas man labai patinka tai ju spalvine gama O ir viskoze labai grazu blizgesi duoda.
o jei mohera su šilku, kažin, kaip būtų? Man jau stogas greit nuvažiuos, dėl tos suknelės, megzti reikia, o kokiaissiūlais taip ir neišsirenku. Bijau, kad medvilnė su viskoze, kaip čia kažkas rašė, gali labai ištyti, va tada tai bus bėdos
QUOTE(liepa50 @ 2011 01 23, 20:16)
Stai ir musu suknute.
Gražu ir šilta
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 24, 08:00)
o jei mohera su šilku, kažin, kaip būtų? Man jau stogas greit nuvažiuos, dėl tos suknelės, megzti reikia, o kokiaissiūlais taip ir neišsirenku. Bijau, kad medvilnė su viskoze, kaip čia kažkas rašė, gali labai ištyti, va tada tai bus bėdos
Aš kidmoheriu mezgiau, tik ne tokią ilgą ir viršų keičiau, niekas nenutyso, ji tokia labai lengva gavosi
Sveiki, nu grozis , gal galetumete sito rastuko schemute imesti , anuta rode kad butent tokio salio nori, o sa nerandu to rastuko
manau, čia nerta šakute, gaila, kad nelabai ja moku , bet darbas tikrai vertas dėmesio ir pagyrų